Inventum keramische kookplaat


2 artikel(en)

Een keramische kookplaat van Inventum met 5 jaar garantie

Een Inventum keramische kookplaat wil uitblinken in kwaliteit en details. De focus ligt daarbij op gemakkelijk te bedienen producten welke in design en kwaliteit dienen onderscheidend dienen te zijn. De Inventum keramische kookplaat voegt daar een concurrerende prijsstelling aan toe en geeft u ook nog eens 5 jaar garantie. Met een Inventum keramische kookplaat heeft u dan ook zeker een product waarvan u jarenlang plezier mag verwachten.


Inventum keramische kookplaten

Ontdek de scherp geprijsde elektra kookplaten van Inventum, uitgevoerd met een keramisch kookvlak. Deze kookplaten zijn van alle gemakken voorzien, zoals een kookduur begrenzer, een weergave van de resterende warmte via een indicatie lampje en een timer functie. Daarmee kunt u de gewenste kooktijd instellen.

Uitbreidbare kookzone

Het luxere model, de Inventum IKC6021, is voorzien van een driedubbele uitbreidbare zone. Daarmee stelt u - afhankelijk van de pan welke u op de zone wilt plaatsen - de bijpassende grootte van de kookzone in.

Eenvoudig schoon te maken

Een belangrijk voordeel van koken op een keramische kookplaat is het gemak van het schoonmaken. Na het koken kunt u simpelweg een vochtige doek over de glasplaat halen en de kookplaat is weer helemaal schoon. Ideaal.