Samsung kookplaat


6 artikel(en)

6 artikel(en)

Een kookplaat van Samsung

Het sterkst groeiende merk van de laatste jaren is Samsung. Dit merk combineert innovaties met een zeer scherpe prijsstelling. De Samsung kookplaat biedt een zeer eenvoudige en overzichtelijk bediening gecombineerd met functionele oplossingen. Door ook zeer nadrukkelijk rekening te houden met het milieu heeft u met een Samsung kookplaat een zeer interessante optie.


Virtual Flame

Virtual Flame

Samsungs innovatieve Virtual Flame Technologie™ laat je zien hoe 'hoog het vuur staat', oftewel hoe heet elke kookzone is, dankzij ingebouwde LED-lampjes. Deze geven door middel van vlamprojectie de hoogte van de temperatuur van de kookplaat met kleur aan. Zo heb je nooit per ongeluk de kookzone op de verkeerde temperatuur staan.
Wide Flex, Touch & Slide

Wide Flex, Touch & Slide

De Wide Flex Zone is een ruime, rechthoekige kookzone die verdeeld is in meerdere vlakken. Deze vlakken kunnen verschillende maten potten en pannen verhitten - ideaal voor het bereiden van meerdere gerechten. Bovendien is het gebruik van de Flex Zone efficiënt en energiebesparend.

De stand van de kookplaat kan worden ingesteld met de Touch & Slide-bediening. Een standaard kookplaat kan bediend worden met een + en -. Hierdoor is het lastig om snel te schakelen tussen een hoge en lage stand van de kookplaat. Met de Touch & Slide bediening kan met een sleepbeweging of één druk op de knop de stand van de kookplaat ingesteld worden.
Pauzestand

Pauzestand

Met de pauzeknop kan je alle kookzones tegelijk op een laag vuur zetten. Het eten wordt niet koud, maar geeft je wel de vrijheid om bijvoorbeeld even bij de kookplaat weg te lopen zonder dat er iets aanbrandt. Druk de pauzeknop nog een keer in om weer verder te koken.
Samsung Keep Warm

Keep Warm

Serveer alle gerechten tegelijk en warm. De warmhoudfunctie van de kookplaten is handig voor de bereiding van meerdere gerechten. Als een gerecht eerder klaar is dan de rest, kan met deze functie het gerecht op temperatuur blijven, zonder dat het eten aanbrandt. Jouw gerechten kunnen dus altijd tegelijk én warm geserveerd worden.


Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1747 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5