Kuppersbusch, M-System of Smeg vrijstaande koelkast


1-28 of 138

1-28 of 138

Een vrijstaande koelkast van M-System by Boretti

M-System - het betaalbare 'broertje' van Boretti - biedt een breed assortiment fornuizen en inbouw apparatuur voor scherpe prijzen. Een M-System vrijstaande koelkast is zodoende een goede optie als u op zoekt bent naar betaalbare kwaliteit. Bij de ontwikkeling van de M-System vrijstaande koelkast is gekeken naar praktische oplossingen voor vriendelijke gebruik. Daarbij is tevens het aspect milieu en verbruik van doorslaggevend belang. Kortom: met een M-System vrijstaande koelkast koopt u een verantwoord product met goede specificaties voor een betaalbare prijs.


Een vrijstaande koelkast van Kuppersbusch

Het Duitse merk Kuppersbusch is een gerenommeerde merk op het gebied van keuken inbouw apparatuur. Het merk positioneert zich aan de bovenkant van het middensegment en biedt door een uitsprekende vormgeving een fraaie toevoeging voor uw keuken. Een Kuppersbusch vrijstaande koelkast is daarnaast ook nog zuinig in gebruik en gemakkelijk te bedienen. Kortom: met een Kuppersbusch vrijstaande koelkast heeft u een echte toevoeging voor uw keuken.


Een vrijstaande koelkast van Smeg

Een Smeg vrijstaande koelkast onderscheidt zich door een fraai design te combineren met goede specificaties en een degelijke kwaliteit. Door bij ontwikkeling en productie samen te werken met bekende A-merken wordt de kwaliteit steeds verder verbeterd. Zo voldoet een Smeg vrijstaande koelkast aan de modernste ontwikkelingen op het gebied van energie besparing en product ontwikkeling. Kortom: een Smeg vrijstaande koelkast is niet alleen heel fraai vormgegeven, maar is tevens een product waar u jarenlang plezier van kunt verwachten.