ASKO koelkast


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Een koelkast van Asko combineert kwaliteit met bedieningsgemak

Het Zweedse merk Asko biedt een goed gespecificeerde koelkast welke zich juist ook op het gebied van milieu aspecten onderscheid. Het merk wordt naast Miele gepositioneerd en biedt enkele bijzondere features. De Scandinavische kwaliteit bij de Asko koelkast komt naar voren in de gebruikte materialen, de eenvoudige bediening en de praktische eigenschappen. En dat ondersteunt met 5 jaar garantie.


Nieuw assortiment

Bij de ontwikkeling van het nieuwe assortiment koelkasten van Asko zijn design, een laag energie verbruik en een praktische indeling de uitgangspunten geweest. Met een energieklasse A++ op het label voldoen de nieuwe reeks koelkasten aan de meest zuinige modellen in de markt.

Design

Het design van de nieuwe reeds koelkasten is kenmerkend met vlakke deuren en rechte hoeken. Zowel de witte als de rvs modellen hebben daarbij lange roestvrijstalen stanggrepen. De rvs modellen zijn rondom uitgevoerd in roestvrijstaal.

Fraai en praktisch interieur

Het interieur van de Asko koelkast is voorzien van een praktisch indeling met glazen leggers en degelijke transparante vakken. Alles is hoogwaardig afgewerkt met roestvrijstalen sier- en stootlijsten. Daarnaast beschikt het interieur over heldere LED verlichting (op meerdere posities voor optimaal zicht); een ventilator systeem voor gelijkmatige verdeling van de koude lucht en de verbeterde FreshAir techniek. Hiermee worden geurtjes uit uw koelkast verwijderd.

De koelkast is verder voorzien van Active Vita Led (nabootsen van fotosynthese om daarmee groente en fruit veel langer te bewaren) en een freshbox. Het vriesgedeelte is No-Frost en hoeft zodoende nooit meer ontdooit te worden.


Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1716 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5