Inventum

Inventum VR550 vrieskast

Korte beschrijving

De Inventum VR550 is een tafelmodel vrieskast uitgevoerd in een breedte van 55 cm. Deze zuinige vriezer heeft een energieklasse A++ label en beschikt over een inhoud van 86 liter.
Lees verder

Tafelmodel vrieskast

Kenmerken koelkast / vriezer
Tafelmodel (hoogte ± 85 cm)
Model
Vrieskast
Energieklasse
Energieklasse A++
Bekijk specificaties

Ervaring klant

Prima service van Schouw witgoed. Toch een dikke 9

Jan vd Klooster

Bekijk reviews

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en druk op de 'klik en bestel' button.

Alle opties weergeven

De Inventum VR550 is een tafelmodel vrieskast uitgevoerd in een breedte van 55 cm. Deze zuinige vriezer heeft een energieklasse A++ label en beschikt over een inhoud van 86 liter.

Beschrijving

De Inventum VR550 is een tafelmodel vrieskast uitgevoerd in een breedte van 55 cm. Deze zuinige vriezer heeft een energieklasse A++ label en beschikt over een inhoud van 86 liter.

De vriezer heeft drie transparante lades en beschikt over een mechanische bediening. Daarmee kan de gewenste stand ingesteld worden. De deur van de vriezer is standaard rechtsdraaiend, maar kan - indien gewenst - omgezet worden naar linksdraaiend.

De Inventum VR550 beschikt verder over een invriesvermogen van 4 kg per 24 uur en heeft vier sterren.


Productinfo van fabrikant

Inventum VR550 tafelmodel vrieskast


Algemene informatie vriezer:
- Energieklasse: A++
- Totale netto inhoud: 86 liter
- Aantal transparante lades: 3
- Invriesvermogen: 4 kg/24u
- Steraanduiding: ****
- Draairichting deur omkeerbaar: ja

Technische gegevens vriezer:
- Kleur: wit
- Afmetingen (hxbxd): 85 x 55 x 58 cm
- Klimaatklasse: ST
- Aansluitwaarde: 70 watt
- Energieverbruik per jaar: 142 kWh
- Geluidsniveau: 42 dB(A)

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
Tafelmodel (hoogte ± 85 cm)
Model
Vrieskast
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
850 x 550 x 580 mm.
EAN
8712876160277
Merk
Inventum
Soort
vrieskast
Kleur
Wit
Soort koelkast
Vrijstaand
Inhoud vriesgedeelte (liters)
86,00
No-Frost vriessysteem
Handmatig ontdooien
Installatie
Haal de vriezer uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de vriezer stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (24 uur bij liggend vervoer), alvorens de vriezer aan te zetten.

Garantie

Bij aankoop van een INVENTUM vrieskast tafelmodel VR550 ontvangt u 5 jaar fabrieksgarantie. Dit betreft de eerste 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Deze invullende garantie betreft het arbeidsloon en materiaal. U betaalt in deze periode (3e t/m 5e jaar) alleen de omruilkosten. De garantieperiode gaat in vanaf het moment van aankoop.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Bij voorkeur verzoeken wij u eerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan telefonisch op (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Op basis van uw storing en woonplaats zullen wij - in overleg met Inventum - besluiten of onze eigen service dienst of dat de service dienst van Inventum contact met u op zal nemen.

Registratie (*)
Voor de aanvullende garantie dient u zich te registeren. Zodoende kan Inventum rekening houden met deze service voorziening. Deze registratie is gratis indien u dit binnen 45 dagen na aankoop plaats te vinden. Na deze periode (tot 2 jaar) worden er eenmalig kosten van 89 euro in rekening gebracht. Registreer uw Inventum witgoed-product voor 5 jaar garantie regeling.
Omruil kosten bij bezoek in 3e t/m 5e jaar
Zoals vermeld heeft u een vast bedrag welke u dient te betalen bij bezoek voor garantie in het 3e t/m 5e jaar. De benodigde materialen en tijd wordt vervolgens onder de garantieregeling gedekt. De actuele kosten kunt u terugvinden op de website van Inventum. Voor het omruilen van een onderdeel betaald u bij een witgoed apparaat 19 euro (tarief 2015). De tarieven voor het omruilen van een apparaat vindt u op inventum.eu

Inventum service dienst
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Inventum dan kunt u hen bereiken per e-mail op info@inventum.eu of per telefoon op 0900-4683688.

Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Prijs / kwaliteit
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

Te eenvoudig. Kunnen ruilen met bijbetaling voor model vr560. Ontdooit automatisch. Meer inhoud en vriest vanuit de wanden i.p.v. spiralen in de vriezer.

Prima service van Schouw witgoed.
Toch een dikke 9

Beoordeeld door op 2 september 2019

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?

Wist u dat ...

U maar liefst 5 jaar garantie op dit apparaat krijgt? Standaard is dit 2 jaar. Deze 5 jaar is geheel gratis! U hoeft zich alleen maar te registreren.Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc