Inventum VR1430W vrieskast

Meer opties

Beschrijving VR1430W

Lees verder

De Inventum VR1430W is een zuinige en stille vrijstaande vriezer met de energieklasse C en een geluidsniveau van maar 39 dB. Het is een hoog model met een netto inhoud van 161 liter, 4-sterren, No Frost, supervriezen en een regelbare digitale thermostaat. Daarnaast is het apparaat uitgerust met een handig alarm dat je waarschuwt als je de deur open laat of als de temperatuur in de vriezer te hoog wordt. In de 3 transparante lades en 2 open lades berg je gemakkelijk al je etenswaren op. Je kunt in 24 uur tot 12kg aan etenswaren invriezen. Het apparaat kun je in ruimtes tot -15°C zetten, zoals een garage. De deur kun je links- of rechtsdraaiend maken.

No Frost
Een vriezer met No Frost hoef je nooit te ontdooien. Door de constante luchtcirculatie wordt vocht snel afgevoerd en is er geen ijsvorming in de vriezer zelf of op je etenswaren. Je vriezer is daardoor snel en makkelijk schoon te houden en je eten is langer houdbaar. Een extra voordeel van een vriezer met No Frost is dat deze efficiënter werkt en daardoor minder energie verbruikt.

Supervriezen
De supervriezenfunctie gebruik je om grotere hoeveelheden voedsel snel op de juiste temperatuur te brengen. Zo voorkom je dat producten die al in het apparaat lagen warmer worden en daardoor kun je alle etenswaren langer bewaren.

Invriesvermogen
Dit is de hoeveelheid voedsel in kilogrammen (kg) dat je in een periode van 24 uur kunt invriezen. Vries je meer in, dan deze hoeveelheid, dan stijgt de temperatuur in de vriezer te veel. Daardoor ontdooien de producten een beetje, die al in de vriezer zitten en dat gaat ten koste van de kwaliteit.

Bewaartijd bij stroomuitval
Bij een vriezer en een koelkast met vriesgedeelte staat de bewaartijd bij stroomuitval vermeld. Staat daar bijvoorbeeld 8 uur. Dan blijven je ingevroren etenswaren 8 uur lang op de juiste temperatuur bewaard als de stroom uitvalt en je de deur of deksel van het apparaat gesloten houdt.

Energielabel
Iedere koelkast, vriezer of combi-koelkast heeft een energielabel. Op het label vind je de letters A t/m G. Een apparaat met label A is het zuinigst met energie. Een apparaat met energielabel G is het minst zuinig. Met behulp van de energielabels kun je makkelijker verschillende apparaten met elkaar vergelijken.

Klimaatklasse
Kies een koelkast of vriezer met de klimaatklasse die past bij de plek waar je het apparaat neer wilt zetten. Voor de meeste moet de ruimte minimaal 16°C zijn. Deze apparaten hebben klimaatklasse N, ST of T. Apparaten met klimaatklasse SN kunnen iets beter tegen kou en kunnen in een ruimte staan die minimaal 10°C is. De VR1430W heeft klimaatklasse SN/N/ST/T. Toch kun je deze vriezer in een koude ruimte zetten, zoals een garage. Het apparaat kan namelijk temperaturen tot -15°C verdragen.

Info van fabrikant

Inventum merk informatie Inventum VR1430W vrieskast

Algemene informatie vriezer
- Energieklasse: C
- Inhoud: 161 liter
- Thermostaat: digitaal
- Transparante lade: 3
- Schuiflade: 2
- Invriesvermogen: 12kg/24u
- Bewaartijd bij stroomuitval: 11 uur
- Steraanduiding: ****
- No Frost: ja
- Supervriezen: ja
- Alarm: ja, na 90 seconden
- Draairichting deur omkeerbaar: ja
- Geschikt voor garage: ja, tot -15°C
- IJsblokjeshouder: 1

Technische gegevens vriezer
- Kleur: wit
- Afmeting (hxbxd): 143 x 54,5 x 60 cm
- Klimaatklasse: SN/N/ST/T
- Aansluitwaarde: 140 watt
- Energieverbruik per jaar: 132 kWh
- Geluidsniveau: 39 dB
- Geluidsklasse: C
- Koelmiddel: R600a
- Lengte aansluitsnoer: 180 cm

Specificaties

Model
Vrieskast
Energieklasse
Energieklasse C
Buitenmaten ( h x b x d )
1430 x 545 x 600 mm.
Productcode fabrikant
VR1430W
Merk
Inventum
Soort
vrieskast
Kleur
Wit
Soort koelkast
Vrijstaand
Inhoud vriesgedeelte (liters)
161,00
No-Frost vriessysteem
No-Frost: niet ontdooien
Installatie
Haal de vriezer uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de vriezer stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (24 uur bij liggend vervoer), alvorens de vriezer aan te zetten.

Garantie

Bij aankoop van een INVENTUM vrieskast wit VR1430W ontvangt u 5 jaar fabrieksgarantie. Dit betreft de eerste 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Deze invullende garantie betreft het arbeidsloon en materiaal. U betaalt in deze periode (3e t/m 5e jaar) alleen de omruilkosten. De garantieperiode gaat in vanaf het moment van aankoop.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Bij voorkeur verzoeken wij u eerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan telefonisch op (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Op basis van uw storing en woonplaats zullen wij - in overleg met Inventum - besluiten of onze eigen service dienst of dat de service dienst van Inventum contact met u op zal nemen.
Omruil kosten bij bezoek in 3e t/m 5e jaar
Zoals vermeldt heeft u een vast bedrag welke u dient te betalen bij bezoek voor garantie in het 3e t/m 5e jaar. De benodigde materialen en tijd wordt vervolgens onder de garantieregeling gedekt. De actuele kosten kunt u terugvinden op de website van Inventum. Voor het omruilen van een onderdeel betaalt u bij een witgoed apparaat 19 euro (tarief 2015). De tarieven voor het omruilen van een apparaat vindt u op inventum.eu

Inventum service dienst
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Inventum dan kunt u hen bereiken per e-mail op info@inventum.eu of per telefoon op 0900-4683688.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

 • Inventum VR1430W

  Energieklasse C
  No-Frost: niet ontdooien
  Hoogte vrijstaand (cm): 143
  Wit

Voor meer

 • Inventum VR1682W

  2-4 werkdagen
  Energieklasse D
  No-Frost: niet ontdooien
  Hoogte vrijstaand (cm): 168
  Wit

Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?

5 jaar garantie

Wist u dat ...

U maar liefst 5 jaar garantie op dit apparaat krijgt? Standaard is dit 2 jaar. Deze 5 jaar is geheel gratis! U hoeft zich alleen maar te registreren.

479,00


Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Wij hebben hier een nieuw fornuis…

  1 april 2024
  N. Fruijtier


  Wij hebben hier een nieuw fornuis gekocht. De adviseur was niet alleen vriendelijk en behulpzaam maar ook deskundig, hij wist goed waar hij het over had, iets wat bij de grotere zaken nogal eens tegenvalt. Vlotte levering (alles op voorraad) en montage. Wij zijn zeer tevreden over de service van de Schouw
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Topp service!

  22 maart 2024
  Kornelis Bos


  Al eerder meerdere apperaten bij De Schouw Witgoed besteld en was / ben zeer tevreden.

  Nogmaals vriendelijke dank voor de bezorging in Groningen en een compliment voor de bezorger uiterst vriendelijk en een prima uitleg.
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Oldskool advies, beleving en service!

  20 maart 2024
  Klant


  We waren op zoek naar een goede oven voor een leuke prijs. Dat is goed gelukt. In de winkel werden we goed geïnformeerd door vriendelijk personeel. Binnen een week werd de oven thuis afgeleverd. Daar kan, wat ons betreft, geen online winkel tegenop.
  Lees op trustpilot.nl