Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Inventum OV466CS

oven zwart

Korte beschrijving

Lees verder

De Inventum OV466CS is een veel verkochte vrijstaande oven uitgevoerd met een ruime inhoud van 46 liter. Deze oven beschikt over een regelbare temperatuur tot 220 graden en beschikt over 6 ovenstanden.

De oven (standen: onder- en bovenwarmte, bovenwarmte met hetelucht, onder- en bovenwarmte met hetelucht, bovenwarmte met draaispit, onder- en bovenwarmte met hetelucht en draaispit of de ontdooifunctie) is verder voorzien van Nederlandstalige bediening waarbij - met de drie draaiknoppen - eenvoudig het gewenste programma kan worden ingesteld. Praktisch verder is de binnenverlichting en het dubbelwandige glas. Bij de oven wordt standaard een bakplaat, ovenrooster en kruimelplaat meegeleverd.

Meerwaarde van de OV466CS is ook de grillplaat / draaispit geschikt voor de bereiding van 2 kippen.

Info van fabrikant

Inventum OV466CS vrijstaande oven zwart


Algemene informatie hetelucht oven:
- Netto inhoud: 46 liter
- Aantal verwarmingselementen: 4
- Regelbare temperatuur: tot 220°C
- Ovenstanden: 6
- Ontdooifunctie: ja
- Type timer: mechanisch
- Instelbare tijd: tot 120 minuten
- Type bediening: draaiknoppen
- Taal bediening: Nederlands
- Binnenverlichting: ja
- Type deur: klepdeur
- Draaispit: ja, geschikt voor 2 kippen
- Glas deur: dubbelwandig
- Bakplaat: ja
- Ovenrooster: ja
- Kruimelplaat: ja

Technische gegevens hetelucht oven:
- Kleur: zwart en zilver
- Afwerking binnenruimte: non-stick laag
- Afmetingen (hxbxd): 37,5 x 58,8 x 44 cm
- Binnenmaat (hxbxd): 31,4 x 43 x 34,1 cm
- Vermogen: 1800 watt

Ovenprogramma's: 5

Specificaties

Kleur
Zwart
Inhoud binnenruimte (liters)
46,00
EAN
8712876171532
Merk
Inventum
Soort
oven
Installatie
Pak de oven uit en plaats deze op een stabiele plaats. Let hierbij op dat de oven zijn warmte kwijt kan. Sluit de elektra aan op de standaard randaarde stopcontact. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
375 x 590 x 440 mm.

Garantie

Bij aankoop van een INVENTUM oven vrijstaand zwart OV466CS ontvangt u 5 jaar fabrieksgarantie. Dit betreft de eerste 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Deze invullende garantie betreft het arbeidsloon en materiaal. U betaalt in deze periode (3e t/m 5e jaar) alleen de omruilkosten. De garantieperiode gaat in vanaf het moment van aankoop.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Bij voorkeur verzoeken wij u eerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan telefonisch op (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Op basis van uw storing en woonplaats zullen wij - in overleg met Inventum - besluiten of onze eigen service dienst of dat de service dienst van Inventum contact met u op zal nemen.

Registratie (*)
Voor de aanvullende garantie dient u zich te registeren. Zodoende kan Inventum rekening houden met deze service voorziening. Deze registratie is gratis indien u dit binnen 45 dagen na aankoop plaats te vinden. Na deze periode (tot 2 jaar) worden er eenmalig kosten van 89 euro in rekening gebracht. Registreer uw Inventum witgoed-product voor 5 jaar garantie regeling.
Omruil kosten bij bezoek in 3e t/m 5e jaar
Zoals vermeld heeft u een vast bedrag welke u dient te betalen bij bezoek voor garantie in het 3e t/m 5e jaar. De benodigde materialen en tijd wordt vervolgens onder de garantieregeling gedekt. De actuele kosten kunt u terugvinden op de website van Inventum. Voor het omruilen van een onderdeel betaald u bij een witgoed apparaat 19 euro (tarief 2015). De tarieven voor het omruilen van een apparaat vindt u op inventum.eu

Inventum service dienst
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Inventum dan kunt u hen bereiken per e-mail op info@inventum.eu of per telefoon op 0900-4683688.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Huidig product

Voor meer

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?

5 jaar garantie

Wist u dat ...

U maar liefst 5 jaar garantie op dit apparaat krijgt? Standaard is dit 2 jaar. Deze 5 jaar is geheel gratis! U hoeft zich alleen maar te registreren.

Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc