Inventum

Inventum IOV6030RVS oven

Korte beschrijving

De Inventum IOV6030RVS is een multifunctionele inbouw oven uitgevoerd met 6 bakfuncties. Deze betaalbare oven heeft een roestvrijstaal front, lange stanggreep en zwarte knoppen.
Lees verder

Inbouw oven rvs

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Bekijk specificaties

Ervaring klant

Oven is erg eenvoudig in bediening, lekker simpele knoppen, geen schermpje met tijd, etc. Maar wat er niet opzit, kan ook niet kapot. Het bakresultaat is erg goed.

T. Schimmel

Bekijk reviews
De Inventum IOV6030RVS is een multifunctionele inbouw oven uitgevoerd met 6 bakfuncties. Deze betaalbare oven heeft een roestvrijstaal front, lange stanggreep en zwarte knoppen.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Beschrijving

De Inventum IOV6030RVS is een multifunctionele inbouw oven uitgevoerd met 6 bakfuncties. Deze betaalbare oven heeft een roestvrijstaal front, lange stanggreep en zwarte knoppen.

De oven heeft een inhoud van 58 liter en is uitgevoerd met Easy Clean Emaille binnenwanden (eenvoudig te reinigen). Op vier niveaus kunnen bakplaten / roosters ingeschoven worden, waarbij met de hetelucht functie ook op meer niveaus tegelijkertijd gebakken kan worden. De oven is verder voorzien van een instelbare tijd tot 100 minuten en een regelbare temperatuur tot 250 graden.

De oven is instelbaar in onder- en bovenwarmte; hetelucht met onder- en bovenwarmte; grill; grill met hetelucht; intensief hetelucht en ontdooien.


Productinfo van fabrikant

Inventum IOV6030RVS inbouw oven


Algemene informatie inbouw ovens:
- Ovensysteem: multifunctioneel
- Netto inhoud: 58 liter
- Aantal insteekniveaus: 4
- Afwerking ovenruimte: easy clean emaille
- Regelbare temperatuur: tot 250°C
- Aantal ovenprogramma's: 6
- Bereidingstijd instelbaar: ja
- Uitgestelde start: nee
- Type timer: mechanisch
- Instelbare tijd: tot 100 minuten
- Type bediening: draaiknoppen
- Binnenverlichting: ja
- Type deur: klepdeur
- Ovendeur met dubbel glas: ja
- Bakplaat: ja
- Ovenrooster: ja

Technische gegevens inbouw ovens:
- Kleur: rvs en zwart
- Energieklasse: A
- Inbouwmaten (hxbxd): 580 x 560 x 555 mm
- Binnenmaten (hxbxd): 352 x 450 x 413 mm
- Aansluitwaarde: 2,3 kW

Ovenprogramma's: 5

Specificaties

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
58,00
EAN
8712876170412
Merk
Inventum
Soort
oven
Kenmerken
Inschuifbare roosters
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
595 x 595 x 550 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
580 x 560 x 555 mm
Binnenmaten oven (h x b x d)
352 x 450 x 413 mm

Garantie

Bij aankoop van een INVENTUM oven inbouw IOV6030RVS ontvangt u 5 jaar fabrieksgarantie. Dit betreft de eerste 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Deze invullende garantie betreft het arbeidsloon en materiaal. U betaalt in deze periode (3e t/m 5e jaar) alleen de omruilkosten. De garantieperiode gaat in vanaf het moment van aankoop.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Bij voorkeur verzoeken wij u eerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan telefonisch op (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Op basis van uw storing en woonplaats zullen wij - in overleg met Inventum - besluiten of onze eigen service dienst of dat de service dienst van Inventum contact met u op zal nemen.

Registratie (*)
Voor de aanvullende garantie dient u zich te registeren. Zodoende kan Inventum rekening houden met deze service voorziening. Deze registratie is gratis indien u dit binnen 45 dagen na aankoop plaats te vinden. Na deze periode (tot 2 jaar) worden er eenmalig kosten van 89 euro in rekening gebracht. Registreer uw Inventum witgoed-product voor 5 jaar garantie regeling.
Omruil kosten bij bezoek in 3e t/m 5e jaar
Zoals vermeld heeft u een vast bedrag welke u dient te betalen bij bezoek voor garantie in het 3e t/m 5e jaar. De benodigde materialen en tijd wordt vervolgens onder de garantieregeling gedekt. De actuele kosten kunt u terugvinden op de website van Inventum. Voor het omruilen van een onderdeel betaald u bij een witgoed apparaat 19 euro (tarief 2015). De tarieven voor het omruilen van een apparaat vindt u op inventum.eu

Inventum service dienst
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Inventum dan kunt u hen bereiken per e-mail op info@inventum.eu of per telefoon op 0900-4683688.

Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Gebruiksgemak
Prestaties
Prijs / kwaliteit
Design / vorm

Goede oven, doet wat hij moet doen.

Oven is erg eenvoudig in bediening, lekker simpele knoppen, geen schermpje met tijd, etc. Maar wat er niet opzit, kan ook niet kapot.
Het bakresultaat is erg goed.

Zou u dit product aanbevelen aan een vriend? Absoluut!

Beoordeeld door op 4 april 2016

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraagBetaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc