Inventum

Inventum IMC6144RK combi-magnetron

Korte beschrijving

De Inventum IMC6144RK is een strak vormgegeven inbouw combi-magnetron uitgevoerd met een ruime inhoud van 44 liter.. Deze roestvrijstalen combi is geschikt om in te bouwen in een keukenkast met een nis van 45 centimeter hoog.
Lees verder

Inbouw combi-magnetron rvs

Kleur
Rvs
Nishoogte
Compact nishoogte 45 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
44,00
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en druk op de 'klik en bestel' button.

Alle opties weergeven

De Inventum IMC6144RK is een strak vormgegeven inbouw combi-magnetron uitgevoerd met een ruime inhoud van 44 liter.. Deze roestvrijstalen combi is geschikt om in te bouwen in een keukenkast met een nis van 45 centimeter hoog.

Beschrijving

De Inventum IMC6144RK is een strak vormgegeven inbouw combi-magnetron uitgevoerd met een ruime inhoud van 44 liter.. Deze roestvrijstalen combi is geschikt om in te bouwen in een keukenkast met een nis van 45 centimeter hoog.

Bediening
De IMC6144RK is voorzien van een eenvoudige bediening met twee draaiknoppen, ondersteund met een LCD display. Daarmee kan de magnetron op 5 standen ingesteld worden of gekozen worden voor één van de vier combi-standen. Desgewenst kan ook gebruik gemaakt worden van de 13 automatische programma's. Praktisch verder bij de Inventum IMC6144RK zijn de knoppen welke verzonken kunnen worden door ze in te drukken.

Plaatsing van de IMC6144RK
Voor het installeren van deze combi dient u over de juiste nis en een - binnen bereik aanwezig - standaard stopcontact te beschikken. Plaatsing is eenvoudig zelf te doen. Stop de stekker in het stopcontact en schuif vervolgens de combi in het nis. Controleer of de combi recht en volgens de belijning van de keuken in de nis zit. Indien u tevreden bent dan zet u het apparaat vast met de meegeleverde schroeven. Indien u de combi op hoogte gaat plaatsen dan adviseren wij u om plaatsing met twee personen te doen.


Productinfo van fabrikant

Inventum IMC6144RK combi-magnetron inbouw


Algemene informatie magnetron:
- Netto inhoud: 44 liter
- Magnetronstanden: 5
- Automatische kookprogramma's: 13
- Combinatiestanden: 4
- Ontdooifunctie: ja
- Digitaal display: ja
- Tijdsaanduiding: 24 uur
- Type timer: digitaal
- Instelbare tijd: tot 300 minuten
- Regelbare temperatuur: tot 230°C
- Type bediening: draai- en drukknoppen
- Verzinkbare knoppen: ja
- Taal bediening: Nederlands
- Kinderslot: ja
- Binnenverlichting: ja
- Type deur: klepdeur
- Deur met dubbel glas: ja
- Draaiplateau: Ø 360 mm
- Ovenrooster: ja, hoog en laag
- Insteekrooster: ja
- Geschikt voor onderbouw: ja

Technische gegevens magnetron:
- Kleur: zwart en rvs
- Inbouwmaten (hxbxd): 450 x 560 x 550 mm
- Binnenmaat (hxbxd): 250 x 420 x 420 mm
- Aansluitwaarde: 3400 watt
- Vermogen magnetron: 900 watt
- Vermogen hetelucht oven: 1750 watt
- Vermogen grill: 1750 watt
- Vermogen onderwarmte: 600 watt

Specificaties

Kleur
Rvs
Nishoogte
Compact nishoogte 45 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
44,00
EAN
8712876170627
Merk
Inventum
Soort
combi-magnetron
Kenmerken
Met draaiplateau
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de combi-magnetron uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de combi-magnetron vast volgens de montage instructie. Volg nu de voorschriften voor het eerste gebruik.
Inbouwmaten ( h x b x d )
450 x 560 x 550 mm
Binnenmaten oven (h x b x d)
250 x 420 x 420 mm

Garantie

Bij aankoop van een INVENTUM combi-magnetron inbouw IMC6144RK ontvangt u 5 jaar fabrieksgarantie. Dit betreft de eerste 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Deze invullende garantie betreft het arbeidsloon en materiaal. U betaalt in deze periode (3e t/m 5e jaar) alleen de omruilkosten. De garantieperiode gaat in vanaf het moment van aankoop.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Bij voorkeur verzoeken wij u eerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan telefonisch op (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Op basis van uw storing en woonplaats zullen wij - in overleg met Inventum - besluiten of onze eigen service dienst of dat de service dienst van Inventum contact met u op zal nemen.

Registratie (*)
Voor de aanvullende garantie dient u zich te registeren. Zodoende kan Inventum rekening houden met deze service voorziening. Deze registratie is gratis indien u dit binnen 45 dagen na aankoop plaats te vinden. Na deze periode (tot 2 jaar) worden er eenmalig kosten van 89 euro in rekening gebracht. Registreer uw Inventum witgoed-product voor 5 jaar garantie regeling.
Omruil kosten bij bezoek in 3e t/m 5e jaar
Zoals vermeld heeft u een vast bedrag welke u dient te betalen bij bezoek voor garantie in het 3e t/m 5e jaar. De benodigde materialen en tijd wordt vervolgens onder de garantieregeling gedekt. De actuele kosten kunt u terugvinden op de website van Inventum. Voor het omruilen van een onderdeel betaald u bij een witgoed apparaat 19 euro (tarief 2015). De tarieven voor het omruilen van een apparaat vindt u op inventum.eu

Inventum service dienst
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Inventum dan kunt u hen bereiken per e-mail op info@inventum.eu of per telefoon op 0900-4683688.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?

Wist u dat ...

U maar liefst 5 jaar garantie op dit apparaat krijgt? Standaard is dit 2 jaar. Deze 5 jaar is geheel gratis! U hoeft zich alleen maar te registreren.Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc