Inventum

Inventum IKI6034 inductie kookplaat

Korte beschrijving

De Inventum IKI6034 is een luxe inbouw inductie kookplaat uitgevoerd met 4 zones en voorzien van bridge functie. Daarmee is het mogelijk twee zones aan elkaar te koppelen zodat een grote grillplaat, braadslede of vispan geplaatst kan worden.
Lees verder

Inbouw 4-pits inductie kookplaat

Soort
Inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
59,00
Bekijk specificaties

Ervaring klant

Mooie plaat. Makkelijk zelf te monteren als er een perilex 2 groepen aansluiting aanwezig is. Enige tegenvaller is dat de IKI6033 2 zones had van 2,5 KW en deze plaat heeft er maar één. Dat (...)

Willem Kool;

Bekijk reviews

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en druk op de 'klik en bestel' button.

Alle opties weergeven

De Inventum IKI6034 is een luxe inbouw inductie kookplaat uitgevoerd met 4 zones en voorzien van bridge functie. Daarmee is het mogelijk twee zones aan elkaar te koppelen zodat een grote grillplaat, braadslede of vispan geplaatst kan worden.

Beschrijving

De Inventum IKI6034 is een luxe inbouw inductie kookplaat uitgevoerd met 4 zones en voorzien van bridge functie. Daarmee is het mogelijk twee zones aan elkaar te koppelen zodat een grote grillplaat, braadslede of vispan geplaatst kan worden.

Bediening
Deze kookplaat is eenvoudig te bedienen door middel van tiptoets bediening ondersteund met een slider. Hierdoor kan met 1 beweging het vermogen snel hoog of laag gezet worden. De kookplaat heeft 3 zones met een maximaal vermogen van 1,8 kW en 1 zone met een maximaal vermogen van 2,5 kW. Desgewenst kan via de booster functie tijdelijk extra vermogen aan een zone toegewezen worden.

Overige functies
De IKI6034 beschikt verder over weergave van de resterende warmte (via een indicator), een instelbare timer met kookduur begrenzer, kinderslot en een handige LED display. Daarop wordt digitaal de gekozen stand weergegeven.

Installatie van de IKI6034
Deze kookplaat kan eenvoudig geplaatst worden in een standaard gat met een nismaat van 56 bij 49 cm. De kookplaat heeft een aansluitwaarde van 7,4 kW. Daarvoor dient een 2-fasen aansluiting (230 Volt; 16A) in de meterkast met een perilex stopcontact in de keuken aanwezig te zijn.


Productinfo van fabrikant

Inventum IKI6034 inbouw inductie kookplaat


Algemene informatie inbouw inductiekookplaat:
- Aantal kookzones: 4
- Bridge functie: ja, links
- Aantal standen per kookzone: 9
- Boostfunctie op alle kookzones: ja
- Tiptoetsbediening: centraal
- Vermogeninstelling: slider bediening
- Digitaal LED display: ja
- Timer met kookwekkerfunctie: apart per zone
- Kinderslot: ja
- Pauzefunctie: ja
- Restwarmte indicatie: ja
- Kookduurbegrenzing: ja
- High-speed keramisch glas: ja, Schott Ceran ®
- Afwerking: facetrand aan de voorzijde
- Automatische panherkenning: ja

Technische gegevens inbouw inductiekookplaat:
- Afmetingen (bxd): 590 x 520 mm
- Inbouwmaten (hxbxd): 56 x 560 x 490 mm
- Aansluitwaarde: 7,4 kW
- Aantal fasen: standaard ingesteld voor 2 fasen
- Zone linksvoor: Ø 160 mm/ 1,8 kW
- Zone linksachter: Ø 160 mm/ 1,8 kW
- Zone rechtsvoor: Ø 210 mm/ 2,5 kW
- Zone rechtsachter: Ø 160 mm/ 1,8 kW

Specificaties

Type
Inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
59,00
Uitvoering
Zwarte decorloze glasplaat
EAN
8712876171488
Merk
Inventum
Soort
kookplaat
Kenmerken
Standaard nis 56x49 cm, Tiptoets bediening, Facet geslepen rand
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze inductie kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Aansluitwaarde elektra (kW)
7,40
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. I.v.m. de aansluitwaarde moet de kookplaat op een speciale perilex stopcontact worden aangesloten. Wij adviseren u dit door een erkend installateur te laten uitvoeren.
Buitenmaten ( h x b x d )
56 x 590 x 520 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
56 x 560 x 490 mm.

Garantie

Bij aankoop van een INVENTUM kookplaat inductie inbouw IKI6034 ontvangt u 5 jaar fabrieksgarantie. Dit betreft de eerste 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Deze invullende garantie betreft het arbeidsloon en materiaal. U betaalt in deze periode (3e t/m 5e jaar) alleen de omruilkosten. De garantieperiode gaat in vanaf het moment van aankoop.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Bij voorkeur verzoeken wij u eerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan telefonisch op (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Op basis van uw storing en woonplaats zullen wij - in overleg met Inventum - besluiten of onze eigen service dienst of dat de service dienst van Inventum contact met u op zal nemen.

Registratie (*)
Voor de aanvullende garantie dient u zich te registeren. Zodoende kan Inventum rekening houden met deze service voorziening. Deze registratie is gratis indien u dit binnen 45 dagen na aankoop plaats te vinden. Na deze periode (tot 2 jaar) worden er eenmalig kosten van 89 euro in rekening gebracht. Registreer uw Inventum witgoed-product voor 5 jaar garantie regeling.
Omruil kosten bij bezoek in 3e t/m 5e jaar
Zoals vermeld heeft u een vast bedrag welke u dient te betalen bij bezoek voor garantie in het 3e t/m 5e jaar. De benodigde materialen en tijd wordt vervolgens onder de garantieregeling gedekt. De actuele kosten kunt u terugvinden op de website van Inventum. Voor het omruilen van een onderdeel betaald u bij een witgoed apparaat 19 euro (tarief 2015). De tarieven voor het omruilen van een apparaat vindt u op inventum.eu

Inventum service dienst
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Inventum dan kunt u hen bereiken per e-mail op info@inventum.eu of per telefoon op 0900-4683688.

Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Prijs / kwaliteit
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

Vervanger van de IKI6033, mooie opvolger.

Mooie plaat. Makkelijk zelf te monteren als er een perilex 2 groepen aansluiting aanwezig is.
Enige tegenvaller is dat de IKI6033 2 zones had van 2,5 KW en deze plaat heeft er maar één. Dat wordt dan weer goed gemaakt door de bridge functie die het vorige model niet had.

Beoordeeld door op 30 maart 2019

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?

Wist u dat ...

U maar liefst 5 jaar garantie op dit apparaat krijgt? Standaard is dit 2 jaar. Deze 5 jaar is geheel gratis! U hoeft zich alleen maar te registreren.Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc