Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Inventum IKI6034 inductie kookplaat

Inventum inbouw 4-pits inductie kookplaat

Soort
Inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
59,00
Bekijk specificaties

Ervaring klant

Mooie plaat. Makkelijk zelf te monteren als er een perilex 2 groepen aansluiting aanwezig is. Enige tegenvaller is dat de IKI6033 2 zones had van 2,5 KW en deze plaat heeft er maar één. Dat (...)

Willem Kool;

Bekijk reviews

Korte beschrijving

Lees verder

De Inventum IKI6034 is een luxe inbouw inductie kookplaat uitgevoerd met 4 zones en voorzien van bridge functie. Daarmee is het mogelijk twee zones aan elkaar te koppelen zodat een grote grillplaat, braadslede of vispan geplaatst kan worden.

Bediening
Deze kookplaat is eenvoudig te bedienen door middel van tiptoets bediening ondersteund met een slider. Hierdoor kan met 1 beweging het vermogen snel hoog of laag gezet worden. De kookplaat heeft 3 zones met een maximaal vermogen van 1,8 kW en 1 zone met een maximaal vermogen van 2,5 kW. Desgewenst kan via de booster functie tijdelijk extra vermogen aan een zone toegewezen worden.

Overige functies
De IKI6034 beschikt verder over weergave van de resterende warmte (via een indicator), een instelbare timer met kookduur begrenzer, kinderslot en een handige LED display. Daarop wordt digitaal de gekozen stand weergegeven.

Installatie van de IKI6034
Deze kookplaat kan eenvoudig geplaatst worden in een standaard gat met een nismaat van 56 bij 49 cm. De kookplaat heeft een aansluitwaarde van 7,4 kW. Daarvoor dient een 2-fasen aansluiting (230 Volt; 16A) in de meterkast met een perilex stopcontact in de keuken aanwezig te zijn.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Inventum IKI6034 inbouw inductie kookplaat


Algemene informatie inbouw inductiekookplaat:
- Aantal kookzones: 4
- Bridge functie: ja, links
- Aantal standen per kookzone: 9
- Boostfunctie op alle kookzones: ja
- Tiptoetsbediening: centraal
- Vermogeninstelling: slider bediening
- Digitaal LED display: ja
- Timer met kookwekkerfunctie: apart per zone
- Kinderslot: ja
- Pauzefunctie: ja
- Restwarmte indicatie: ja
- Kookduurbegrenzing: ja
- High-speed keramisch glas: ja, Schott Ceran ®
- Afwerking: facetrand aan de voorzijde
- Automatische panherkenning: ja

Technische gegevens inbouw inductiekookplaat:
- Afmetingen (bxd): 590 x 520 mm
- Inbouwmaten (hxbxd): 56 x 560 x 490 mm
- Aansluitwaarde: 7,4 kW
- Aantal fasen: standaard ingesteld voor 2 fasen
- Zone linksvoor: Ø 160 mm/ 1,8 kW
- Zone linksachter: Ø 160 mm/ 1,8 kW
- Zone rechtsvoor: Ø 210 mm/ 2,5 kW
- Zone rechtsachter: Ø 160 mm/ 1,8 kW

Specificaties

Type
Inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
59,00
Uitvoering
Zwarte decorloze glasplaat
EAN
8712876171488
Merk
Inventum
Soort
kookplaat
Kenmerken
Standaard nis 56x49 cm, Tiptoets bediening, Facet geslepen rand
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze inductie kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Aansluitwaarde elektra (kW)
7,40
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. I.v.m. de aansluitwaarde moet de kookplaat op een speciale perilex stopcontact worden aangesloten. Wij adviseren u dit door een erkend installateur te laten uitvoeren.
Buitenmaten ( h x b x d )
56 x 590 x 520 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
56 x 560 x 490 mm.

Garantie

Bij aankoop van een INVENTUM kookplaat inductie inbouw IKI6034 ontvangt u 5 jaar fabrieksgarantie. Dit betreft de eerste 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Deze invullende garantie betreft het arbeidsloon en materiaal. U betaalt in deze periode (3e t/m 5e jaar) alleen de omruilkosten. De garantieperiode gaat in vanaf het moment van aankoop.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Bij voorkeur verzoeken wij u eerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan telefonisch op (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Op basis van uw storing en woonplaats zullen wij - in overleg met Inventum - besluiten of onze eigen service dienst of dat de service dienst van Inventum contact met u op zal nemen.

Registratie (*)
Voor de aanvullende garantie dient u zich te registeren. Zodoende kan Inventum rekening houden met deze service voorziening. Deze registratie is gratis indien u dit binnen 45 dagen na aankoop plaats te vinden. Na deze periode (tot 2 jaar) worden er eenmalig kosten van 89 euro in rekening gebracht. Registreer uw Inventum witgoed-product voor 5 jaar garantie regeling.
Omruil kosten bij bezoek in 3e t/m 5e jaar
Zoals vermeld heeft u een vast bedrag welke u dient te betalen bij bezoek voor garantie in het 3e t/m 5e jaar. De benodigde materialen en tijd wordt vervolgens onder de garantieregeling gedekt. De actuele kosten kunt u terugvinden op de website van Inventum. Voor het omruilen van een onderdeel betaald u bij een witgoed apparaat 19 euro (tarief 2015). De tarieven voor het omruilen van een apparaat vindt u op inventum.eu

Inventum service dienst
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Inventum dan kunt u hen bereiken per e-mail op info@inventum.eu of per telefoon op 0900-4683688.

Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Prijs / kwaliteit
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

Vervanger van de IKI6033, mooie opvolger.

Mooie plaat. Makkelijk zelf te monteren als er een perilex 2 groepen aansluiting aanwezig is.
Enige tegenvaller is dat de IKI6033 2 zones had van 2,5 KW en deze plaat heeft er maar één. Dat wordt dan weer goed gemaakt door de bridge functie die het vorige model niet had.

Beoordeeld door op 30 maart 2019

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Vraag:
Goedenavond,
Wordt deze kookplaat afgeleverd met daaraan al gemonteerd, een ongeveer anderhalve meter snoer met perilex stekker?
1
Nee, dit is nooit zo en mag ook eigenlijk niet. Dat komt doordat de situatie in elk huis anders kan zijn en er geen standaard is in perilex.

U zult zelf op basis van uw huidige situatie de fasen, nul en aarde op de juiste wijze moeten bepalen bij het monteren van het aansluitsnoer op het fornuis. Volgens aansluitschema moet dit dus netjes gemonteerd worden.
Vraag:
Goedenavond,
Bedankt voor het antwoord.
Mijn vraag stel ik omdat de vorige keer dat we ergens een kookplaat en een snoer met perilex stekker bestelden, het snoer niet aan de kookplaat te monteren was omdat we daar voor verbindingsstekkertjes misten. Het bijgeleverde snoer was ook te kort.

Onze situatie: we hebben een perilex stopcontact met 3 fases op ongeveer 1.30 m. afstand van de kookplaat.
Is dit voldoende informatie voor de montage van jullie?
1
Wij hebben extra lange aansluitsnoeren liggen dus ik weet niet of u de bestelling al ontvangen hebt, want anders kan ik hier rekening mee houden. (zijn speciale verlengde modellen van 2 meter lang).

Standaard zijn de aanslutisnoeren perilex ongeveer 1.40 meter dus dat wordt krap. (we hebben het nagemeten voor u).
Vraag:
Het punt van de lengte van het snoer kan dus opgelost worden, dat is fijn. Blijft nog wel de vraag over de aansluiting snoer/ kookplaat.
Zoals ik in mijn vorige vraag vertelde paste bij een eerdere bestelling ( bij een andere firma)het einde van de slang niet aan de kookplaat omdat er een verbindinkje ontbrak. Vraag is nu dus: is het uiteinde van de slang eenvoudig te verbinden met de kookplaat?
1
Ik neem aan dat u met 'het uiteinde van de slang' bedoeld het 'uiteinde van het aansluitsnoer'? Daar komen 5 draden uit welke op het aansluitblok gemonteerd moeten worden. Is het handig als ik u een foto van het uiteinde van het snoer mail?
Vraag:
sorry voor al deze vragen hoor, maar we willen voorkomen dat we weer een kookplaat kopen met een los snoer, wat niet zomaar aan elkaar past.
Het gaat er vooral om of het uiteinde van het aansluitsnoer simultaan( direct, zonder een tussenstuk, zonder een extra verbindingsblokje, of hoe het ook mag heten
1
Misschien even handig dat we bellen? Dan kunnen we telefonisch even alles doorlopen. Denk dat dat veel duidelijk kan maken voor u. Kunt u ons bellen of via een prive bericht uw telefoonnummer doorgeven zodat wij u kunnen bellen?
Stel uw eigen vraag