Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Inventum IKI6010

inbouw 4-pits inductie kookplaat

Specificaties

Soort
Inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
60,00
Bekijk specificaties

Ervaring klant

Als je meerdere pannen erop hebt staan dan kan je de boost niet gebruiken. Als je dat zou willen dan heb je toch een andere kookplaat nodig met een aparte stekker. Prijs/kwaliteit verhouding is prima!

Jolanda

Bekijk reviews

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en klik op de 'in winkelwagen' button.

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Inventum IKI6010 is een slimme inbouw inductie kookplaat van 60 cm. breed alleen geschikt voor plaatsing op een 1-fase aansluiting. Deze kookplaat heeft dus een normale 230 Volt stekker en is eenvoudig te plaatsen.

Hoe werkt dit en wat zijn de nadelen?
Deze kookplaat heeft een aansluitwaarde van 3,5 kW en kan daardoor op 1 groep functioneren. Om dit te bereiken is de kookplaat voorzien van slimme elektronica. Als u 1 of 2 zones inschakelt kunt u deze gewoon op vol vermogen gebruiken. Schakelt u echter de 3e of 4e zone erbij in, dan gaat de kookplaat terugschakelen om binnen het maximale vermogen te blijven. In de praktijk blijkt echter dat - zeker voor kleinere huishoudens - dit geen probleem hoeft te vormen. Bij het koken wordt vaak slechts 1 en soms maar 2 pannen op vol vermogen aangezet, terwijl andere pannen minder warmte nodig hebben. Kortom, zeker een interessante overweging om daarmee ook aanzienlijke kosten voor verzwaarde installatie te besparen.

Verdeling van de zones
Deze inductiekookplaat is uitgevoerd met 4 zones welke via de tiptoetsbediening zijn in te regelen. Twee zones hebben een maximaal vermogen van 1,5 kW en twee zones hebben 2,3 kW als maximaal vermogen. Alle zones kunnen via een Boost stand tijdelijk extra vermogen toegewezen krijgen.

Info van fabrikant

Inventum IKI6010 inbouw inductie kookplaat


Algemene informatie inbouw inductiekookplaat:
- Aantal kookzones: 4
- Aantal standen per kookzone: 9
- Boostfunctie op alle kookzones: ja
- Digitaal LED display: ja
- Timer met kookwekkerfunctie: ja
- Tiptoetsbediening: centraal
- Toetsenblokkering: ja
- Restwarmte indicatie: ja
- Kookduurbegrenzing: ja
- High-speed keramisch glas: ja
- Afwerking: randloos
- Automatische panherkenning: ja

Technische gegevens inbouw inductiekookplaat:
- Afmetingen (bxd): 590 x 520 mm
- Inbouwmaten (hxbxd): 52,5 x 560 x 490 mm
- Aansluitwaarde: 3,5 kW
- Aantal fasen: 1 fase plug & play
- Zone linksvoor: Ø 140 mm/ 1,5 kW
- Zone linksachter: Ø 180 mm/ 2,3 kW
- Zone rechtsvoor: Ø 180 mm/ 2,3 kW
- Zone rechtsachter: Ø 140 mm/ 1,5 kW

Specificaties

Type
Inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
60,00
Uitvoering
Zwarte decorloze glasplaat
EAN
8712876171105
Merk
Inventum
Soort
kookplaat
Kenmerken
Standaard nis 56x49 cm, Tiptoets bediening, Facet geslepen rand, Uniek aansluiting 230 Volt
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze inductie kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Aansluitwaarde elektra (kW)
3,50
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Plaats de kookplaat in de nis, monteer deze volgens de montage handleiding en sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact.
Buitenmaten ( h x b x d )
52,5 x 590 x 520 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
52,5 x 560 x 490 mm

Garantie

Bij aankoop van een INVENTUM kookplaat inductie inbouw IKI6010 ontvangt u 5 jaar fabrieksgarantie. Dit betreft de eerste 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Deze invullende garantie betreft het arbeidsloon en materiaal. U betaalt in deze periode (3e t/m 5e jaar) alleen de omruilkosten. De garantieperiode gaat in vanaf het moment van aankoop.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Bij voorkeur verzoeken wij u eerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan telefonisch op (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Op basis van uw storing en woonplaats zullen wij - in overleg met Inventum - besluiten of onze eigen service dienst of dat de service dienst van Inventum contact met u op zal nemen.

Registratie (*)
Voor de aanvullende garantie dient u zich te registeren. Zodoende kan Inventum rekening houden met deze service voorziening. Deze registratie is gratis indien u dit binnen 45 dagen na aankoop plaats te vinden. Na deze periode (tot 2 jaar) worden er eenmalig kosten van 89 euro in rekening gebracht. Registreer uw Inventum witgoed-product voor 5 jaar garantie regeling.
Omruil kosten bij bezoek in 3e t/m 5e jaar
Zoals vermeld heeft u een vast bedrag welke u dient te betalen bij bezoek voor garantie in het 3e t/m 5e jaar. De benodigde materialen en tijd wordt vervolgens onder de garantieregeling gedekt. De actuele kosten kunt u terugvinden op de website van Inventum. Voor het omruilen van een onderdeel betaald u bij een witgoed apparaat 19 euro (tarief 2015). De tarieven voor het omruilen van een apparaat vindt u op inventum.eu

Inventum service dienst
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Inventum dan kunt u hen bereiken per e-mail op info@inventum.eu of per telefoon op 0900-4683688.

Reviews (6)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

Beoordeling 1 - 5 van 6

per pagina
Pagina
  1. 1
  2. 2
Prijs / kwaliteit
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

Werkt prima

Als je meerdere pannen erop hebt staan dan kan je de boost niet gebruiken. Als je dat zou willen dan heb je toch een andere kookplaat nodig met een aparte stekker. Prijs/kwaliteit verhouding is prima!

Beoordeeld door op 11 december 2018

Prijs / kwaliteit
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

Helemaal geweldig. Met normale stekker !

Ik ben helemaal blij met deze aankoop.. inventum inductie kookplaat met een normale stekker. Ik heb juist voor deze gekozen omdat ik geen andere mogelijk had voor een inductie met perilex stekker.
Toen kwam ik deze tegen was eerst bang dat de vermogen minder zou zijn maar niks is minder waar. Ik heb hem nu een maand in gebruik ; Makkelijk te installeren, Stekker erin en koken maar. En daarna net zo makkelijk schoon te houden. Ik ben van gas naar deze gegaan en ohh wat ben ik er blij mee. En de prijs en levering was ook helemaal goed.

Beoordeeld door op 16 januari 2019

Prijs / kwaliteit
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

prima apparaat, doet wat het moet doen.

Het was makkelijk te installeren en ook nog eens milieuvriendelijk koken op 230V, top!

Beoordeeld door op 1 februari 2019

Prijs / kwaliteit
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

Werkt goed boven mijñ verwachting

Goed

Beoordeeld door op 5 maart 2019

Prijs / kwaliteit
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

Werkt goed boven mijn verwachting

Goed

Beoordeeld door op 5 maart 2019

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?

5 jaar garantie

Wist u dat ...

U maar liefst 5 jaar garantie op dit apparaat krijgt? Standaard is dit 2 jaar. Deze 5 jaar is geheel gratis! U hoeft zich alleen maar te registreren.

Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc