Inventum

Inventum IKG7523WGGL gas kookplaat

Korte beschrijving

De Inventum IKG7523WGGL is een fraaie gas-op-glas inbouw kookplaat volledig uitgevoerd in een strak design. De vangschaal is van glas en daardoor eenvoudig te reinigen. Deze 75 cm. brede kookplaat heeft vijf gasbranders waaronder een wokbrander links.
Lees verder

Inbouw 5-pits gas kookplaat

Soort
Gas
Aantal branders / zones
5-pits
Vermogen wokbrander (gas)
3,6 kW
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en druk op de 'klik en bestel' button.

Alle opties weergeven

De Inventum IKG7523WGGL is een fraaie gas-op-glas inbouw kookplaat volledig uitgevoerd in een strak design. De vangschaal is van glas en daardoor eenvoudig te reinigen. Deze 75 cm. brede kookplaat heeft vijf gasbranders waaronder een wokbrander links.

Beschrijving

De Inventum IKG7523WGGL is een fraaie gas-op-glas inbouw kookplaat volledig uitgevoerd in een strak design. De vangschaal is van glas en daardoor eenvoudig te reinigen. Deze 75 cm. brede kookplaat heeft vijf gasbranders waaronder een wokbrander links.

Comfort
Praktisch is de automatische vonkontsteking: bij het opendraaien van de knop wordt direct de bijbehorende brander ontstoken. Naast deze vonkontsteking beschikt de IKG7523WGGL ook over een thermokoppel vlambeveiliging. Als tijdens het koken de vlam uitwaait, dan wordt het gas automatisch afgesloten.

Verdeling van de branders
De IKG7523WGGL heeft gietijzeren pandragers over de branders. Linksvoor is de 3,6 kW sterke wokbrander geplaatst. Daarnaast beschikt de kookplaat over 2 normaal branders met een maximaal vermogen van 1,75 kW (beide rechts), een sudderbrander van 1,0 kW (midden voor) en een sterkbrander van 3,0 kW (midden achter).

Plaatsing in standaard nis
Ondanks het feit dat de IKG7523WGGL een breedtemaat van 75 cm. heeft, kan deze wel in een standaard nis van 56 bij 49 cm. ingebouwd worden. Daarmee is deze kookplaat dus ook interessant indien u uw huidige 60 cm. brede kookplaat wil vervangen voor een bredere uitvoering.


Productinfo van fabrikant

Inventum IKG7523WGGL inbouw gas-op-glas kookplaat


Algemene informatie inbouw gaskookplaten:
- Aantal branders: 5
- Wokbrander: ja
- Inclusief wokring: ja
- Bediening: voorzijde
- Vonkontsteking: geïntegreerd in knop
- Vangschaal: glas
- Pandragers: gietijzer
- Aantal pandragers: 3
- Vlambeveiliging: ja
- Geschikt voor standaard nismaat: 560 x 490 mm

Technische gegevens inbouw gaskookplaten:
- Afmetingen (bxd): 750 x 520 mm
- Inbouwmaten (hxbxd): 45 x 560 x 490 mm
- Aansluitwaarde elektra: 2 W
- Aansluitwaarde gas: 11,10 kW
- 2 normale branders: 1,75 kW
- 1 sudderbrander: 1,00 kW
- 1 sterkbrander: 3,00 kW
- 1 wokbrander: 3,60 kW
- Conversieset voor flessengas: inclusief
- Conversieset voor België: inclusief

Specificaties

Type
Gas
Aantal branders / zones
5-pits
Vermogen wokbrander (gas)
3,6 kW
Breedte kookplaat (cm)
75,00
Uitvoering
Gas op glas
EAN
8712876171174
Merk
Inventum
Soort
kookplaat
Kenmerken
Met gietijzeren pandrager, Standaard nis 56x49 cm, Kan op butaan/propaan gas
Gebruik buiten Nederland
Deze kookplaat is officieel geschikt voor gebruik op aardgas in zowel Nederland als Belgie. Tevens is het mogelijk om deze kookplaat om te bouwen voor aansluiting op flessengas (butaal / propaan). Hiervoor heeft u andere sproeiers nodig.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de kookplaat uit, plaats deze in de nis en monteer de kookplaat volgens de bijgeleverde montage voorschriften. Sluit vervolgens het gas en het elektra (voor de vonkonsteking indien aanwezig) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
45 x 750 x 520 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
45 x 560 x 490 mm

Garantie

Bij aankoop van een INVENTUM kookplaat inbouw gas-op-glas IKG7523WGGL ontvangt u 5 jaar fabrieksgarantie. Dit betreft de eerste 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Deze invullende garantie betreft het arbeidsloon en materiaal. U betaalt in deze periode (3e t/m 5e jaar) alleen de omruilkosten. De garantieperiode gaat in vanaf het moment van aankoop.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Bij voorkeur verzoeken wij u eerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan telefonisch op (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Op basis van uw storing en woonplaats zullen wij - in overleg met Inventum - besluiten of onze eigen service dienst of dat de service dienst van Inventum contact met u op zal nemen.

Registratie (*)
Voor de aanvullende garantie dient u zich te registeren. Zodoende kan Inventum rekening houden met deze service voorziening. Deze registratie is gratis indien u dit binnen 45 dagen na aankoop plaats te vinden. Na deze periode (tot 2 jaar) worden er eenmalig kosten van 89 euro in rekening gebracht. Registreer uw Inventum witgoed-product voor 5 jaar garantie regeling.
Omruil kosten bij bezoek in 3e t/m 5e jaar
Zoals vermeld heeft u een vast bedrag welke u dient te betalen bij bezoek voor garantie in het 3e t/m 5e jaar. De benodigde materialen en tijd wordt vervolgens onder de garantieregeling gedekt. De actuele kosten kunt u terugvinden op de website van Inventum. Voor het omruilen van een onderdeel betaald u bij een witgoed apparaat 19 euro (tarief 2015). De tarieven voor het omruilen van een apparaat vindt u op inventum.eu

Inventum service dienst
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Inventum dan kunt u hen bereiken per e-mail op info@inventum.eu of per telefoon op 0900-4683688.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?

Wist u dat ...

U maar liefst 5 jaar garantie op dit apparaat krijgt? Standaard is dit 2 jaar. Deze 5 jaar is geheel gratis! U hoeft zich alleen maar te registreren.Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc