Inventum IKE6010RVS elektrische kookplaat

inbouw, met 4 zones

Belangrijke kenmerken

Soort
Elektrisch
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
60,00
Bekijk specificaties

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Inventum IKE6010RVS is een roestvrijstalen inbouw kookplaat uitgevoerd met 4 electro zones welke door middel van de 4 knoppen aan de rechter zijde bediend kunnen worden.

Praktisch is de turbo kookzone per zone. Elke zone is in 6 verschillende standen in te regelen. Daarnaast is deze kookplaat voorzien van een controle lampje, die aangeeft of de kookplaat aan of uit staat. De kookplaat heeft een rvs behuizing en is gemakkelijk te bedienen met draaiknoppen.

Belangrijkste kenmerken op een rij:
2-fase aansluiting
4 kookzones
6 kookstanden
gietijzeren kookzones
turbo kookzone van 2,0 kW

Info van fabrikant

Inventum IKE6010RVS kookplaat inbouw


Algemene informatie inbouw elektro kookplaat:
- Aantal kookzones: 4
- Bediening: zijkant
- Aantal standen per zone: 6
- Materiaal kookzones: gietijzer
- Materiaal vangschaal: RVS
- Controlelampje: aan/uit

Technische gegevens inbouw elektro kookplaat:
- Afmetingen (bxd): 580 x 510 mm
- Inbouwmaten (hxbxd): 40 x 560 x 490 mm
- Aansluitwaarde elektra: 5,5 kW
- Kookzone links voor: turbo - Ø 180 mm / 2,00 kW
- Kookzone links achter: Ø 145 mm / 1,00 kW
- Kookzone rechts achter: Ø 180 mm / 1,50 kW
- Kookzone rechts voor: Ø 145 mm / 1,00 kW
- Aansluiting: 230/400V ~ 50Hz

Specificaties

Type
Elektrisch
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
60,00
Uitvoering
Roestvrijstaal
EAN
8712876171617
Merk
Inventum
Soort
kookplaat
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze keramische kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. I.v.m. de aansluitwaarde moet de kookplaat op een speciale perilex stopcontact worden aangesloten. Wij adviseren u dit door een erkend installateur te laten uitvoeren.

Garantie

Bij aankoop van een INVENTUM kookplaat elektrisch inbouw IKE6010RVS ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen fabrieksgarantie. Dit betreft de eerste 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Deze invullende garantie betreft het arbeidsloon en materiaal. U betaalt in deze periode (3e t/m 5e jaar) alleen de omruilkosten. De garantieperiode gaat in vanaf het moment van aankoop.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Bij voorkeur verzoeken wij u eerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan telefonisch op (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Op basis van uw storing en woonplaats zullen wij - in overleg met Inventum - besluiten of onze eigen service dienst of dat de service dienst van Inventum contact met u op zal nemen.

Registratie (*)
Voor de aanvullende garantie dient u zich te registeren. Zodoende kan Inventum rekening houden met deze service voorziening. Deze registratie is gratis indien u dit binnen 45 dagen na aankoop plaats te vinden. Na deze periode (tot 2 jaar) worden er eenmalig kosten van 89 euro in rekening gebracht. Registreer uw Inventum witgoed-product voor 5 jaar garantie regeling.
Omruil kosten bij bezoek in 3e t/m 5e jaar
Zoals vermeldt heeft u een vast bedrag welke u dient te betalen bij bezoek voor garantie in het 3e t/m 5e jaar. De benodigde materialen en tijd wordt vervolgens onder de garantieregeling gedekt. De actuele kosten kunt u terugvinden op de website van Inventum. Voor het omruilen van een onderdeel betaalt u bij een witgoed apparaat 19 euro (tarief 2015). De tarieven voor het omruilen van een apparaat vindt u op inventum.eu

Inventum service dienst
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Inventum dan kunt u hen bereiken per e-mail op info@inventum.eu of per telefoon op 0900-4683688.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag