Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Inventum IKC6010

inbouw 4-pits keramische kookplaat

Korte beschrijving

Lees verder

De Inventum IKC6010 is een scherp geprijsde keramische kookplaat geschikt om in te bouwen in het aanrecht van uw keuken. Deze 59 cm. brede kookplaat heeft vier kookzones welke door middel van de knoppen aan de rechter zijde te bedienen zijn.

Daarmee is de kookplaat eenvoudig in gebruik en daarmee voor zeer veel doelgroepen geschikt. Deze kookplaat beschikt verder over 6 instelbare standen per zone, restwarmte indicatie en kookduur begrenzing.

Plaatsing van de Inventum IKC6010
De kookplaat is randloos en heeft een standaard inbouw maat van 59 bij 49 cm. Voor de installatie dient u verder te beschikken over een 2-fasen elektra aansluiting (230 Volt, 16A), aangezien de kookplaat over een aansluitwaarde van 6,0 kW beschikt.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Inventum IKC6010 keramische kookplaat


Algemene informatie inbouw keramische kookplaat:
- Aantal kookzones: 4
- Aantal standen per kookzone: 6
- Bediening: draaiknoppen
- Restwarmte indicatie: ja
- High-speed keramisch glas: ja
- Afwerking: randloos

Technische gegevens inbouw keramische kookplaat:
- Afmetingen (bxd): 590 x 520 mm
- Inbouwmaten (hxbxd): 47,5 x 560 x 490 mm
- Aansluitwaarde: 6,0 kW
- Aantal fasen: standaard ingesteld voor 2 fasen
- Aansluiting: 230/400 Volt 2N ~ 50/60Hz
- Zone linksvoor: Ø 180 mm/ 1,8 kW
- Zone linksachter: Ø 145 mm/ 1,2 kW
- Zone rechtsvoor: Ø 145 mm/ 1,2 kW
- Zone rechtsachter: Ø 180 mm/ 1,8 kW

Specificaties

Type
Keramisch
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
59,00
Uitvoering
Zwarte decorloze glasplaat
EAN
8712876170269
Merk
Inventum
Soort
kookplaat
Kenmerken
Standaard nis 56x49 cm
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze keramische kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Aansluitwaarde elektra (kW)
6,00
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. I.v.m. de aansluitwaarde moet de kookplaat op een speciale perilex stopcontact worden aangesloten. Wij adviseren u dit door een erkend installateur te laten uitvoeren.
Buitenmaten ( h x b x d )
47,5 x 590 x 520 mm
Inbouwmaten ( h x b x d )
47,5 x 560 x 490 mm

Garantie

Bij aankoop van een INVENTUM kookplaat keramisch IKC6010 ontvangt u 5 jaar fabrieksgarantie. Dit betreft de eerste 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Deze invullende garantie betreft het arbeidsloon en materiaal. U betaalt in deze periode (3e t/m 5e jaar) alleen de omruilkosten. De garantieperiode gaat in vanaf het moment van aankoop.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Bij voorkeur verzoeken wij u eerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan telefonisch op (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Op basis van uw storing en woonplaats zullen wij - in overleg met Inventum - besluiten of onze eigen service dienst of dat de service dienst van Inventum contact met u op zal nemen.

Registratie (*)
Voor de aanvullende garantie dient u zich te registeren. Zodoende kan Inventum rekening houden met deze service voorziening. Deze registratie is gratis indien u dit binnen 45 dagen na aankoop plaats te vinden. Na deze periode (tot 2 jaar) worden er eenmalig kosten van 89 euro in rekening gebracht. Registreer uw Inventum witgoed-product voor 5 jaar garantie regeling.
Omruil kosten bij bezoek in 3e t/m 5e jaar
Zoals vermeld heeft u een vast bedrag welke u dient te betalen bij bezoek voor garantie in het 3e t/m 5e jaar. De benodigde materialen en tijd wordt vervolgens onder de garantieregeling gedekt. De actuele kosten kunt u terugvinden op de website van Inventum. Voor het omruilen van een onderdeel betaald u bij een witgoed apparaat 19 euro (tarief 2015). De tarieven voor het omruilen van een apparaat vindt u op inventum.eu

Inventum service dienst
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Inventum dan kunt u hen bereiken per e-mail op info@inventum.eu of per telefoon op 0900-4683688.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag