Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Inventum AKV6000RVS

vlakscherm afzuigkap

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
356,00
Breedte afzuigkap (cm)
60,00
Energieklasse
Energieklasse C
Bekijk specificaties

Ervaring klant

De afzuiging met afvoer naar buiten is mogelijk goed, doch bij gebruik als recirculatiescherm (in ons geval) is de afzuiging vrijwel nul. Mogelijk doordat de bijgeleverde filters de (...)

Logi

Bekijk reviews

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en klik op de 'in winkelwagen' button.

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Inventum AKV6000RVS is een vlakscherm afzuigkap van 60 centimeter breed uitgevoerd met een capaciteit van 356 m3/uur. Deze afzuigkapcapaciteit is door middel van een schuifregelaar in 3 standen instelbaar.

Praktisch verder is de heldere en zuinige LED verlichting (2 spots van 3 Watt geplaatst aan de onderzijde). De afzuigkap beschikt verder over een afvoer diameter van 120 mm. en kan - met behulp van de apart bij te bestellen koolstoffilter - ook als recirculatie kap gebruikt worden.

Info van fabrikant

Inventum AKV6000RVS vlakscherm afzuigkap


Algemene informatie afzuigkap:
- Model afzuigkap: vlakscherm
- Aantal motoren: 1
- Aantal snelheden: 3
- Bediening: schuifregelaar
- Verlichting afzuigkap: LED spots
- Aantal spotjes: 2 x 3 W
- Energieklasse verlichting: A
- Positie verlichting: achterzijde
- Aluminium cassettefilters: 2 stuks
- Aantal lagen cassettefilters: 5-laags
- Geschikt voor afvoer en recirculatie: ja
- Afvoer naar boven: ja
- Type recirculatie koolstoffilter set: KS61
- Type plasmafilter: IPF400V

Technische gegevens afzuigkap:
- Kleur: rvs
- Breedte: 60 cm
- Diameter afvoer: 120 mm
- Energielabel: C
- Motor vermogen: 140 watt
- Aansluitwaarde: 146 watt
- Maximale luchtstroom: 356 m³/h
- Maximaal geluidsniveau: 67 dB(A)

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
356,00
Breedte afzuigkap (cm)
60,00
Energieklasse
Energieklasse C
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8712876170733
Merk
Inventum
Soort
afzuigkap
Kleur
Rvs
Geluidsniveau (db)
67,00
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding, sluit het afvoerkanaal aan en monteer de bijbehorende greeplijst óf de greeplijst van uw keuke

Garantie

Bij aankoop van een INVENTUM afzuigkap vlakscherm AKV6000RVS ontvangt u 5 jaar fabrieksgarantie. Dit betreft de eerste 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Deze invullende garantie betreft het arbeidsloon en materiaal. U betaalt in deze periode (3e t/m 5e jaar) alleen de omruilkosten. De garantieperiode gaat in vanaf het moment van aankoop.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Bij voorkeur verzoeken wij u eerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan telefonisch op (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Op basis van uw storing en woonplaats zullen wij - in overleg met Inventum - besluiten of onze eigen service dienst of dat de service dienst van Inventum contact met u op zal nemen.

Registratie (*)
Voor de aanvullende garantie dient u zich te registeren. Zodoende kan Inventum rekening houden met deze service voorziening. Deze registratie is gratis indien u dit binnen 45 dagen na aankoop plaats te vinden. Na deze periode (tot 2 jaar) worden er eenmalig kosten van 89 euro in rekening gebracht. Registreer uw Inventum witgoed-product voor 5 jaar garantie regeling.
Omruil kosten bij bezoek in 3e t/m 5e jaar
Zoals vermeld heeft u een vast bedrag welke u dient te betalen bij bezoek voor garantie in het 3e t/m 5e jaar. De benodigde materialen en tijd wordt vervolgens onder de garantieregeling gedekt. De actuele kosten kunt u terugvinden op de website van Inventum. Voor het omruilen van een onderdeel betaald u bij een witgoed apparaat 19 euro (tarief 2015). De tarieven voor het omruilen van een apparaat vindt u op inventum.eu

Inventum service dienst
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Inventum dan kunt u hen bereiken per e-mail op info@inventum.eu of per telefoon op 0900-4683688.

Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Prijs / kwaliteit
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

Valt tegen

De afzuiging met afvoer naar buiten is mogelijk goed, doch bij gebruik als recirculatiescherm (in ons geval) is de afzuiging vrijwel nul. Mogelijk doordat de bijgeleverde filters de afzuigopeningen afsluiten. Het motorlawaai is in alle standen zeer hoog.


--------------------- REACTIE VAN DE SCHOUW WITGOED ---------------------

Heeft u de afzuigkap dan wel op recirculatie stand gezet? Dit ivm de luchtdoorvoer door het filter en het uitblazen terug in de ruimte.

Beoordeeld door op 24 oktober 2019

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?

5 jaar garantie

Wist u dat ...

U maar liefst 5 jaar garantie op dit apparaat krijgt? Standaard is dit 2 jaar. Deze 5 jaar is geheel gratis! U hoeft zich alleen maar te registreren.

Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc