Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Inventum AKB9021RVS

wand afzuigkap rvs

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
671,00
Breedte afzuigkap (cm)
90,00
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Inventum AKB9021RVS is een platte blokmodel afzuigkap uitgevoerd met een capaciteit van 671 m3/uur. Deze afzuigkap is 4 cm. dik en daardoor zeer 'dun' in design en daarmee strak te combineren.

Praktisch verder bij deze afzuigkap is de heldere verlichting (halogeen, 2 x 20 Watt) en de eenvoudige bediening aan de voorzijde. Met druktoetsen kunt u het vermogen in drie verschillende snelheden instellen. Tevens kunt u met de bediening de verlichting in- en uitschakelen.

De afzuigkap is verder uitgevoerd met 3 aluminium vetfilters welke eenvoudig te reinigen zijn.

Desgewenst is het mogelijk deze afzuigkap te combineren met bijpassende rvs achterwand. Daarnaast kan de afzuigkap 'omgebouwd' worden naar een recirculatie model. Hiervoor dient u apart de koolstoffilter set mee te bestellen.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Inventum AKB9021RVS afzuigkap

- Model afzuigkap: blokschouw
- Aantal motoren: 1
- Aantal snelheden: 3
- Druktoets bediening: elektronisch
- Verlichting bediening: ja, wit licht
- Verlichting afzuigkap: halogeen spots
- Aantal spotjes: 2 x 20 W
- Positie verlichting: voorzijde
- Aluminium cassettefilters: 3 stuks
- Geschikt voor afvoer en recirculatie: ja
- Afvoer naar boven: ja
- Type koolstoffilter voor recirculatie: 2KSF002

Technische gegevens afzuigkap
- Kleur: rvs
- Breedte: 90 cm
- Afmeting schacht (bxd): 300 x 275 mm
- Diameter afvoer: 120 - 150 mm
- Motor vermogen: 190 watt
- Aansluitwaarde: 230 watt
- Maximale afzuigcapaciteit: 681 m³/h
- Geluidsniveau: 50 - 61 dB(A)

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
671,00
Breedte afzuigkap (cm)
90,00
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8712876170115
Merk
Inventum
Soort
afzuigkap
Kleur
Rvs
Kenmerken afzuigkap
Halogeen verlichting, Plat blokmodel uitvoering
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
580-1060 x 900 x 500 mm.

Garantie

Bij aankoop van een INVENTUM afzuigkap rvs AKB9021RVS ontvangt u 5 jaar fabrieksgarantie. Dit betreft de eerste 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Deze invullende garantie betreft het arbeidsloon en materiaal. U betaalt in deze periode (3e t/m 5e jaar) alleen de omruilkosten. De garantieperiode gaat in vanaf het moment van aankoop.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Bij voorkeur verzoeken wij u eerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan telefonisch op (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Op basis van uw storing en woonplaats zullen wij - in overleg met Inventum - besluiten of onze eigen service dienst of dat de service dienst van Inventum contact met u op zal nemen.

Registratie (*)
Voor de aanvullende garantie dient u zich te registeren. Zodoende kan Inventum rekening houden met deze service voorziening. Deze registratie is gratis indien u dit binnen 45 dagen na aankoop plaats te vinden. Na deze periode (tot 2 jaar) worden er eenmalig kosten van 89 euro in rekening gebracht. Registreer uw Inventum witgoed-product voor 5 jaar garantie regeling.
Omruil kosten bij bezoek in 3e t/m 5e jaar
Zoals vermeld heeft u een vast bedrag welke u dient te betalen bij bezoek voor garantie in het 3e t/m 5e jaar. De benodigde materialen en tijd wordt vervolgens onder de garantieregeling gedekt. De actuele kosten kunt u terugvinden op de website van Inventum. Voor het omruilen van een onderdeel betaald u bij een witgoed apparaat 19 euro (tarief 2015). De tarieven voor het omruilen van een apparaat vindt u op inventum.eu

Inventum service dienst
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Inventum dan kunt u hen bereiken per e-mail op info@inventum.eu of per telefoon op 0900-4683688.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag