Online service reparatie formulierHeeft u een storing aan uw wasmachine, koelkast, vaatwasser of inbouw apparaat? De Schouw beschikt over eigen vakbekwame monteurs die in regio 't Gooi en omstreken deze reparatie voor u kunnen uitvoeren. Via onderstaand formulier kunt u eenvoudig online direct uw afspraak maken.


Reparatie in 't Gooi en omstreken

Voor reparatie aan vrijstaande en inbouw apparatuur zijn wij gericht op de regio 't Gooi en omstreken. Naast Bussum, Naarden, Huizen, Eemnes, Laren, Blaricum en Hilversum bezoeken wij ook Almere, Bunschoten, Spakenburg, Muiderberg, Kortenhoef, Muiden, Nederhorst den Berg en Weesp.

Kosten

Voor de reparatie hanteren wij een vast bedrag van 88 euro inclusief 21% b.t.w. per uur. Dit tarief omvat het voorrijden in 't Gooi en Vechtstreek en de onderzoekskosten. U ontvangt - indien het apparaat te repareren is - een opgaaf voor de reparatie kosten en kunt daar vervolgens naar wens wel of geen gebruik van maken. Als blijkt dat reparatie niet mogelijk is, of als u niet akkoord gaat met de prijsopgaaf voor reparatie, betaalt u alleen de onderzoekskosten. Deze dient u ter plekke te voldoen via PIN bij de monteur.