Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

Ophalen bestelling

Naast het laten thuisbezorgen van uw bestelling is het ook mogelijk om uw bestelling af te halen. Hier zijn verschillende mogelijkheden en locaties voor. Houdt u rekening met de verschillende betalingsmogelijkheden indien u wenst te betalen bij het ophalen van uw bestelling.

Telefonisch / per e-mail aanmelden

Bij het plaatsen van uw bestelling op de website kunt u aangeven dat u uw bestelling wenst op te halen. Afhankelijk van de voorraadstatus van uw bestelling zullen wij telefonisch of per e-mail u laten weten wanneer het apparaat aanwezig is. Aangezien de bestelling klaargezet dient te worden verzoeken wij u om telefonisch of per e-mail aan te kondigen op welke datum en op welke locatie u het apparaat wenst op te halen. Dit om te voorkomen dat u voor 'niets' heeft moeten rijden.

Apparatuur bekijken en direct mee willen nemen

Natuurlijk is het mogelijk om in onze winkel apparatuur te bekijken en desgewenst direct mee te nemen. Aangezien het magazijn zich NIET in de buurt van de showroom bevindt adviseren wij u vooraf telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen betreffende de mogelijkheden. Mocht u reeds weten welke apparatuur u zou willen, maar wenst u voor de zekerheid de apparatuur nog even te bekijken, dan kunnen wij desgewenst - zonder verplichtingen - de apparatuur ingepakt in de winkel voor u klaar laten zetten. Mocht het bekijken van de apparatuur positief uitvallen, dan kunt u de spullen direct meenemen.

Ophalen bij De Schouw Witgoed te Bussum

Showroom De Schouw in Bussum Na aanmelding van uw komst kunt u desgewenst nog enkele vragen stellen, vervolgens de apparatuur afrekenen en inladen.

Adresgegevens:
Nieuwe Brink 18-20
1404 KB Bussum

Parkeergelegenheid
Ga niet de parkeergarage in, maar ga - voor de ingang van de parkeergarage - direct een klein straatje rechts in: de Thierenseweg. Deze weg gaat na 80 meter vanzelf over in de Nieuwe Brink. Direct na de bocht vindt u ons aan uw rechterhand.

Betaling
Bij de keuze voor het ophalen van het product in onze showroom in Bussum heeft u de keuze om de betaling per pin, contant of per creditcard (Visa & Mastercard) te voldoen.


Ophalen in magazijn te Huizen

Naast het ophalen in de winkel is het bij grote partijen eveneens mogelijk om de apparatuur direct in het magazijn in te laden. Ook hiervoor geldt dat dit enkel mogelijk is na afspraak.

Parkeergelegenheid
Voor het magazijn is ruim voldoende parkeergelegenheid om de producten in te laden.

Betaling
Afhalen in het magazijn is slechts mogelijk bij contante betaling. Wij beschikken hier niet over mobiele pin of creditcard oplossingen. Alternatieven zijn betaling vooruit per bank/giro of betaling via de website met iDeal of PayPal.

Ophalen in magazijn van transporteur

Het externe transport wordt uitgevoerd door Verhuisbedrijf VLOT: kwaliteitslevering met 2 man op de auto Het is mogelijk de door u bestelde apparatuur op te halen bij onze transporteur in Sliedrecht (Sportlaan 401). U dient hiervoor online de order te plaatsen en aan geven dat u deze wenst op te komen halen in Sliedrecht. Afhankelijk van de voorraad en de locatie waar uw product(en) op voorraad staan, zal zo snel mogelijk uw bestelling in het magazijn in Sliedrecht klaar gezet worden. De actuele status kunt u volgen via het statusoverzicht.

Houdt u er rekening dat er eerst contact (telefonisch of per mail) plaats dient te vinden voordat u uw bestelling af kunt halen. Op deze wijze kunnen we 100% zekerheid bieden dat uw bestelling ook daadwerkelijk klaar staat en u dus niet zonder product(en) terug moet.

Adresgegevens:
Sportlaan 401
3364 DK SLIEDRECHT
T: 0184 - 61 61 66

Parkeergelegenheid
Bij het magazijn is ruim voldoende parkeergelegenheid om kosteloos uw auto te parkeren. Logischerwijs is er eveneens voldoende hulp aanwezig om u een handje te helpen met inladen van uw bestelling.

Betaling
Bij de keuze voor het ophalen van uw bestelling bij onze transporteur in Sliedrecht heeft u de keuze om de betaling per pin of contant te voldoen. LET OP: betaling per creditcard is hier niet mogelijk.