Array ( [0] => informatie [1] => candy [2] => candy ) urlpad is informatie_candy
Logo van candy

Candy witgoed en keuken apparatuur

Candy keukenapparatuur staat voor uniek design, goede kwaliteit en een betaalbare prijs. Met enkele unieke producten waaronder de Candy Trio heeft het merk zijn naam al jarenlang gevestigd op de Nederlandse markt.

Het assortiment is breed opgezet en heeft een heel eigen look en feel. De kwaliteit is betrouwbaar en doordat ook invulling aan afwijkende maten (bijv. hoogtes koelkasten, maar ook een kleine wasmachine) wordt gegeven biedt het merk vaak unieke oplossingen.

1-18 of 29


Candy Trio

Uniek op de markt is Candy met de Trio serie fornuizen. Deze 3-in-1 fornuizen bieden - naast de te verwachte oven en kookplaat functie - ook de mogelijkheid om u vaat te reinigen. Bovenop het apparaat bevindt zich een 4-pits kookgedeelte welke desgewenst met gas of keramisch kookvlak kan worden uitgevoerd. Daaronder heeft u een ruime oven met een inhoud van 39 liter. Doordat deze oven standaard breedte en diepte maten heeft blijft de afmetingen van de bakplaat gelijk aan een 'normale grote oven'.

Onder de oven heeft u vervolgens een vaatwasser welke voorzien is van een enkele korf met bestekmand. Deze vaatwasser biedt plaats aan 6 couverts en heeft de bediening bovenop de deur zitten. Het Candy Trio fornuis biedt zodoende de perfecte oplossing voor kleinere keukens of voor 1- of 2-persoons gezinnen.

De Schouw Witgoed heeft 1516 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.4 / 10