Candy fornuis


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

echo '. U wordt nu doorverwezen naar de hoofdcategorie. ';

Exclusief Candy fornuis

Een Candy fornuis combineert unieke producten met unieke specificaties. Door afwijkende maten en interessante oplossingen voor klein behuisden geeft een Candy fornuis invulling op het moment dat andere merken dit vaak niet kunnen bieden.


Ontdek het vaatwasfornuis

Candy onderscheid zich heel duidelijk met het vaatwasfornuis. Dit 3-in-1 fornuis is zeer praktisch in gebruik vanwege de beperkte afmetingen van het apparaat. Naast koken op het kookgedeelte biedt dit fornuis een inbouw oven aan de bovenzijde. Deze oven is beperkt in hoogte, maar wel voorzien van de normale breedte en diepte. Omdat gerechten vaak toch niet hoog zijn kunt u hier goed mee koken.

Onder de oven is een vaatwasser geplaatst. Deze vaatwasser heeft een enkele korf en heeft dus een beperkte ruimte. Echter indien u klein behuisd bent en/of weinig ruimte heeft in uw keuken is dit een interessante optie. Wees simpelweg kritisch met het gebruik en plaatsen van pannen in de vaatwasser en u houdt voldoende ruimte oven voor glazen, bestek, kopjes etc.

Meerdere uitvoeringen

Candy heeft momenteel vier vaatwasfornuizen in het assortiment. Twee modellen uitgevoerd in de kleur wit en twee modellen uitgevoerd in het roestvrijstaal. Daarnaast zijn er twee modellen met een gas kookgedeelte en twee modellen met een keramisch kookgedeelte beschikbaar.

Benodigde aansluitingen

Afhankelijk van het gekozen model heeft u een gas aansluiting (bij het vaatwasfornuis met gas kookgedeelte) of een meervoudige elektra aansluiting nodig (perilex bij het keramische vaatwasfornuis). Daarnaast heeft u voor de vaatwasser een aan- en afvoer nodig en dient u over de benodigde elektra aansluiting te beschikken.


De Schouw Witgoed heeft 1706 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.5 / 10