atag logo

Atag, de nr 1 in koken


Het van oorsprong Nederlandse merk Atag - toendertijd al bekend van de fornuizen - behoort nog steeds tot de toonaangevende merken op het gebied van keuken inbouw apparatuur, waarbij vooral de kookapparatuur zeer hoog staat aangeschreven. Zo beschikken alle Atag kookplaten over de unieke A+ brander. Een zeer kleine pit met ongeëvenaard hoog rendement. Ook de Volcano wokbrander - een brander met een zeer hoog vermogen van ruim 6 kw, maar ook een zeer laag vermogen van slechts 0,2 kW - is een innovatieve ontwikkeling van Atag.

Naast de hoogwaardige kookapparatuur biedt Atag eveneens exclusieve producten en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van koelen en vriezen, afzuigen, afwassen en koken. Zo heeft Atag een zeer fraai vormgegeven inbouw "Amerikaanse" koelkast met roestvrijstalen deuren, welke desgewenst uit te breiden is met een wijn gedeelte. En wat te denken van het Air Logic afzuigsysteem of het topmodel inbouw vaatwasser met maar liefst 17 couverts inhoud? Kortom: bent u op zoek naar kwaliteit gecombineerd met de laatste ontwikkelingen dan weet Atag hier al velen jaren hier perfect invulling aan te geven.

Atag producten:

Contactgegevens Atag :

Bezoekadres showroom:
Impact 83
6921 RZ DUIVEN

Adresgegevens:
Postbus 1033
6920 BA DUIVEN

Contactgegevens:
T: (026) 88 211 00
F: (026) 88 211 10

W:
E: info@atagnederland.nl

Service dienst:
T: (0900) 55 500 01
F: (026) 88 21 444


De kwaliteit van ATAG

De kwaliteit van ATAG

ATAG, de specialist op het gebied van koken, heeft vooral de focus op inbouwapparatuur voor keukens. Atag positioneert zich als de specialist door unieke producten te combineren met een hoogwaardige kwaliteit. Deze kwaliteit betreft niet alleen de gebruikte materialen, ook de prestaties welke met de kookapparatuur behaald kunnen worden bieden absolute kwaliteit.

De techniek van ATAG

De techniek van ATAG

Om de beste te willen zijn dient een continue ontwikkeling en verbetering plaats te vinden. Met het eigen research en development team wordt deze verbeterslag keer op keer gemaakt. Zo zijn de unieke atag branders enige tijd geleden nog verder verbeterd door gebruik van nog betere materialen waardoor ook het schoonmaken van de brander gemakkelijker is. Maar naast de kwaliteitsverbetering mag ook zeker de ontwikkeling van de Volcano brander zeker niet ontbreken. Een unieke innovatie welke het koken op gas meer mogelijkheden geeft.

ATAG, de kookspecialist

ATAG, de kookspecialist

Voor de echte kookliefhebber is Atag een fantastisch merk in de keuken. De producten bieden niet alleen kwaliteit en een prettige bediening, ze geven ook nog echt dat beetje extra voor de echte kookliefhebber. Denk aan mogelijkheden van de prachtige Magna lijn. Unieke producten met hoogwaardige kwaliteit waarmee u geweldige gerechten kunt bereiden. En daar hoeft u echt geen professionele kok voor te zijn.

Gebruikersgemak

Gebruiksgemak

Juist doordat veel ontwikkeling van Atag plaatsvind in Nederland is ook de manier van gebruiken afgestemd op de Nederlandse consument. Dit komt niet alleen naar voren in de bediening van de apparaten, maar vindt u eigenlijk door het hele apparaat heen. Neem bijvoorbeeld zaken als eenvoudige reiniging of de vacumeerlade. Allemaal ontwikkelingen die niet alleen het gebruik van de keukenapparatuur, maar ook voor u als gebruiker de apparaten makkelijker maakt.

Nieuws berichten:

ATAG Connect Life
ATAG Connect Life op de nieuwe lijn keuken inbouw apparatuur
Ontdek het Connect Life communicatie systeem op de nieuwe inbouw apparaten van Atag. Praktische voordelen welke het gebruik van keukenapparatuur vereenvoudigt....

Ontdek het Connect Life communicatie systeem op de nieuwe inbouw apparaten van A...
(lees verder)
Atag vacumeerlade voor bereiding en langer bewaren
ATAG vacumeerlade
ATAG introduceert een vacumeerlade welke begin 2016 leverbaar wordt. Met deze vacumeerlade komen nieuwe culinaire mogelijkheden binnen handbereik: vacumeer bijv. vlees, al dan niet gemarineerd, om dit vervolgens op een exacte, lage temperatuur te garen in de stoomoven...

ATAG introduceert een vacumeerlade welke begin 2016 leverbaar wordt. Met deze va...
(lees verder)
ATAG Matrix-gaskookplaten
ATAG Matrix-gaskookplaten
De ATAG Matrix-gaskookplaten zijn vernieuwd met de toepassing van een nieuwe knop. Zo passen de gaskookplaten mooi bij het design van de nieuwe ATAG Matrix-ovenlijn....

De ATAG Matrix-gaskookplaten zijn vernieuwd met de toepassing van een nieuwe kno...
(lees verder)
Atag Matrix inbouw apparatuur
Nieuwe ATAG Matrix lijn inbouw apparatuur
ATAG heeft in oktober 2015 de nieuwe lijn Matrix inbouw apparatuur uitgebracht. Een brede selectie inbouw apparatuur waarbij ervaring en kennis van zowel Atag als gebruikers is samengevoegd...

ATAG heeft in oktober 2015 de nieuwe lijn Matrix inbouw apparatuur uitgebracht. ...
(lees verder)
Atag Fusion Volcano brander
Atag Fusion Volcano brander: sudder en wok in één
Ontdek de nieuwe Atag Volcano brander: een wokbrander van 6,2 kW, maar tevens een sudderbrander van 0,27 kW...

Ontdek de nieuwe Atag Volcano brander: een wokbrander van 6,2 kW, maar tevens ee...
(lees verder)


Wat vinden klanten van Atag?


ATAG oven inbouw grafiet OX6592C

Zeer tevreden
Heel blij mee

Beoordeeld door Cris op 16-02-2019

ATAG kookplaat inbouw HG7592EBA

Een geweldige aankoop !
Wokpit tevens sudderpit

Beoordeeld door N. van Leeuwen op 16-02-2019

ATAG kookplaat inbouw HG7592EBA

Dikke 9
Mijn beoordeling luid als volgt. De levering van de de kookplaat was goed geregeld. Hij was per ongeluk ergens anders terecht gekomen. Maar het werd door actie van jullie direct geregeld. Het product ziet er mooi uit. Dus mijn beoordeling is een 9.

Beoordeeld door Dhr. Konings op 16-02-2019

ATAG kookplaat inbouw HG7592EBA

Super
Erg fijn dat de wok pit ook als sudderpit gebruikt kan worden

Beoordeeld door Cris op 16-02-2019

ATAG afzuigkap wand WS9211EM

Mooie kap voor een redelijke prijs; perfecte levering!
De kwaliteit van de kap is bekend: Atag maakt al jarenlang prima producten; zo ook deze kap die er keurig netjes afgewerkt uitziet. Levering compleet inclusief bevestigingsmateriaal en (wat we niet nodig hadden) materialen voor de circulatiestand. De levering was geheel volgens afspraak en we werden keurig netjes op de hoogte gehouden. Kortom: goed gedaan van De Schouw!

Beoordeeld door Oscar op 11-02-2019

ATAG afzuigkap wand WS9211EM

Mooie strakke afzuigkap. Werkt prima. Wij hebben hem zelf opgehangen.
Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Beoordeeld door Wilma op 11-02-2019

ATAG afzuigkap wand WS9211EM

Tevreden, zelf opgehangen. Werkt goed.
Goede prijs-kwaliteisverhouding. Maar heb je meer budget zou ik toch een duurdere ( ith) nemen vanwege het lawaai.

Beoordeeld door WilmaM op 11-02-2019

ATAG kookplaat inductie inbouw HI9571SVT

We zijn heel tevreden over onze investering.
Zowel de bestelling als de aflevering via de webshop verliep vlekkeloos. Helaas was er behoorlijk wat vertraging m.b.t. de nalevering van de gratis pannenset. De communicatie daarover verliep moeizaam en eigenlijk alleen vanaf de klant naar de winkel. Dat zou beter moeten en kunnen.

Beoordeeld door E.A. Kwint op 06-02-2019

ATAG kookplaat inductie inbouw HI9571SVT

Prima apparaat, handige bediening
Uitgekozen vanwege de afmetingen, lage aansluitwaarde en de handige bediening. En hij voldoet op al deze vlakken. Wel typisch dat je aansluitschema's niet in de handleiding ze;f staan, maar op een apart A4-tje (dat ik vooraf nergens terugvond op internet). Gelukkig bleek aansluitbaar zoals verwacht.

Beoordeeld door Ivo op 06-02-2019

ATAG kookplaat inductie inbouw HI9571SVT

Ben heel tevreden. Gemakkelijk in het gebruik
Prachtig apparaat en is zeer gebruikersvriendelijk fhqzs

Beoordeeld door Annemarie op 06-02-2019

ATAG kookplaat inductie HI9271M

Prima
Goed

Beoordeeld door anoniem op 06-02-2019

ATAG kookplaat inductie HI9271M

Goede prijs/kwaliteit verhouding
Goed

Beoordeeld door Wolter Loer op 06-02-2019

ATAG afzuigkap motorloos WO6255AC

Tevreden
Afzuigkap ziet er strak en netjes uit , rooster en beugeltje van het filter is wel een beetje zwakkere constructie.Als de kap aan word gezet en weer uit voordat de klep geheel geopend is sluit de klep niet deze sluit pas als de kap weer aan staat en de klep geheel geopend is en daarna pas word uitgezet

Beoordeeld door Gerjan op 06-02-2019

ATAG afzuigkap wand grafiet WS9292EM

Werkt top
Gebruik als recirculatie kap. Werkt uitstekend.

Beoordeeld door Cris op 02-02-2019

ATAG afzuigkap vlakscherm WV6211AM

Prijs /kwaliteit verhouding prima.
Aan te bevelen afzuigkap voor wie degelijke middenklasse zoekt. Eenvoudige montage; kwartiertje indien de frontlijst ook gewisseld wordt. Aan ATAG: Graag ook foto's van boven genomen plaatsen, zodat zijanzicht van de klep te zien is.

Beoordeeld door Martin J. op 02-02-2019

ATAG afzuigkap vlakscherm WV6211AM

Zeer tevreden
Prima

Beoordeeld door i.m.kirchner op 02-02-2019

ATAG afzuigkap onderbouw WO6155BM

Aankoop is goed bevallen.
Afzuigkap diende ter vervanging van een ouder type. Qua vormgeving is deze net even wat scherper gesneden, verder is de ombouw hetzelfde. Jammer was alleen dat de boorgaten een centimeter of anderhalf veranderd waren t.o.v. het vorige type. Dat kostte dus opnieuw tijd (meten, boren etc.)1 ding is niet veranderd t.o.v. het vorige type. Rondom de bovenuitlaatafvoer blijft altijd een klein beetje afgezogen lucht ontsnappen. Dit heeft te maken met de wijze van constructie en het daardoor niet goed 'stroef' aansluiten van de bovenafvoerpijp op de kap waardoor tijdens het afzuigen dus lucht kan ontsnappen. Dit is overigens simpel op te lossen door de pijp t.h.v de verbinding met een stukje tape af te tapen, maar toch.....Verder is deze kap t.o.v. zijn voorloper krachtiger kwa afzuiging. Op de hoogste stand maakt hij fors wat lawaai, maar kookdampenafzuiging gaat dan wel uitstekend.

Beoordeeld door René op 02-02-2019

ATAG afzuigkap onderbouw WO6111BM

Gewoon heel tevreden
Zeer goede afzuigkap geen min punten

Beoordeeld door A. op 02-02-2019

ATAG afzuigkap onderbouw WO6111BM

Tot nu toe tevreden met levering en afzuigkap
Een hele snelle levering Niets beschadigdBeetje licht materiaal filters

Beoordeeld door Alfons op 02-02-2019

ATAG kookplaat inductie inbouw HI9572SV

Pannen maken herrie, plaat werkt wel.
Ik heb nu veel geluid en hoge piepen als ik kook met de bijgeleverde pannen van ATAG. Met een pan van Fissler heb ik het minder, maar het blijft een vervelend hoog geluid in de keuken.

Beoordeeld door Loes op 18-01-2019
Atag heeft 66 product beoordelingen met een gemiddelde score van 8.7 / 10