atag logo

Atag, de nr 1 in koken


Het van oorsprong Nederlandse merk Atag - toendertijd al bekend van de fornuizen - behoort nog steeds tot de toonaangevende merken op het gebied van keuken inbouw apparatuur, waarbij vooral de kookapparatuur zeer hoog staat aangeschreven. Zo beschikken alle Atag kookplaten over de unieke A+ brander. Een zeer kleine pit met ongeëvenaard hoog rendement. Ook de Volcano wokbrander - een brander met een zeer hoog vermogen van ruim 6 kw, maar ook een zeer laag vermogen van slechts 0,2 kW - is een innovatieve ontwikkeling van Atag.

Naast de hoogwaardige kookapparatuur biedt Atag eveneens exclusieve producten en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van koelen en vriezen, afzuigen, afwassen en koken. Zo heeft Atag een zeer fraai vormgegeven inbouw "Amerikaanse" koelkast met roestvrijstalen deuren, welke desgewenst uit te breiden is met een wijn gedeelte. En wat te denken van het Air Logic afzuigsysteem of het topmodel inbouw vaatwasser met maar liefst 17 couverts inhoud? Kortom: bent u op zoek naar kwaliteit gecombineerd met de laatste ontwikkelingen dan weet Atag hier al velen jaren hier perfect invulling aan te geven.

Atag producten:

Contactgegevens Atag :

Bezoekadres showroom:
Impact 83
6921 RZ DUIVEN

Adresgegevens:
Postbus 1033
6920 BA DUIVEN

Contactgegevens:
T: (026) 88 211 00
F: (026) 88 211 10

W:
E: info@atagnederland.nl

Service dienst:
T: (0900) 55 500 01
F: (026) 88 21 444


De kwaliteit van ATAG

De kwaliteit van ATAG

ATAG, de specialist op het gebied van koken, heeft vooral de focus op inbouwapparatuur voor keukens. Atag positioneert zich als de specialist door unieke producten te combineren met een hoogwaardige kwaliteit. Deze kwaliteit betreft niet alleen de gebruikte materialen, ook de prestaties welke met de kookapparatuur behaald kunnen worden bieden absolute kwaliteit.

De techniek van ATAG

De techniek van ATAG

Om de beste te willen zijn dient een continue ontwikkeling en verbetering plaats te vinden. Met het eigen research en development team wordt deze verbeterslag keer op keer gemaakt. Zo zijn de unieke atag branders enige tijd geleden nog verder verbeterd door gebruik van nog betere materialen waardoor ook het schoonmaken van de brander gemakkelijker is. Maar naast de kwaliteitsverbetering mag ook zeker de ontwikkeling van de Volcano brander zeker niet ontbreken. Een unieke innovatie welke het koken op gas meer mogelijkheden geeft.

ATAG, de kookspecialist

ATAG, de kookspecialist

Voor de echte kookliefhebber is Atag een fantastisch merk in de keuken. De producten bieden niet alleen kwaliteit en een prettige bediening, ze geven ook nog echt dat beetje extra voor de echte kookliefhebber. Denk aan mogelijkheden van de prachtige Magna lijn. Unieke producten met hoogwaardige kwaliteit waarmee u geweldige gerechten kunt bereiden. En daar hoeft u echt geen professionele kok voor te zijn.

Gebruikersgemak

Gebruiksgemak

Juist doordat veel ontwikkeling van Atag plaatsvind in Nederland is ook de manier van gebruiken afgestemd op de Nederlandse consument. Dit komt niet alleen naar voren in de bediening van de apparaten, maar vindt u eigenlijk door het hele apparaat heen. Neem bijvoorbeeld zaken als eenvoudige reiniging of de vacumeerlade. Allemaal ontwikkelingen die niet alleen het gebruik van de keukenapparatuur, maar ook voor u als gebruiker de apparaten makkelijker maakt.

Nieuws berichten:

ATAG Connect Life
ATAG Connect Life op de nieuwe lijn keuken inbouw apparatuur
Ontdek het Connect Life communicatie systeem op de nieuwe inbouw apparaten van Atag. Praktische voordelen welke het gebruik van keukenapparatuur vereenvoudigt....

Ontdek het Connect Life communicatie systeem op de nieuwe inbouw apparaten van A...
(lees verder)
Atag vacumeerlade voor bereiding en langer bewaren
ATAG vacumeerlade
ATAG introduceert een vacumeerlade welke begin 2016 leverbaar wordt. Met deze vacumeerlade komen nieuwe culinaire mogelijkheden binnen handbereik: vacumeer bijv. vlees, al dan niet gemarineerd, om dit vervolgens op een exacte, lage temperatuur te garen in de stoomoven...

ATAG introduceert een vacumeerlade welke begin 2016 leverbaar wordt. Met deze va...
(lees verder)
ATAG Matrix-gaskookplaten
ATAG Matrix-gaskookplaten
De ATAG Matrix-gaskookplaten zijn vernieuwd met de toepassing van een nieuwe knop. Zo passen de gaskookplaten mooi bij het design van de nieuwe ATAG Matrix-ovenlijn....

De ATAG Matrix-gaskookplaten zijn vernieuwd met de toepassing van een nieuwe kno...
(lees verder)
Atag Matrix inbouw apparatuur
Nieuwe ATAG Matrix lijn inbouw apparatuur
ATAG heeft in oktober 2015 de nieuwe lijn Matrix inbouw apparatuur uitgebracht. Een brede selectie inbouw apparatuur waarbij ervaring en kennis van zowel Atag als gebruikers is samengevoegd...

ATAG heeft in oktober 2015 de nieuwe lijn Matrix inbouw apparatuur uitgebracht. ...
(lees verder)
Atag Fusion Volcano brander
Atag Fusion Volcano brander: sudder en wok in één
Ontdek de nieuwe Atag Volcano brander: een wokbrander van 6,2 kW, maar tevens een sudderbrander van 0,27 kW...

Ontdek de nieuwe Atag Volcano brander: een wokbrander van 6,2 kW, maar tevens ee...
(lees verder)


Wat vinden klanten van Atag?


ATAG afzuigkap onderbouw WO6155BM

Aankoop is goed bevallen.
Afzuigkap diende ter vervanging van een ouder type. Qua vormgeving is deze net even wat scherper gesneden, verder is de ombouw hetzelfde. Jammer was alleen dat de boorgaten een centimeter of anderhalf veranderd waren t.o.v. het vorige type. Dat kostte dus opnieuw tijd (meten, boren etc.)1 ding is niet veranderd t.o.v. het vorige type. Rondom de bovenuitlaatafvoer blijft altijd een klein beetje afgezogen lucht ontsnappen. Dit heeft te maken met de wijze van constructie en het daardoor niet goed 'stroef' aansluiten van de bovenafvoerpijp op de kap waardoor tijdens het afzuigen dus lucht kan ontsnappen. Dit is overigens simpel op te lossen door de pijp t.h.v de verbinding met een stukje tape af te tapen, maar toch.....Verder is deze kap t.o.v. zijn voorloper krachtiger kwa afzuiging. Op de hoogste stand maakt hij fors wat lawaai, maar kookdampenafzuiging gaat dan wel uitstekend.

Beoordeeld door René op 10-12-2018

ATAG afzuigkap onderbouw WO6111BM

Gewoon heel tevreden
Zeer goede afzuigkap geen min punten

Beoordeeld door A. op 10-12-2018

ATAG afzuigkap onderbouw WO6111BM

Tot nu toe tevreden met levering en afzuigkap
Een hele snelle levering Niets beschadigdBeetje licht materiaal filters

Beoordeeld door Alfons op 10-12-2018

ATAG kookplaat inbouw HG6472MBA

Prachtig apparaat en 100% tevreden
We waren al lang op zoek naar een 4-pits gaskookplaat waar ook echt ruimte is voor 4 pannen. Met deze Atag zijn we hier eindelijk in geslaagd, ook wat betreft de zeer gunstige prijs bij De Schouw Witgoed. Omdat er een inbouwmaat van 49 cm. werd beschreven was het nog even spannend of deze in ons granieten blad met een gat van 48 cm. zou passen, maar dit was geen enkel probleem. Ook de levering door De Schouw werd perfect uitgevoerd dus wij zijn er erg blij mee en 100% tevreden.

Beoordeeld door A. Sanders op 08-12-2018

ATAG oven inbouw grafiet OX6592C

Zeer tevreden
Heel blij mee

Beoordeeld door Cris op 08-12-2018

ATAG kookplaat inductie HI9271M

Prima
Goed

Beoordeeld door anoniem op 05-12-2018

ATAG kookplaat inductie HI9271M

Goede prijs/kwaliteit verhouding
Goed

Beoordeeld door Wolter Loer op 05-12-2018

ATAG afzuigkap motorloos WO6255AC

Tevreden
Afzuigkap ziet er strak en netjes uit , rooster en beugeltje van het filter is wel een beetje zwakkere constructie.Als de kap aan word gezet en weer uit voordat de klep geheel geopend is sluit de klep niet deze sluit pas als de kap weer aan staat en de klep geheel geopend is en daarna pas word uitgezet

Beoordeeld door Gerjan op 04-12-2018

ATAG kookplaat gas-inductie IG9571MBA

Top kwaliteit!
Krachtige wokbrander, grote inductie zones die te koppelen zijn met lange pannen of teppan yaki grillplaat.

Beoordeeld door Chris op 03-12-2018

ATAG kookplaat inbouw HG3171MBA

Powerfull Vulcano flame
Excellent !

Beoordeeld door R@lph op 07-11-2018

ATAG kookplaat inbouw HG6211BA

Echt een kwaliteits kookplaat
Fijne kookplaat, makkelijk schoon te houden. Goede gaspitten.

Beoordeeld door Monique op 26-10-2018

ATAG kookplaat inbouw HG6211BA

Koken in minder tijd: top kookplaat
Ter vervanging van onze oude kookplaat dit type, op aanraden van de medewerker van de Schouw Witgoed gekocht. Omdat de maten tegenwoordig anders zijn dan 20 jaar geleden kostte het wel even meten, zagen en passen , maar hij zit er nu perfekt in.De branders geven duidelijk meer hitte waardoor de kooktemperatuur sneller wordt bereikt en daarmede "het koken minder tijd kost". Met de extra bijgeleverde set/gasaansluiting(apart aanschaffen) is de kookplaat voor een doe-hetzelver eenvoudig te installeren.

Beoordeeld door Jan op 26-10-2018

ATAG kookplaat inbouw HG6211BA

Goede kookplaat
Klein mankementje (scheve pandrager) werd prima verholpen. Heb het apparaat nu een maand. Rond een brander blijven nu kleine vlekjes die zich niet weg laten poetsen. Het is natuurlijk een ding dat je dagelijks gebruikt en daarvan uiteraard sporen krijgt. Ben wel benieuwd hoe dat over een jaar er uit ziet.Aansluiting met nieuwe slang was lastig ivm onze situatie; monteur heeft daar op moeten 'studeren'.

Beoordeeld door Willem op 26-10-2018

ATAG kookplaat inbouw HG6211BA

In een woord: klasse
Prima product. Voldoet aan de verwachting.

Beoordeeld door Dick op 26-10-2018

ATAG kookplaat inbouw HG6211BA

Top
Met veel plezier gebruik ik de atag kookplaat. Alles fuktioneerd prima.

Beoordeeld door A op 26-10-2018

ATAG kookplaat inbouw HG6211BA

Geen min of pluspunten
Ik heb geen min of pluspunten,het is prima kookplaat goed schoon te maken.Gewoon perfect.

Beoordeeld door F.Tjallema op 26-10-2018

ATAG kookplaat inbouw HG6211BA

Klasse
Mooi door eenvoud, praktisch voor gebruik en schoonmaak. We zochten naar een kookplaat voor het gebruik van meerdere, grote pannen, en dat is gelukt!

Beoordeeld door FG Zoetenhorst op 26-10-2018

ATAG kookplaat inbouw HG6211BA

Klasse, heel blij mee
Snelle levering van een mooie, strak vormgegeven en gemakkelijk te bedienen kookplaat.

Beoordeeld door Ron op 26-10-2018

ATAG kookplaat inbouw grafiet HG6292CA

Klasse kookplaat en service !
De beste kookplaat die we ooit hebben gehad en niet te vergeten is het makkelijk te reinigen echt super. Duurzaamheid moeten we nog afwachten maar als je de garantieregeling van Atag bekijkt zit dat wel goed denk ik. Ook jullie service is van uitstekende kwaliteit scherpe prijzen en vlot bezorgd dat wilde ik wel even zeggen.Groeten Simon

Beoordeeld door Simon op 26-10-2018

ATAG kookplaat inbouw grafiet HG6292BA

Werkt naar volle tevredenheid
Goede service, meedenkend met klant.Ee gewoon een heel prettig product

Beoordeeld door johan op 26-10-2018
Atag heeft 60 product beoordelingen met een gemiddelde score van 8.8 / 10