atag logo

Atag, de nr 1 in koken met keukenapparatuur


Het van oorsprong Nederlandse merk Atag - toendertijd al bekend van de fornuizen - behoort nog steeds tot de toonaangevende merken op het gebied van keuken inbouw apparatuur, waarbij vooral de kookapparatuur zeer hoog staat aangeschreven. Zo beschikken alle Atag kookplaten over de unieke A+ brander. Een zeer kleine pit met ongeëvenaard hoog rendement. Ook de Volcano wokbrander - een brander met een zeer hoog vermogen van ruim 6 kw, maar ook een zeer laag vermogen van slechts 0,2 kW - is een innovatieve ontwikkeling van Atag.

Naast de hoogwaardige kookapparatuur biedt Atag eveneens exclusieve producten en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van koelen en vriezen, afzuigen, afwassen en koken. Zo heeft Atag een zeer fraai vormgegeven inbouw "Amerikaanse" koelkast met roestvrijstalen deuren, welke desgewenst uit te breiden is met een wijn gedeelte. En wat te denken van het Air Logic afzuigsysteem of het topmodel inbouw vaatwasser met maar liefst 17 couverts inhoud? Kortom: bent u op zoek naar kwaliteit gecombineerd met de laatste ontwikkelingen dan weet Atag hier al velen jaren hier perfect invulling aan te geven.

Atag producten:

Contactgegevens Atag :

Bezoekadres showroom:
Impact 83
6921 RZ DUIVEN

Adresgegevens:
Postbus 1033
6920 BA DUIVEN

Contactgegevens:
T: (026) 88 211 00
F: (026) 88 211 10

W:
E: info@atagnederland.nl

Service dienst:
T: (0900) 55 500 01
F: (026) 88 21 444


De kwaliteit van ATAG

De kwaliteit van ATAG

ATAG, de specialist op het gebied van koken, heeft vooral de focus op inbouwapparatuur voor keukens. Atag positioneert zich als de specialist door unieke producten te combineren met een hoogwaardige kwaliteit. Deze kwaliteit betreft niet alleen de gebruikte materialen, ook de prestaties welke met de kookapparatuur behaald kunnen worden bieden absolute kwaliteit.

De techniek van ATAG

De techniek van ATAG

Om de beste te willen zijn dient een continue ontwikkeling en verbetering plaats te vinden. Met het eigen research en development team wordt deze verbeterslag keer op keer gemaakt. Zo zijn de unieke atag branders enige tijd geleden nog verder verbeterd door gebruik van nog betere materialen waardoor ook het schoonmaken van de brander gemakkelijker is. Maar naast de kwaliteitsverbetering mag ook zeker de ontwikkeling van de Volcano brander zeker niet ontbreken. Een unieke innovatie welke het koken op gas meer mogelijkheden geeft.

ATAG, de kookspecialist

ATAG, de kookspecialist

Voor de echte kookliefhebber is Atag een fantastisch merk in de keuken. De producten bieden niet alleen kwaliteit en een prettige bediening, ze geven ook nog echt dat beetje extra voor de echte kookliefhebber. Denk aan mogelijkheden van de prachtige Magna lijn. Unieke producten met hoogwaardige kwaliteit waarmee u geweldige gerechten kunt bereiden. En daar hoeft u echt geen professionele kok voor te zijn.

Gebruikersgemak

Gebruiksgemak

Juist doordat veel ontwikkeling van Atag plaatsvind in Nederland is ook de manier van gebruiken afgestemd op de Nederlandse consument. Dit komt niet alleen naar voren in de bediening van de apparaten, maar vindt u eigenlijk door het hele apparaat heen. Neem bijvoorbeeld zaken als eenvoudige reiniging of de vacumeerlade. Allemaal ontwikkelingen die niet alleen het gebruik van de keukenapparatuur, maar ook voor u als gebruiker de apparaten makkelijker maakt.

Nieuws berichten:

ATAG Connect Life
ATAG Connect Life op de nieuwe lijn keuken inbouw apparatuur
Ontdek het Connect Life communicatie systeem op de nieuwe inbouw apparaten van Atag. Praktische voordelen welke het gebruik van keukenapparatuur vereenvoudigt....

Ontdek het Connect Life communicatie systeem op de nieuwe inbouw apparaten van A...
(lees verder)
Atag vacumeerlade voor bereiding en langer bewaren
ATAG vacumeerlade
ATAG introduceert een vacumeerlade welke begin 2016 leverbaar wordt. Met deze vacumeerlade komen nieuwe culinaire mogelijkheden binnen handbereik: vacumeer bijv. vlees, al dan niet gemarineerd, om dit vervolgens op een exacte, lage temperatuur te garen in de stoomoven...

ATAG introduceert een vacumeerlade welke begin 2016 leverbaar wordt. Met deze va...
(lees verder)
ATAG Matrix-gaskookplaten
ATAG Matrix-gaskookplaten
De ATAG Matrix-gaskookplaten zijn vernieuwd met de toepassing van een nieuwe knop. Zo passen de gaskookplaten mooi bij het design van de nieuwe ATAG Matrix-ovenlijn....

De ATAG Matrix-gaskookplaten zijn vernieuwd met de toepassing van een nieuwe kno...
(lees verder)
Atag Matrix inbouw apparatuur
Nieuwe ATAG Matrix lijn inbouw apparatuur
ATAG heeft in oktober 2015 de nieuwe lijn Matrix inbouw apparatuur uitgebracht. Een brede selectie inbouw apparatuur waarbij ervaring en kennis van zowel Atag als gebruikers is samengevoegd...

ATAG heeft in oktober 2015 de nieuwe lijn Matrix inbouw apparatuur uitgebracht. ...
(lees verder)
Atag Fusion Volcano brander
Atag Fusion Volcano brander: sudder en wok in één
Ontdek de nieuwe Atag Volcano brander: een wokbrander van 6,2 kW, maar tevens een sudderbrander van 0,27 kW...

Ontdek de nieuwe Atag Volcano brander: een wokbrander van 6,2 kW, maar tevens ee...
(lees verder)


Wat vinden klanten van Atag?


ATAG afzuigkap vlakscherm WV6211AM

Prijs /kwaliteit verhouding prima.
Aan te bevelen afzuigkap voor wie degelijke middenklasse zoekt. Eenvoudige montage; kwartiertje indien de frontlijst ook gewisseld wordt. Aan ATAG: Graag ook foto's van boven genomen plaatsen, zodat zijanzicht van de klep te zien is.

Beoordeeld door Martin J. op 03-10-2018

ATAG oven inbouw OX6411LL

Ik ben zeer tevreden van deze oven!
Zeer goed tot u toe, ik hoop uiteraard dat dit zo blijft ;)

Beoordeeld door Linde op 19-09-2018

ATAG oven inbouw OX6411LL

Werkt goed
Prima

Beoordeeld door Gelissen JBMJ op 19-09-2018

ATAG kookplaat keramisch HL6271M

Uitstekende installatie van de kookplaat bij ons thuis
Montage op een bestaande ATAG oven was geen enkel probleem

Beoordeeld door ajvdwel op 19-09-2018

ATAG kookplaat inductie inbouw HI9571SVT

We zijn heel tevreden over onze investering.
Zowel de bestelling als de aflevering via de webshop verliep vlekkeloos. Helaas was er behoorlijk wat vertraging m.b.t. de nalevering van de gratis pannenset. De communicatie daarover verliep moeizaam en eigenlijk alleen vanaf de klant naar de winkel. Dat zou beter moeten en kunnen.

Beoordeeld door E.A. Kwint op 17-09-2018

ATAG kookplaat inductie inbouw HI9571SVT

Prima apparaat, handige bediening
Uitgekozen vanwege de afmetingen, lage aansluitwaarde en de handige bediening. En hij voldoet op al deze vlakken. Wel typisch dat je aansluitschema's niet in de handleiding ze;f staan, maar op een apart A4-tje (dat ik vooraf nergens terugvond op internet). Gelukkig bleek aansluitbaar zoals verwacht.

Beoordeeld door Ivo op 17-09-2018

ATAG kookplaat inbouw HG9571MBA

Goede prijs-kwaliteitsverhouding
Dikke 10

Beoordeeld door Michel op 15-09-2018

ATAG kookplaat inbouw HG6472MBA

Prachtig apparaat en 100% tevreden
We waren al lang op zoek naar een 4-pits gaskookplaat waar ook echt ruimte is voor 4 pannen. Met deze Atag zijn we hier eindelijk in geslaagd, ook wat betreft de zeer gunstige prijs bij De Schouw Witgoed. Omdat er een inbouwmaat van 49 cm. werd beschreven was het nog even spannend of deze in ons granieten blad met een gat van 48 cm. zou passen, maar dit was geen enkel probleem. Ook de levering door De Schouw werd perfect uitgevoerd dus wij zijn er erg blij mee en 100% tevreden.

Beoordeeld door A. Sanders op 03-09-2018

ATAG kookplaat inbouw HG7511EBA

Perfect
Kan alleen maar zeggen:Perfecte aankoop en prima verzending!

Beoordeeld door Johannes op 03-09-2018

ATAG kookplaat inbouw HG7511EBA

Echt een aanrander
Uitstekend!

Beoordeeld door J.C. op 03-09-2018

ATAG kookplaat inductie HI9271M

Prima
Goed

Beoordeeld door anoniem op 29-08-2018

ATAG kookplaat inductie HI9271M

Goede prijs/kwaliteit verhouding
Goed

Beoordeeld door Wolter Loer op 29-08-2018

ATAG combi-stoomoven inbouw CS4574M

Mooi en goed produkt maar Atag schiet echt te kort met zijn gebruiksaanwijzing!
1. Prachtige oven! 2. Doet de eenvoudige lees enkelvoudige taken voortreffelijk 3. Gebruiksaanwijzing echt veel te sumier! * Geen tabellen aangaande stoomkoken * Geen voorbeelden van recepten en dus al helemaal geen uitleg/aanwijzingen/voorbeelden van t combinatiebakken-stomen of meerfasekoken *Geen Workshops mogelijk *Demonstraties tot mei volgeboekt Dat is in mijn ogen toch echt een zwaar minpunt! Daar doet Miele t echt heel veel slimmer Ik heb nu voir Atag gekozen omdat ik met mijn allereerste oven en kookplaat super goede ervaringen had en Spijt had dat ik daarna voor Miele had gekozen. Die Magnetron-Oven legde veel te snel t loodje. Maar Atag heeft nog wel even wst huiswerk te doen dus.

Beoordeeld door Maur1M op 28-08-2018

ATAG combi-stoomoven rvs CS6511D

Mooi apparaat met zeer veel mogelijkheden
Nooit gedacht (geweten) dat er zoveel mogelijkheden in één apparaat kunnen zitten.

Beoordeeld door Roelof op 23-07-2018

ATAG kookplaat inbouw HG6471MBA

Tevreden
Alleen de pitten branden gauw in op tijd schoonmaken

Beoordeeld door Henk op 23-06-2018

ATAG afzuigkap wand grafiet WS9292EM

Werkt top
Gebruik als recirculatie kap. Werkt uitstekend.

Beoordeeld door Cris op 23-06-2018

ATAG kookplaat inbouw HG6411EBA

Goed
Goed

Beoordeeld door R.J. Roerink op 18-06-2018

ATAG afzuigkap wand WS9211EM

Mooie kap voor een redelijke prijs; perfecte levering!
De kwaliteit van de kap is bekend: Atag maakt al jarenlang prima producten; zo ook deze kap die er keurig netjes afgewerkt uitziet. Levering compleet inclusief bevestigingsmateriaal en (wat we niet nodig hadden) materialen voor de circulatiestand. De levering was geheel volgens afspraak en we werden keurig netjes op de hoogte gehouden. Kortom: goed gedaan van De Schouw!

Beoordeeld door Oscar op 18-06-2018

ATAG oven inbouw grafiet OX6592C

Zeer tevreden
Heel blij mee

Beoordeeld door Cris op 13-06-2018

ATAG kookplaat inbouw HG6492EBA

Positief
Goede gaskookplaat

Beoordeeld door Han op 07-05-2018
Atag heeft 57 product beoordelingen met een gemiddelde score van 8.8 / 10