Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Falcon Kitchener 110 gas-elektro

6-pits gas fornuis

Korte beschrijving

Lees verder

De Falcon Kitchener 110 gas-elektro is een 110 cm. breed fornuis uitgevoerd in de kleur zwart. Dit fornuis heeft een 6-pits kookgedeelte met daaronder drie verschillende ovens. Rechtsonder bevindt zich een praktische opberglade.

Kookgedeelte
Het kookvlak is uitgevoerd met drie gietijzeren pandragers waaronder zich 6 gasbranders bevinden. Alle branders worden automatisch ontstoken als de knop opengedraaid wordt. Tevens zijn de branders uitgevoerd met thermokoppel vlambeveiliging: geen vlam = geen gas.

Geheel rechts is de 3,5 kW sterke wokbrander geplaatst, terwijl helemaal links de 3,0 kW sterkbrander is gepositioneerd. In het midden bevinden zich verder een kleine, twee normaal en nog een sterkbrander.

Meerdere ovens
De Falcon Kitchener 110 beschikt over drie ovens en een opberglade. Linksboven bevindt zich een aparte grill oven welke uitgevoerd is met een grillpan met rooster.

De oven linksonder is conventioneel en voorzien van onder- en bovenwarmte. De ovens rechtsboven is hetelucht en heeft een inhoud van 69 liter.

Info van fabrikant

Falcon Kitchener 110 gas-elektro fornuis

Vermogen branders:
- 1 kleine brander van 1,0 kW
- 2 normaal branders van 1,7 kW
- 2 sterkbranders van 3,0 kW
- 1 wokbrander van 3,5 kW
- thermokoppel vlambeveiliging
- automatische vonkontsteking in de knoppen
- gietijzeren pandragers

- Elektronisch programmeerbare klok voor instellen hoofdoven
- Terugvallende plint (springt in)
- Bedieningsknoppen en deur grepen over de hele lengte

Oven linksboven:
- Grill oven

Oven linksonder:
- Inhoud oven links: 67 liter
- Energieklasse oven links: A
- Uitgevoerd met glasdeur

Oven rechtsboven:
- Inhoud oven rechts: 69 liter
- Energieklasse oven rechts: A
- Uitgevoerd met dichte deur

Rechtsonder:
- Opberglade

Afmetingen:
- Breedte: 1100 mm.
- Diepte: 600 mm.
- Totale hoogte (incl. bovenblad): 900 - 925 mm. (instelbaar m.b.t. poten)

Specificaties

Breedte
110 cm breed
Aantal branders / zones
6-pits
Vermogen wokbrander (gas)
3,5 kW
Soort oven
Elektrische oven
Merk
Falcon
Soort
fornuis
Kleur
In meerdere kleuren
Fornuis in hoogte verstelbaar
Met huidige stelpoten ongeveer 1 tot 2 cm verstelbaar
Soort kookgedeelte
Gas
Energieklasse
Beide ovens A
Inhoud
67 liter
Kenmerken fornuis
Opbergruimte onder oven
Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
Ovenfuncties 2e oven (kleine oven)
Hetelucht convex-element
Inhoud tweede oven
69 liter
Locatie gas aansluting
Rechts boven (als u voor het fornuis staat)
Aansluitwaarde elektra (kW)
7,20
Gebruik buiten Nederland
Dit fornuis is officieel geschikt voor gebruik op aardgas in zowel Nederland als Belgie. Tevens is het mogelijk om dit fornuis om te bouwen voor aansluiting op flessengas (butaal / propaan). Hiervoor heeft u andere sproeiers nodig.
Installatie
LET OP: meerfasen aansluiting. De elektra dient op een speciaal perilex stopcontact aangesloten te worden. Wij adviseren u dit door een erkende elektra installateur uit te laten voeren. TIP: bestel een hittebestendige gasslang mee voor de gas aansluiting.
Buitenmaten ( h x b x d )
900-925 x 1100 x 600 mm.

Garantie

Bij de aankoop van de FALCON fornuis Kitchener 110 gas-elektro ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Deze garantie geldt voor zowel de voorrijkosten, het arbeidsloon als voor de onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Zoals reeds aangegeven betreft de garantie het gehele verhaal. Alleen storingen voortkomend uit fouten in gebruik en/of kunststof onderdelen vallen buiten deze garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon op nummer (035) 69 18 115. De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service en reparatie dienst. Bij storingen zullen we een inschatting maken hoe we zo snel mogelijk en op de beste wijze uw storing op kunnen lossen, eventueel in samenspraak met Falcon Nederland.
Afhankelijk van deze uitkomst, uw woonplaats en de planning zal worden besloten of onze eigen service dienst of de service dienst van Falcon Nederland naar u toe zal komen. Hierover zal er telefonisch contact met u opgenomen worden waarbij direct een afspraak voor bezoek van de monteur kan worden ingepland.

Contactgegevens Falcon Nederland:
Wij prefereren dat u uw storing bij ons meldt zodat wij u van dienst kunnen zijn. Mocht u er echter de voorkeur aan geven rechtstreeks contact op te nemen met Falcon Nederland, dan kunt u dit doen op telefoonnummer 0180-647000 of per mail op info@denardi.nl. Tevens is het mogelijk om de website van Falcon het service formulier in te vullen.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag