Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Etna T305ZT

inbouw 4-pits inductie kookplaat

Specificaties

Soort
Inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
58,00
Bekijk specificaties

Ervaring klant

ik ben zeer tevreden,het eten is sneller klaar.bovendien is de plaat gemakkelijk schoon te houden.in het begin was het even wennen maar ik zou niet meer anders willen.

Mevr.wiersema

Bekijk reviews

Korte beschrijving

Lees verder

De Etna T305ZT is een 4-pits inductie kookplaat uitgevoerd in een breedte van 60 cm. Deze kookplaat heeft tiptoets bediening aan de voorzijde waarmee de zones in 10 kookstanden ingesteld kunnen worden. Praktisch hierbij is de boost functie voor extra vermogen.

De zones zijn verder uit te voeren met een digitale timer waarbij - na het verstrijken van de ingestelde kooktijd - de zone automatisch uitgeschakeld wordt. Deze timer kan ook gebruikt worden als wekker.

Praktisch verder bij de Etna T305ZT is de kinderslot beveiliging en de weergave van de resterende warmte via indicatie lampjes.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

ETNA kookplaat inductie T305ZT

- 4 kookzones
- 10 kookstanden (boostfunctie op alle zones)
- centrale aan/uit bediening
- tiptoetsbediening
- digitale timer (99 min.)
- timer kan worden gebruikt als wekker
- kookduurbegrenzing
- kinderslotbeveiliging
- restwarmte indicatie per zone
- te plaatsen boven solo-ovens
- inbouwmaten (hxbxd) 50 x 560 x 490 mm
- buitenmaten (bxd) 600 x 510 mm
- aansluitwaarde 7,10 kW
- zone linksvoor ø 18,0 cm – 2000 W
- zone linksachter ø 16,0 cm – 1400 W
- zone rechtsvoor ø 16,0 cm – 1400 W
- zone rechtsachter ø 20,0 cm – 2300 W

* Bij 1-fase aansluiting behoeft geen aanpassing in de meterkast verricht te worden. In dit geval kunnen alle kookzones maximaal op stand 7 worden ingesteld. Indien een hogere stand op een kookzone gewenst is, dient eerst een andere zone in vermogen verlaagd of uitgezet te worden (zie ook de gebruikshandleiding).

Specificaties

Type
Inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
58,00
Uitvoering
Zwarte decorloze glasplaat
EAN
8715393121950
Merk
Etna
Soort
kookplaat
Kenmerken
Tiptoets bediening
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze inductie kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Aansluitwaarde elektra (kW)
7,10
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. I.v.m. de aansluitwaarde moet de kookplaat op een speciale perilex stopcontact worden aangesloten. Wij adviseren u dit door een erkend installateur te laten uitvoeren.
Buitenmaten ( h x b x d )
55 x 580 x 510 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
min 55 x 560 x 490 mm.

Garantie

Naast een zeer interessante prijs heeft Etna tevens de garantie en service als belangrijke peiler staan. Mede daarom ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie bij aankoop van uw ETNA kookplaat inductie T305ZT. Lees hieronder wat deze garantie exact inhoudt.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Zelf de meest voorkomende problemen oplossen
Om de meest voorkomende en eenvoudige storingen op te kunnen lossen heeft Etna Nederland een kennisbank samengesteld. Wij adviseren u deze - voor het maken van een afspraak voor de monteur - even te raadplegen om zodoende kleine problemen en gebruikersfouten direct op te kunnen lossen.
Kennisbank met vragen en antwoorden op veel voorkomende storingen
Wat houdt de garantie in?
Standaard krijgt u twee jaar volledige fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie omvat arbeidsloon, voorrijkosten en arbeidsloon. De 5 jaar garantie regeling houdt in dat u - naast de normale 2 jaar volledige garantie - in jaar 3, 4 en 5 geen kosten heeft voor arbeidsloon en onderdelen. U dient in deze drie jaren bij bezoek van de monteur alleen de voorrijkosten te voldoen.

LET OP: indien u recht heeft op 5 jaar garantie, dient u uw aankoop zelf te registreren !
Bij aankoop van een Etna apparaat waarop u 5 jaar garantie krijgt dient u zich binnen 30 dagen na aankoop te registeren. Dit is belangrijk aangezien u alleen dan in aanmerking kunt komen voor de 5 jaar Etna garantie. De registratie is vrij eenvoudig uit te voeren. Zorgt u ervoor dat u beschikt over het volledige type en serienummer van het apparaat.
Registreer uw Etna apparaat
Wat te doen bij een storing?
Wij adviseren u om - zowel binnen als buiten de garantie - uw storing direct bij ons te melden. Dit kunt u telefonisch doen via 035-6918115, maar bij voorkeur per email naar info@deschouwwitgoed.nl. Aangezien De Schouw Witgoed een eigen service- en technische dienst heeft kunnen wij - op basis van onze ervaring - een snelle inschatting van uw probleem of storing maken. Afhankelijk daarvan ondernemen wij de beste stappen om goed en snel uw probleem op te lossen. Mocht u er echter liever uw storing direct bij Etna Nederland melden, dan kunt u dit rechtstreeks via de service website van Etna uitvoeren: www.etna.nl

Direct contact opnemen met Etna service
De afdeling service van Etna is eveneens telefonisch te bereiken op telefoonnummer 0900 - 555 00 02 (€0,25 pm).

Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties
Prijs / kwaliteit
Totaal

Goed en betaalbaar

ik ben zeer tevreden,het eten is sneller klaar.bovendien is de plaat gemakkelijk schoon te houden.in het begin was het even wennen maar ik zou niet meer anders willen.

Beoordeeld door op 26 maart 2015

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag