Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Etna KIV154RVS

4-pits vrijstaande inductie kookplaat

Specificaties

Soort
Vrijstaande inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
54,00
Bekijk specificaties

Ervaring klant

Werkt prima. Aanzetten van kookplaat er zwaar en lastig.

Frank Derksema

Bekijk reviews

Korte beschrijving

Lees verder

De Etna KIV154RVS is een inductie kookplaat uitgevoerd met 4 zones. Deze vrijstaande kookplaat is 54 centimeter breed en uitgevoerd in het roestvrijstaal.

Praktisch is de eenvoudige bediening welke zich middenvoor bevindt. De vermogen van de zones is in te stellen in 10 verschillende standen, inclusief boosterfunctie!

Eenvoudig te installeren

Met de KIV154RVS van ETNA heb je in een handomdraai je inductiekookplaat geïnstalleerd. Door het slimme powermanagement kan de kookplaat op een normaal geaard stopcontact aangesloten worden zonder verdere aanpassingen in de meterkast. De kookplaat wordt dan ook standaard geleverd met een normale stekker eraan.

Deze unieke vrijstaande inductiekookplaat heeft 4 zones welke gelijktijdig gebruikt kunnen worden. Met een breedte van 54 centimeter past de kookplaat perfect op tafelmodel koelkasten vanaf 55 centimeter breed. Appeltje eitje dus, het installeren van deze inductiekookplaat van ETNA.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Etna KIV154RVS kookplaat


Algemene informatie:
- Vrijstaande inductiekookplaat (54cm)

- 4 kookzones
- 10 standen incl. booststand
- centrale aan/uit bediening
- 4 timers ook als wekker te gebruiken
- afmeting (hxbxd) 71 x 540 x 560 mm

- zone linksvoor: ø 18 cm - 2000 W
- zone rechtsvoor: ø 16 cm – 1400 W
- zone linksachter: ø 16 cm – 1400 W
- zone rechtsachter: ø 20 cm – 2300 W

Specificaties

Type
Vrijstaande inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
54,00
Uitvoering
Roestvrijstaal
EAN
8715393156808
Productcode fabrikant
579963
Merk
Etna
Soort
kookplaat
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze inductie kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Aansluitwaarde elektra (kW)
3,68
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Plaats de kookplaat in de nis, monteer deze volgens de montage handleiding en sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact.
Buitenmaten ( h x b x d )
71 x 540 x 560 mm

Garantie

Naast een zeer interessante prijs heeft Etna tevens de garantie en service als belangrijke peiler staan. Mede daarom ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie bij aankoop van uw ETNA kookplaat inductie KIV154RVS. Lees hieronder wat deze garantie exact inhoudt.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Zelf de meest voorkomende problemen oplossen
Om de meest voorkomende en eenvoudige storingen op te kunnen lossen heeft Etna Nederland een kennisbank samengesteld. Wij adviseren u deze - voor het maken van een afspraak voor de monteur - even te raadplegen om zodoende kleine problemen en gebruikersfouten direct op te kunnen lossen.
Kennisbank met vragen en antwoorden op veel voorkomende storingen
Wat houdt de garantie in?
Standaard krijgt u twee jaar volledige fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie omvat arbeidsloon, voorrijkosten en arbeidsloon. De 5 jaar garantie regeling houdt in dat u - naast de normale 2 jaar volledige garantie - in jaar 3, 4 en 5 geen kosten heeft voor arbeidsloon en onderdelen. U dient in deze drie jaren bij bezoek van de monteur alleen de voorrijkosten te voldoen.

LET OP: indien u recht heeft op 5 jaar garantie, dient u uw aankoop zelf te registreren !
Bij aankoop van een Etna apparaat waarop u 5 jaar garantie krijgt dient u zich binnen 30 dagen na aankoop te registeren. Dit is belangrijk aangezien u alleen dan in aanmerking kunt komen voor de 5 jaar Etna garantie. De registratie is vrij eenvoudig uit te voeren. Zorgt u ervoor dat u beschikt over het volledige type en serienummer van het apparaat.
Registreer uw Etna apparaat
Wat te doen bij een storing?
Wij adviseren u om - zowel binnen als buiten de garantie - uw storing direct bij ons te melden. Dit kunt u telefonisch doen via 035-6918115, maar bij voorkeur per email naar info@deschouwwitgoed.nl. Aangezien De Schouw Witgoed een eigen service- en technische dienst heeft kunnen wij - op basis van onze ervaring - een snelle inschatting van uw probleem of storing maken. Afhankelijk daarvan ondernemen wij de beste stappen om goed en snel uw probleem op te lossen. Mocht u er echter liever uw storing direct bij Etna Nederland melden, dan kunt u dit rechtstreeks via de service website van Etna uitvoeren: www.etna.nl

Direct contact opnemen met Etna service
De afdeling service van Etna is eveneens telefonisch te bereiken op telefoonnummer 0900 - 555 00 02 (€0,25 pm).

Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Prijs / kwaliteit
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

tevreden.

Werkt prima.
Aanzetten van kookplaat er zwaar en lastig.

Beoordeeld door op 5 maart 2019

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Vraag:
De inductiekookplaat KIV154RVS is uitgerust met een snoer met gewone stekker(1 fase + nul). Kan ik deze kookplaat omgebouwd worden naar 2 fase + 2 nul met perilex stekker?
1
Nee, dit is een kookplaat welke alleen op 1-fase kan worden aangesloten. Het is niet mogelijk om deze kookplaat om te bouwen naar de door u opgegeven aansluiting. U dient voor deze gewenste aansluiting van 2 fase + 2 nul een andere daarvoor geschikte kookplaat te bestellen.
Stel uw eigen vraag