Etna

Etna FGV560RVS fornuis

Korte beschrijving

De Etna FGV560RVS is een gas fornuis uitgevoerd met 4 branders en voorzien van een energieklasse A label. Dit vrijstaande fornuis is 60 centimeter breed en heeft een multifunctionele elektrische oven.
Lees verder

4-pits gas fornuis rvs

Breedte
60 cm breed
Aantal branders / zones
4-pits
Soort oven
Elektrische oven
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en druk op de 'klik en bestel' button.

Alle opties weergeven

De Etna FGV560RVS is een gas fornuis uitgevoerd met 4 branders en voorzien van een energieklasse A label. Dit vrijstaande fornuis is 60 centimeter breed en heeft een multifunctionele elektrische oven.

Beschrijving

De Etna FGV560RVS is een gas fornuis uitgevoerd met 4 branders en voorzien van een energieklasse A label. Dit vrijstaande fornuis is 60 centimeter breed en heeft een multifunctionele elektrische oven.

De oven heeft een inhoud van 46 liter en beschikt over hetelucht, grill, onder- en bovenwarmte en diverse combinatie functies. Standaard wordt er bij dit fornuis 1 rooster meegeleverd. Onder de oven bevindt zich een handige opbergruimte toegankelijk d.m.v. een klep.

Praktisch verder is het overzichtelijke LED display en de eenvoudig te reinigen bandstalen pandragers. De aansluitwaarde elektra is 2,30 kW. Conversieset voor flessengas is beschikbaar: CS41N1FE


Productinfo van fabrikant

Etna FGV560RVS fornuis
Gas/elektro fornuis (60 cm)


Kookgedeelte
- geïntegreerde vonkontsteking
- vangschaal wit geëmailleerd
- twee bandstalen pandragers
- vlambeveiliging: geen vlam = geen gas
- glazen sierdeksel

Ovengedeelte
- multifunctioneel ovensysteem: onder-en bovenwarmte, turbo hetelucht, ventilator + onderwarmte, grill, grill + bovenwarmte, grill + bovenwarmte + ventilator en ontdooifunctie
- min-max oventemperatuur: 50ºC - 275ºC
- ovenverlichting
- inhoud 58 liter
- klepdeur uitgevoerd met dubbel glas
- digitaal display met timer
- standaard meegeleverd: 1 ovenrooster en 1 geëmailleerde bakplaat
- opbergvak met klep

- kleur: rvs
- afmeting (hxbxd): 849 -874 x 600 x 600 mm
- aansluitwaarde gas: 7,50 kW
- aansluitwaarde elektra: 2,30 kW
- energielabel: A
- 2 normaalbranders: 0,60-1,75 kW
- 1 sterkbrander: 0,85-3,00 kW
- 1 sudderbrander: 0,40-1,00 kW

Specificaties

Breedte
60 cm breed
Aantal branders / zones
4-pits
Soort oven
Elektrische oven
EAN
8715393130105
Merk
Etna
Soort
fornuis
Kleur
Rvs
Soort kookgedeelte
Gas
Energieklasse
Energieklasse A
Inhoud
46 liter
Binnenmaten oven (h x b x d)
430 x 395 x 330 mm.
Aansluitwaarde elektra (kW)
2,30
Gebruik buiten Nederland
Dit fornuis heeft een Nederlands CE-keurmerk voor gebruik op aardgas. Buiten Nederland mag dit fornuis alleen op flessengas (butaan / propaan) worden aangesloten. Hiervoor dienen de benodigde sproeiers door een erkend installateur geplaatst te worden.
Installatie
De elektra dient op een standaard stopcontact (230 Volt) te worden aangesloten. Voor het gas adviseren wij u het hittebestendige gas aansluitpakket met veiligheidsslang (80 of 120 cm.), connecties en gas tape erbij te bestellen.
Buitenmaten ( h x b x d )
849 - 874 x 600 x 600 mm.

Garantie

Naast een zeer interessante prijs heeft Etna tevens de garantie en service als belangrijke peiler staan. Mede daarom ontvangt u 2 jaar garantie bij aankoop van uw ETNA fornuis rvs FGV560RVS. Lees hieronder wat deze garantie exact inhoudt.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Zelf de meest voorkomende problemen oplossen
Om de meest voorkomende en eenvoudige storingen op te kunnen lossen heeft Etna Nederland een kennisbank samengesteld. Wij adviseren u deze - voor het maken van een afspraak voor de monteur - even te raadplegen om zodoende kleine problemen en gebruikersfouten direct op te kunnen lossen.
Kennisbank met vragen en antwoorden op veel voorkomende storingen
Wat houdt de garantie in?
Standaard krijgt u twee jaar volledige fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie omvat arbeidsloon, voorrijkosten en arbeidsloon. De 5 jaar garantie regeling houdt in dat u - naast de normale 2 jaar volledige garantie - in jaar 3, 4 en 5 geen kosten heeft voor arbeidsloon en onderdelen. U dient in deze drie jaren bij bezoek van de monteur alleen de voorrijkosten te voldoen.

LET OP: indien u recht heeft op 5 jaar garantie, dient u uw aankoop zelf te registreren !
Bij aankoop van een Etna apparaat waarop u 5 jaar garantie krijgt dient u zich binnen 30 dagen na aankoop te registeren. Dit is belangrijk aangezien u alleen dan in aanmerking kunt komen voor de 5 jaar Etna garantie. De registratie is vrij eenvoudig uit te voeren. Zorgt u ervoor dat u beschikt over het volledige type en serienummer van het apparaat.
Registreer uw Etna apparaat
Wat te doen bij een storing?
Wij adviseren u om - zowel binnen als buiten de garantie - uw storing direct bij ons te melden. Dit kunt u telefonisch doen via 035-6918115, maar bij voorkeur per email naar info@deschouwwitgoed.nl. Aangezien De Schouw Witgoed een eigen service- en technische dienst heeft kunnen wij - op basis van onze ervaring - een snelle inschatting van uw probleem of storing maken. Afhankelijk daarvan ondernemen wij de beste stappen om goed en snel uw probleem op te lossen. Mocht u er echter liever uw storing direct bij Etna Nederland melden, dan kunt u dit rechtstreeks via de service website van Etna uitvoeren: www.etna.nl

Direct contact opnemen met Etna service
De afdeling service van Etna is eveneens telefonisch te bereiken op telefoonnummer 0900 - 555 00 02 (€0,25 pm).

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere Etna

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag