Etna

Etna CM851RVS oven met magnetron

Korte beschrijving

De Etna CM851RVS is een inbouw oven met magnetron uitgevoerd in het roestvrijstaal. Dit inbouw model is voorzien van een inhoud van 51 liter en is eenvoudig te openen door middel van een klapdeur.
Lees verder

Inbouw oven met magnetron rvs

Kleur
Rvs
Nishoogte
Compact nishoogte 45 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
51,00
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en druk op de 'klik en bestel' button.

Alle opties weergeven

De Etna CM851RVS is een inbouw oven met magnetron uitgevoerd in het roestvrijstaal. Dit inbouw model is voorzien van een inhoud van 51 liter en is eenvoudig te openen door middel van een klapdeur.

Beschrijving

De Etna CM851RVS is een inbouw oven met magnetron uitgevoerd in het roestvrijstaal. Dit inbouw model is voorzien van een inhoud van 51 liter en is eenvoudig te openen door middel van een klapdeur.

Deze oven met magnetron is eenvoudig in te bouwen, heeft een nishoogte van 45 centimeter en kan fraai gecombineerd worden met andere inbouwapparaten uit dezelfde serie. Onderscheidend bij de Etna CM851RVS is de volwaardige oven gecombineerd met een magnetron functie. Door het ontbreken van het draaiplateau beschikt dit apparaat over een onderwarmte bron waardoor volwaardig gebakken kan worden. Tevens kunnen ook grote ovenschalen eenvoudig op een bakplaat of rooster geplaatst worden.

CM751RVS uitgeroepen tot Beste koop

In 2016 is de CM751ZT door de Consumentenbond bekroond met het label 'Best Getest' en 'Beste Koop', met als testoordeel een 7,3! Deze opvallende oven met magnetronfunctie in volledig glasdesign heeft ook een bijzonder interieur: een emaille ovenruimte van maar liefst 51 liter en 5 insteekniveaus. Ook de technische eigenschappen zijn perfect: 20 automatische programma's en een speciale functie voor het stomen van groente. Deze maand heeft hij er een broertje en een zusje bij gekregen! De nieuwe CM851RVS en CM851ZT zijn volledig gebaseerd op de succesvolle CM751ZT en zijn qua technische specificaties hetzelfde. Voor de nieuwe CM851RVS is gekozen voor het meer gangbare RVS en de CM851ZT is uitgevoerd in trendy matzwart. Voor welke kleur kiest u?


Productinfo van fabrikant

ETNA oven met magnetron inbouw CM851RVS

- geen draaiplateau; meer ruimte voor ovenschalen
- inhoud 51 liter
- 5 insteekniveaus met zijrekjes
- 7 magnetronstanden met snelstart
- 20 automatische kookprogramma’s
- speciale stoomprogramma’s (in combinatie met stoomaccessoire)
- bediening d.m.v. tiptoetsen
- digitale timer
- 24 uurs tijdsaanduiding
- binnenruimte uitgevoerd in emaille
- kinderslot
- klepdeur
- geschikt voor onderbouw
- standaard meegeleverd:
- 1 geëmailleerde bakplaat met inleg grillrooster
- 1 keramische bakplaat
- met gratis stoomaccessoire
- inbouwmaten (hxbxd) 450 x 560 x 550 mm
- aansluitwaarde 3,20 kW
- magnetronvermogen 800 W
- grill 2500 W
- onderwarmte 1000 W
- hetelucht 40 – 230 ºC

Specificaties

Kleur
Rvs
Nishoogte
Compact nishoogte 45 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
51,00
EAN
8715393174031
Merk
Etna
Soort
oven met magnetron
Kenmerken
Inschuifbare roosters
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven met magnetron uit
Buitenmaten ( h x b x d )
454 x 595 x 565 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
450 x 560 x 550 mm.
Binnenmaten oven (h x b x d)
255 x 440 x 430 mm.

Garantie

Naast een zeer interessante prijs heeft Etna tevens de garantie en service als belangrijke peiler staan. Mede daarom ontvangt u 5 jaar garantie bij aankoop van uw ETNA oven met magnetron inbouw CM851RVS. Lees hieronder wat deze garantie exact inhoudt.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Zelf de meest voorkomende problemen oplossen
Om de meest voorkomende en eenvoudige storingen op te kunnen lossen heeft Etna Nederland een kennisbank samengesteld. Wij adviseren u deze - voor het maken van een afspraak voor de monteur - even te raadplegen om zodoende kleine problemen en gebruikersfouten direct op te kunnen lossen.
Kennisbank met vragen en antwoorden op veel voorkomende storingen
Wat houdt de garantie in?
Standaard krijgt u twee jaar volledige fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie omvat arbeidsloon, voorrijkosten en arbeidsloon. De 5 jaar garantie regeling houdt in dat u - naast de normale 2 jaar volledige garantie - in jaar 3, 4 en 5 geen kosten heeft voor arbeidsloon en onderdelen. U dient in deze drie jaren bij bezoek van de monteur alleen de voorrijkosten te voldoen.

LET OP: indien u recht heeft op 5 jaar garantie, dient u uw aankoop zelf te registreren !
Bij aankoop van een Etna apparaat waarop u 5 jaar garantie krijgt dient u zich binnen 30 dagen na aankoop te registeren. Dit is belangrijk aangezien u alleen dan in aanmerking kunt komen voor de 5 jaar Etna garantie. De registratie is vrij eenvoudig uit te voeren. Zorgt u ervoor dat u beschikt over het volledige type en serienummer van het apparaat.
Registreer uw Etna apparaat
Wat te doen bij een storing?
Wij adviseren u om - zowel binnen als buiten de garantie - uw storing direct bij ons te melden. Dit kunt u telefonisch doen via 035-6918115, maar bij voorkeur per email naar info@deschouwwitgoed.nl. Aangezien De Schouw Witgoed een eigen service- en technische dienst heeft kunnen wij - op basis van onze ervaring - een snelle inschatting van uw probleem of storing maken. Afhankelijk daarvan ondernemen wij de beste stappen om goed en snel uw probleem op te lossen. Mocht u er echter liever uw storing direct bij Etna Nederland melden, dan kunt u dit rechtstreeks via de service website van Etna uitvoeren: www.etna.nl

Direct contact opnemen met Etna service
De afdeling service van Etna is eveneens telefonisch te bereiken op telefoonnummer 0900 - 555 00 02 (€0,25 pm).

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere Etna

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?

Wist u dat ...

U maar liefst 5 jaar garantie op dit apparaat krijgt? Standaard is dit 2 jaar. Deze 5 jaar is geheel gratis! U hoeft zich alleen maar te registreren.Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc