Etna

Etna A100VA inbouw vrieskast

Korte beschrijving

De Etna A100VA is een inbouw vrieskast uitgevoerd met een netto inhoud van 86 liter vriesruimte. Deze vrieskast heeft een zuinig energieklasse A+ label, een geluidsniveau van 40 dB en beschikt over een overzichtelijk .
Lees verder

Inbouw vriezer / vrieskast

Model
Vrieskast
Energieklasse
Energieklasse A+
Buitenmaten ( h x b x d )
875 x 540 x 540 mm
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en druk op de 'klik en bestel' button.

Alle opties weergeven

De Etna A100VA is een inbouw vrieskast uitgevoerd met een netto inhoud van 86 liter vriesruimte. Deze vrieskast heeft een zuinig energieklasse A+ label, een geluidsniveau van 40 dB en beschikt over een overzichtelijk .

Beschrijving

De Etna A100VA is een inbouw vrieskast uitgevoerd met een netto inhoud van 86 liter vriesruimte. Deze vrieskast heeft een zuinig energieklasse A+ label, een geluidsniveau van 40 dB en beschikt over een overzichtelijk .

Voor het installeren is de A100VA voorzien van een nishoogte van van 88 cm. welke - met behulp van een sleepdeur montage systeem - eenvoudig ingebouwd kan worden. De panelen van uw keuken kunnen dan weer op de deur van de vrieskast gemonteerd worden.


Productinfo van fabrikant

Etna A100VA vrieskast
Geïntegreerde sleepdeur vrieskast (88 cm)


Algemene informatie:
- netto volume ****vriesgedeelte 86 liter
- akoestisch alarm
- deur met verwisselbare draairichting
- 4 transparante vriesladen
- montage d.m.v. deurgeleiding met railsysteem

Technische eigenschappen:
- buitenmaten (hxbxd) 875 x 540 x 540 mm
- aansluitwaarde 80 W
- verbruik per 24 uur 0,54 kWh
- invriescapaciteit 13 kg/24h
- energieklasse A+
- geluidsniveau 40 dB(A)

Specificaties

Model
Vrieskast
Energieklasse
Energieklasse A+
Buitenmaten ( h x b x d )
875 x 540 x 540 mm
Inbouwmaten ( h x b x d )
880 x 560 x 560 mm.
EAN
8715393098269
Merk
Etna
Soort
vrieskast
Deur montage inbouw
Sleepdeur
Soort koelkast
Inbouw
Inhoud vriesgedeelte (liters)
86,00
Nishoogte inbouw (cm)
± 88 cm
No-Frost vriessysteem
Handmatig ontdooien
Installatie
Zorg vóór bestelling dat de maatvoering & bevestigingssysteem (sleep / deur-op-deur) klopt. Pak de vriezer uit en plaats deze volgens de voorschriften. Monteer vervolgens uw eigen keukendeur hier weer op. Wacht 4 uur alvorens de vriezer aan te zetten.

Garantie

Naast een zeer interessante prijs heeft Etna tevens de garantie en service als belangrijke peiler staan. Mede daarom ontvangt u 5 jaar garantie bij aankoop van uw ETNA vrieskast inbouw A100VA. Lees hieronder wat deze garantie exact inhoudt.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Zelf de meest voorkomende problemen oplossen
Om de meest voorkomende en eenvoudige storingen op te kunnen lossen heeft Etna Nederland een kennisbank samengesteld. Wij adviseren u deze - voor het maken van een afspraak voor de monteur - even te raadplegen om zodoende kleine problemen en gebruikersfouten direct op te kunnen lossen.
Kennisbank met vragen en antwoorden op veel voorkomende storingen
Wat houdt de garantie in?
Standaard krijgt u twee jaar volledige fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie omvat arbeidsloon, voorrijkosten en arbeidsloon. De 5 jaar garantie regeling houdt in dat u - naast de normale 2 jaar volledige garantie - in jaar 3, 4 en 5 geen kosten heeft voor arbeidsloon en onderdelen. U dient in deze drie jaren bij bezoek van de monteur alleen de voorrijkosten te voldoen.

LET OP: indien u recht heeft op 5 jaar garantie, dient u uw aankoop zelf te registreren !
Bij aankoop van een Etna apparaat waarop u 5 jaar garantie krijgt dient u zich binnen 30 dagen na aankoop te registeren. Dit is belangrijk aangezien u alleen dan in aanmerking kunt komen voor de 5 jaar Etna garantie. De registratie is vrij eenvoudig uit te voeren. Zorgt u ervoor dat u beschikt over het volledige type en serienummer van het apparaat.
Registreer uw Etna apparaat
Wat te doen bij een storing?
Wij adviseren u om - zowel binnen als buiten de garantie - uw storing direct bij ons te melden. Dit kunt u telefonisch doen via 035-6918115, maar bij voorkeur per email naar info@deschouwwitgoed.nl. Aangezien De Schouw Witgoed een eigen service- en technische dienst heeft kunnen wij - op basis van onze ervaring - een snelle inschatting van uw probleem of storing maken. Afhankelijk daarvan ondernemen wij de beste stappen om goed en snel uw probleem op te lossen. Mocht u er echter liever uw storing direct bij Etna Nederland melden, dan kunt u dit rechtstreeks via de service website van Etna uitvoeren: www.etna.nl

Direct contact opnemen met Etna service
De afdeling service van Etna is eveneens telefonisch te bereiken op telefoonnummer 0900 - 555 00 02 (€0,25 pm).

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?

Wist u dat ...

U maar liefst 5 jaar garantie op dit apparaat krijgt? Standaard is dit 2 jaar. Deze 5 jaar is geheel gratis! U hoeft zich alleen maar te registreren.Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc