Onze webshop is open, de winkel gesloten. Wij bezorgen en installeren gewoon bij u thuis, ook op verdieping. Meer info bezorging/reparatie. Bel 035 69 18 115, mail of chat bij vragen.

Etna 1927BRCA gas fornuis

met 5 branders, mat zwart

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Etna fornuis hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

De Etna 1927BRCA is een klassiek vormgegeven fornuis uitgevoerd in een breedte van 90 cm. Het fornuis beschikt over een glazen afdekschaal, vijf branders en een ruime zuinig oven.

Design
Het fornuis is uitgevoerd in de kleur matzwart en voorzien van kenmerkend landelijk design. Zo beschikt het fornuis over een gebogen ovenruit in de deur, klassieke stanggrepen en bijpassende knoppen. De kleur matzwart versterkt dit design. Fraai en praktisch zijn de telescopisch uitdraaibaren poten onder het fornuis waarmee deze in een hoogte van 85 tot 95 cm opgesteld kan worden.

Kookgedeelte
De bovenzijde van de Etna 1927BRCA is voorzien van vijf branders waaronder een 4,0 kW sterke wokbrander in het midden. Praktisch verder is de sudderbrander welke tot 0,3 kW instelbaar is (laagste stand). De branders zijn verder voorzien van automatisch vonkontsteking en thermokoppel vlambeveiliging. Naast de glazen sierdeksel beschikt het kookgedeelte over drie gietijzeren pandragers.

Oven
De ruime oven onder het kookvlak heeft een inhoud van 119 liter en is voorzien van een energieklasse B label. De oven beschikt over heldere verlichting, is instelbaar van 50 tot 275 graden en is voorzien van een mechanische klok met uitschakel functie. Praktisch is het multifunctionele ovensysteem waarbij u de mogelijkheid heeft van ontdooistand, hetelucht, grill, onder- en bovenwarmte en diverse combinaties van deze functies. Onder de oven bevindt zich een opbergvak met bordenwarmfunctie.

De Etna 1927BRCA mag strak tussen twee keukenkasten geplaatst worden, zie hiervoor ook het installatie voorschrift.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

ETNA fornuis matzwart 1927BRCA
Kookgedeelte
- geïntegreerde vonkontsteking
- vangschaal matzwart
- 3 gietijzeren pandragers
- tweedelige branders met matzwarte deksels
- vlambeveiliging: geen vlam = geen gas
- glazen sierdeksel
- 2 superkrachtige 3-rings wokbranders Ovengedeelte
- multifunctioneel ovensysteem + turbo:  ontdooistand, grill, turbo-hetelucht, hetelucht + grill, onderwarmte, onderwarmte en bovenwarmte, onder- en bovenwarmte + ventilator
- min-max oventemperatuur: 70ºC – 250ºC
- ovenverlichting
- inhoud 114 liter
- koele klepdeur (uitgevoerd in 3-voudig glas)
- mechanische klok met uitschakelfunctie
- standaard meegeleverd: 2 ovenroosters, 1 geëmailleerde braadslede en 4 RVS stelpoten
- opbervak met klep
- geschikt voor tussenbouw, zie installatievoorschrift
- afmeting (hxbxd) 850 -950 x 900 x 600 mm
- aansluitwaarde gas 14,60 kW
- aansluitwaarde elektra 2,84 kW
- energielabel B
- 2 sterkbranders 0,68-2,80 kW
- 2 wokbranders (3-rings) 1,70-4,00 kW
- 1 sudderbrander 0,30-1,00 kW

Specificaties

Breedte
90 cm breed
Aantal branders / zones
5-pits
Vermogen wokbrander (gas)
4,0 kW
Soort oven
Elektrische oven
Merk
Etna
Soort
fornuis
Kleur
Mat zwart
Fornuis in hoogte verstelbaar
Soort kookgedeelte
Gas
Energieklasse
Energieklasse A
Inhoud
119 liter
Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
Aansluitwaarde elektra (kW)
2,80
Gebruik buiten Nederland
Standaard is dit fornuis geschikt - en heeft hiervoor het Nederlandse CE-keurmerk - voor gebruik op aardgas.
Installatie
De elektra dient op een standaard stopcontact (230 Volt) te worden aangesloten. Voor het gas adviseren wij u het hittebestendige gas aansluitpakket met veiligheidsslang (80 of 120 cm.), connecties en gas tape erbij te bestellen.
Buitenmaten ( h x b x d )
850-950 x 900 x 600 mm.

Garantie

Naast een zeer interessante prijs heeft Etna tevens de garantie en service als belangrijke peiler staan. Mede daarom ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie bij aankoop van uw ETNA fornuis matzwart 1927BRCA. Lees hieronder wat deze garantie exact inhoudt.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Zelf de meest voorkomende problemen oplossen
Om de meest voorkomende en eenvoudige storingen op te kunnen lossen heeft Etna Nederland een kennisbank samengesteld. Wij adviseren u deze - voor het maken van een afspraak voor de monteur - even te raadplegen om zodoende kleine problemen en gebruikersfouten direct op te kunnen lossen.
Kennisbank met vragen en antwoorden op veel voorkomende storingen
Wat houdt de garantie in?
Standaard krijgt u twee jaar volledige fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie omvat arbeidsloon, voorrijkosten en arbeidsloon. De 5 jaar garantie regeling houdt in dat u - naast de normale 2 jaar volledige garantie - in jaar 3, 4 en 5 geen kosten heeft voor arbeidsloon en onderdelen. U dient in deze drie jaren bij bezoek van de monteur alleen de voorrijkosten te voldoen.

LET OP: indien u recht heeft op 5 jaar garantie, dient u uw aankoop zelf te registreren !
Bij aankoop van een Etna apparaat waarop u 5 jaar garantie krijgt dient u zich binnen 30 dagen na aankoop te registeren. Dit is belangrijk aangezien u alleen dan in aanmerking kunt komen voor de 5 jaar Etna garantie. De registratie is vrij eenvoudig uit te voeren. Zorgt u ervoor dat u beschikt over het volledige type en serienummer van het apparaat.
Registreer uw Etna apparaat
Wat te doen bij een storing?
Wij adviseren u om - zowel binnen als buiten de garantie - uw storing direct bij ons te melden. Dit kunt u telefonisch doen via 035-6918115, maar bij voorkeur per email naar info@deschouwwitgoed.nl. Aangezien De Schouw Witgoed een eigen service- en technische dienst heeft kunnen wij - op basis van onze ervaring - een snelle inschatting van uw probleem of storing maken. Afhankelijk daarvan ondernemen wij de beste stappen om goed en snel uw probleem op te lossen. Mocht u er echter liever uw storing direct bij Etna Nederland melden, dan kunt u dit rechtstreeks via de service website van Etna uitvoeren: www.etna.nl

Direct contact opnemen met Etna service
De afdeling service van Etna is eveneens telefonisch te bereiken op telefoonnummer 0900 - 555 00 02 (€0,25 pm).

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag