Electrolux

Electrolux EWT1276GDW wasmachine

Korte beschrijving

De Electrolux EWT1276GDW is een bovenlader wasmachine uitgevoerd met 1200 toeren, een trommelinhoud van 7 kg en een zuinig energieklasse A++ label.
Lees verder

Bovenlader wasmachine met 7 kg. en 1200 toeren

Vulgewicht trommel
7 kg.
Toerental centrifuge
1200 toeren
Type motor
Motor met koolborstels
Bekijk specificaties
De Electrolux EWT1276GDW is een bovenlader wasmachine uitgevoerd met 1200 toeren, een trommelinhoud van 7 kg en een zuinig energieklasse A++ label.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Beschrijving

De Electrolux EWT1276GDW is een bovenlader wasmachine uitgevoerd met 1200 toeren, een trommelinhoud van 7 kg en een zuinig energieklasse A++ label.

Belangrijkste voordelen op een rij:
- Het professionele stoomsysteem in onze compacte SteamCare-wasautomaat ontkreukt en frist uw kleding op waardoor deze zacht wordt en fris ruikt. Het Woolmark Blue-certificaat garandeert tevens de beste behandeling van en zorg voor wollen kledingstukken.
- Ontkreuk en fris uw kleding op met natuurlijke stoom. Met slechts een druk op een knop komt uw kleding er als nieuw uit, zacht, soepel, fris en met minder kreuken.
- Zorg ervoor dat de was doen in uw planning past. Dankzij TimeManager® kunt u de cyclus aanpassen en is uw was klaar wanneer u dat wilt.
- Het drukknopdeksel, de zachtopengaande trommeldeuren en het unieke SoftAccess-systeem transformeren het wassen in een soepel en moeiteloos proces.
- Het Woolmark Blue-certificaat (voorheen Woolmark Gold) garandeert dat deze wasautomaat uw wollen kledingstukken met de grootste zorg zal wassen.
- Met deze wasautomaat krijgt u een geweldig wasresultaat terwijl u de energie efficiënter gebruikt. Deze bovenlader heeft energie-efficiëntie klasse A++.
- Bovenlader
- Maximaal vulgewicht: 7 kg
- Maximaal centrifugeertoerental: 1200 tpm
- LCD display
- Woolmark Blue gecertificeerd
- Startuitstel
- De trommel komt na beëindiging van het programma altijd inde juiste positie tot stilstand. Een lampje geeft dat aan.
- Onbalans-correctiesysteem
- Fuzzy Logic, past het wasprogramma aan de belading aan
- Stelpoten: 2 verstelbare en 2 vaste voetjes
- Wasprogramma's: Aan/Uit-Katoen-Katoen Eco-Synthetica-Fijne was-Wol-Jeans-Spoelen-Centrifugeren/Pompen-Dekens-Sport licht-Snel-Stoom opfrissen-Stoom synthetica-Stoom katoen
- OverloopbeveiligingProductinfo van fabrikant

Electrolux EWT1276GDW wasmachine


Algemene informatie:
- Als u er iets om geeft - stoom het dan
-Ontkreuk en fris uw kleding op met stoom
-Het professionele stoomsysteem in onze compacte SteamCare-wasautomaat ontkreukt en frist uw kleding op waardoor deze zacht wordt en fris ruikt. Het Woolmark Blue-certificaat garandeert tevens de beste behandeling van en zorg voor wollen kledingstukken.
-Een wasautomaat die ook helpt bij het strijken
-Natuurlijke stoomreiniging voor het opfrissen en ontkreuken van kleding zonder wassen
-Ontkreuk en fris uw kleding op met natuurlijke stoom. Met slechts een druk op een knop komt uw kleding er als nieuw uit, zacht, soepel, fris en met minder kreuken.
-Soms heeft kleding geen standaard wascyclus nodig, maar hoeft het alleen ontkreukt en opgefrist te worden. Professionele stomerijen gebruiken hiervoor stoom, en deze wasautomaat kan dat ook. Met een druk op een knop minimaliseert de wasautomaat kreuken zodat u minder hoeft te strijken, en verwijdert deze allerlei geurtjes waardoor de kleding zacht en ontkreukt wordt, de levendige kleuren behoudt en fris ruikt.
-Stem de cyclus af op uw planning - niet andersom
-TimeManager®-functie – past de wascyclus aan op uw persoonlijke planning
-Zorg ervoor dat de was doen in uw planning past. Dankzij TimeManager® kunt u de cyclus aanpassen en is uw was klaar wanneer u dat wilt.
-De zachte benadering voor toegang tot uw wasautomaat
-SoftAccess-systeem voor soepele toegang tot uw wasautomaat
-Het drukknopdeksel, de zachtopengaande trommeldeuren en het unieke SoftAccess-systeem transformeren het wassen in een soepel en moeiteloos proces.
-Uw wasgoed in de machine doen en er weer uithalen is nog niet eerder zó gemakkelijk geweest, dankzij het unieke SoftAccess-systeem van deze bovenlader wasautomaat. De wasautomaat gaat met één druk op de knop geleidelijk open, de trommel staat altijd in precies de juiste stand en de trommeldeuren zelf gaan net zo soepel open als het deksel.
-De meest behoedzame behandeling; gegarandeerd door het Woolmark Blue- certificaat (voorheen als Woolmark Gold)
-Woolmark Blue-certificaat (voorheen bekend als Woolmark Gold) - gegarandeerd de beste behandeling
-Het Woolmark Blue-certificaat (voorheen Woolmark Gold) garandeert dat deze wasautomaat uw wollen kledingstukken met de grootste zorg zal wassen.
-Wanneer u uw wollen kleding aan een professionele stomerij toevertrouwt, verwacht u dat ze de zachtst mogelijke behandeling krijgen. En van deze wasautomaat mag u hetzelfde verwachten - zoals gegarandeerd door het Woolmark Blue-certificaat (voorheen bekend als Woolmark Gold). Het apparaat beschikt over onafhankelijk geteste en goedgekeurde cycli die speciaal ontwikkeld zijn voor de zachtste behandeling van wollen kleding.
-Bescherm het milieu en verzorg tegelijk uw wasgoed
-A++ energie-efficiëntieklasse
-Met deze wasautomaat krijgt u een geweldig wasresultaat terwijl u de energie efficiënter gebruikt. Deze bovenlader heeft energie-efficiëntie klasse A++.
-Dankzij zijn geavanceerde technologie levert deze bovenlader uitstekende energie-efficiëntieprestaties. Hij behoort tot de A++ energie-efficiëntie klasse, waardoor u de was kunt doen op een zeer energievriendelijke manier.
-Bovenlader
-Maximaal vulgewicht: 7 kg
-Maximaal centrifugeertoerental: 1200 tpm
-LCD display
-Woolmark Blue gecertificeerd
-Startuitstel
-Automatische trommel positionering
-De trommel komt na beëindiging van het programma altijd inde juiste positie tot stilstand. Een lampje geeft dat aan.
-Onbalans-correctiesysteem
-Fuzzy Logic, past het wasprogramma aan de belading aan
-Stelpoten: 2 verstelbare en 2 vaste voetjes
-Wasprogramma: Aan/Uit-Katoen-Katoen Eco-Synthetica-Fijne was-Wol-Jeans-Spoelen-Centrifugeren/Pompen-Dekens-Sport licht-Snel-Stoom opfrissen-Stoom synthetica-Stoom katoen
-Overloopbeveiliging

Extra functies:
- Temperature selection
- Spin selection
- Time sel. count DOWN
- Time sel. count UP
- Prewash
- Easy ironing
- Delay start
- Extra rinse
- Start/pause

Accessoires:
- Child Lock
- Extra rinse
- Steam

Specificaties

Vulgewicht trommel
7 kg.
Toerental centrifuge
1200 toeren
Type motor
Motor met koolborstels
Energieklasse
Energieklasse A++
EAN
7332543465118
Productcode fabrikant
913102305
Merk
Electrolux
Soort
wasmachine
Kleur
Wit
Type
Bovenlader
Wasresultaat
A
Aquastop (waterbeveiliging)
Zonder waterbeveiliging
Uitgestelde starttijd
Weergave resttijd in display
Wasmachine trommel
Rvs trommel, kunststof kuip
Geavanceerd vlekkenprogramma
Beladings / weeg automaat
Automatische dosering
Stoomfunctie ontkreuken/opfrissen
Restvocht percentage na centrifugeren
53 %
Geschikt voor houten vloer?
Installatie
Haal de wasmachine uit de verpakking en verwijder vervolgens de transportbeveiligingen. Zet de wasmachine op de plaats en sluit water (standaard beluchterkraan), afvoer (min diamter 40 mm.) en elektra (230 Volt) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
890 x 400 x 600 mm

Garantie

Op een ELECTROLUX wasmachine bovenlader EWT1276GDW ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket. Voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen worden dan dus vergoed.

Zelf oplossen van problemen
Voordat u uw storing aanmeldt, zijn er veel aspecten welke u zelf reeds kunt oplossen. Speciaal hiervoor heeft Electrolux per categorie een aantal praktische tips opgegeven. Als u u het probleem hiermee op kunt lossen, voorkomt u wachttijd van de monteur. Tevens betreffen dit veelal oplossingen waar een gebruikersfout en/of installatiefout aan vooraf gaat: zaken welke over het algemeen buiten de garantie vallen.
Bekijk de tips om zelf uw storing op te lossen
Garantie voorwaarden
Om onduidelijkheden over de garantie te voorkomen heeft Electrolux een duidelijk document opgemaakt met hierin de garantievoorwaarden vermeld. Hierin staat duidelijk weergegeven welke aspecten wel en welke niet onder garantie vallen. ELECTROLUX garantievoorwaarden
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail op info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Als dit niet mogelijk is, zullen wij contact opnemen met de service dienst van Electrolux Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens Electrolux service dienst:
Bij storingen kunt u desgewenst ook rechtstreeks contact opnemen met de Electrolux servicedienst. Deze is bereikbaar onder telefoonnummer (0172) 468 468. Desgewenst is het ook mogelijk om online contact met hen op te nemen via het contactformulier. Contacteer Electrolux service dienst

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraagBetaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc