Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen ook nog steeds thuis. Voor u en onze veiligheid: bezoek winkel op afspraak en bezorging en reparatie

Electrolux EIT814 inductie kookplaat

Electrolux inbouw 4-pits inductie kookplaat

Soort
Inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
78,00
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en klik op de 'in winkelwagen' button.

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Electrolux EIT814 is een inductie kookplaat voorzien van 4 zones. Deze inbouw kookplaat is 78 centimeter breed en uitgevoerd met een zwarte decorloze glasplaat.

Praktisch verder is de eenvoudige bediening welke zich voorzijde kookplaat bevindt (Slider Touch).

Voor het inbouwen van de EIT814 dient een uitsparing van 750 bij 490 millimeter beschikbaar te zijn. Houdt u bij plaatsing van deze kookplaat rekening met de aansluitwaarde van 7.35 kW. Hiervoor is een meerfasen elektra aansluiting benodigd.

Info van fabrikant

Electrolux EIT814 kookplaat
78 cm, 4 zones, DirekTouch, afgeschuinde rand, H²H


Algemene informatie:
- Zelfaanpassende kookzones die zich aanpassen aan uw pannen. De Infinite®-inductiekookplaat heeft zelfaanpassende zones, waardoor efficiënte bereiding wordt gegarandeerd voor uw panmaat. De zelfaanpassende kookzones van onze Infinite®-inductiekookplaat bieden u een efficiëntere manier om uw lievelingsgerechten te bereiden. Elke zone kan de exacte maat van uw pannen detecteren en verwarmt alleen het gebied rond de bodem. Op deze manier kunt u een scala aan verschillende pannen gebruiken. Laat uw kookplaat de afzuigkap bedienen De kookplaat past de afzuigkapinstellingen automatisch aan, zodat u zich op het koken kunt richten. Hob2Hood-technologie betekent dat de kookplaat automatisch de afzuigkapinstellingen bedient. Tijdens het koken past de kap zich aan aan temperatuurveranderingen die u uitvoert of bij het inschakelen van meer dan één zone. Zo hoeft u zich minder bezig te houden met het aanpassen van instellingen en meer met het bereiden van heerlijke gerechten. Eenvoudig schuiven om de kookinstellingen aan te passen Pas met één aanraking de bereidingsinstellingen aan via de schuifbediening. Pas de instellingen eenvoudig en vloeiend aan met de zeer reactiegevoelige schuifbediening. Deze laat u de warmte nauwkeurig verhogen of verlagen met slechts één aanraking. Zo krijgt u op exact het juiste moment precies de juiste warmte die uw gerecht nodig heeft. Een koel oppervlak voor eenvoudig reinigen Het oppervlak rond de kookzones blijft koel voor eenvoudige reiniging. Houd uw kookplaat schoon tijdens het koken. De inductietechnologie zorgt ervoor dat de ruimte rond uw kookzones handkoel blijft. Dus zelfs als u op hoge temperatuur kookt, kunt u direct na het morsen eenvoudig en veilig alles schoonmaken. Intense warmte, op elk moment De PowerBoost-functie geeft uw kookplaat een directe warmtestoot. Activeer de PowerBoost-functie voor een directe warmtestoot tijdens de bereiding. Ideaal om gerechten sneller te bereiden. U kunt in minder dan 90 seconden water koken en pannen in een mum van tijd verhitten. Pauzeer en hervat het koken zoals het u uitkomt De pauzeerfunctie onthoudt kookinstellingen en hervat deze als u er klaar voor bent. Ga verder waar u gebleven was met de pauzeknop op uw kookplaat. Als u wordt gestoord of uw aandacht elders nodig is, onthoudt deze handige functie uw kookinstellingen en hervat ze als u er klaar voor bent. Inductiekookplaat Facet geslepen zijkanten DirectAccess TouchControl bediening Linksvoor: 2300/3200W/210mm

Verdeling zones / branders op kookgedeelte:
- Left-frontinductie: Doorsnede 210 millimeter met een capaciteit van 2300/3200 kW
- Left-rear inductie: Doorsnede 210 millimeter met een capaciteit van 2300/3200 kW
- Middle-rear : Doorsnede 0 millimeter met een capaciteit van 0 kW
- Right-rear inductie: Doorsnede 210 millimeter met een capaciteit van 2300/3200 kW
- Right-front inductie: Doorsnede 210 millimeter met een capaciteit van 2300/3200 kW
- Middle-front : Doorsnede 0 millimeter met een capaciteit van 0 kW

Specificaties

Type
Inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
78,00
Uitvoering
Zwarte decorloze glasplaat
EAN
7332543592593
Productcode fabrikant
949596728
Merk
Electrolux
Soort
kookplaat
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze inductie kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. I.v.m. de aansluitwaarde moet de kookplaat op een speciale perilex stopcontact worden aangesloten. Wij adviseren u dit door een erkend installateur te laten uitvoeren.
Buitenmaten ( h x b x d )
44 x 780 x 520 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
44 x 750 x 490 mm.

Garantie

Op een ELECTROLUX kookplaat inbouw inductie EIT814 ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket. Voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen worden dan dus vergoed.

Zelf oplossen van problemen
Voordat u uw storing aanmeldt, zijn er veel aspecten welke u zelf reeds kunt oplossen. Speciaal hiervoor heeft Electrolux per categorie een aantal praktische tips opgegeven. Als u u het probleem hiermee op kunt lossen, voorkomt u wachttijd van de monteur. Tevens betreffen dit veelal oplossingen waar een gebruikersfout en/of installatiefout aan vooraf gaat: zaken welke over het algemeen buiten de garantie vallen.
Bekijk de tips om zelf uw storing op te lossen
Garantie voorwaarden
Om onduidelijkheden over de garantie te voorkomen heeft Electrolux een duidelijk document opgemaakt met hierin de garantievoorwaarden vermeld. Hierin staat duidelijk weergegeven welke aspecten wel en welke niet onder garantie vallen. ELECTROLUX garantievoorwaarden
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail op info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Als dit niet mogelijk is, zullen wij contact opnemen met de service dienst van Electrolux Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens Electrolux service dienst:
Bij storingen kunt u desgewenst ook rechtstreeks contact opnemen met de Electrolux servicedienst. Deze is bereikbaar onder telefoonnummer (0172) 468 468. Desgewenst is het ook mogelijk om online contact met hen op te nemen via het contactformulier. Contacteer Electrolux service dienst

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag