Electrolux EHL6540FOK inductie kookplaat

inbouw, met 4 zones

4.4/5  (1 ingevulde reviews)

Specificaties

Soort
Inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
59,00
Bekijk specificaties

Ervaring klant

Voor ons is dit de eerste inductiekookplaat - ik heb hiervoor decennia op gas gekookt. Om te beginnen: koken op inductie is niet te vergelijken met keramisch, halogeen of op een traditionele (...)

Peter Huppertz

Bekijk reviews

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Electrolux kookplaat hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

De Electrolux EHL6540FOK is een kookplaat uitgevoerd met 4 zones. Deze inbouw kookplaat is 59 centimeter breed en uitgevoerd met een zwarte decorloze glasplaat.

Voor het inbouwen van de EHL6540FOK dient een uitsparing van 560 bij 490 millimeter beschikbaar te zijn.

Houdt u bij plaatsing van deze kookplaat rekening met de aansluitwaarde van 7.4 kW. Hiervoor is een meerfasen elektra aansluiting benodigd.

Belangrijkste voordelen op een rij:
- De Infinite inductiekookplaat biedt u maximale vrijheid. U kan uw pannen met verschillende afmetingen plaatsen waar u maar wenst op deze kookplaat, zolang ze één van de vier gemarkeerde punten bedekken.
- Dankzij de professionele inductietechnologie van deze kookplaat wordt het oppervlak nooit heet. Gemorste resten branden dus niet aan en veegt u gewoon weg met een doek.
- De DirectAccess-bediening van deze kookplaat zorgt voor een geheel intuïtieve manier van instellen - raak de bediening aan en schuif direct naar de juiste stand.
- De brugfunctie van deze kookplaat neemt geen plaats in beslag - maar ze zorgt ervoor dat u meer kookopties hebt. Het kan twee zones veranderen in één grotere warmtezone
- De bediening van deze kookplaat is overzichtelijk en gemakkelijk bereikbaar op de kookplaat.
- Kook sneller met de booster-functie van deze kookplaat. Ze biedt u een extra energiestoot om onmiddellijk de hoogste temperaturen te bereiken.
- Inductiekookplaat
- Facet geslepen zijkanten
- Linksvoor: 2300/3200W/180x210mm
- Linksachter: 2300/3200W/180x210mm
- Rechtsvoor: 2300/3200W/180x210mm
- Rechtsachter: 2300/3200W/180x210mm
- Inductiezones met powerbooster-functie
- Brugfunctie: voeg twee kookzones samen tot één grote of dubbele zone
- Automatische panherkenning
- Aankookautomaat
- Digitale indicaties voor elke zone
- 3-Schalige restwarmte-indicatie
- De stop&go functie kunt u inschakelen bij onverwachte korte onderbrekingen.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Electrolux EHL6540FOK kookplaat
Inductiekookplaat, 59 cm, 4 zones, DirekTouch, brugfunctie, afgeschuinde rand


Algemene informatie:
- Laat uw kookcreativiteit de vrije loop met deze kookplaat
-Infinite inductiekookplaat - maximale vrijheid in uw keuze om potten en pannen van verschillende afmetingen te gebruiken
-De Infinite inductiekookplaat biedt u maximale vrijheid. U kan uw pannen me

Verdeling zones / branders op kookgedeelte:
- Left-front: Doorsnede 180x210 millimeter met een capaciteit van 2300/3200 kW
- Left-rear inductie: Doorsnede 180x210 millimeter met een capaciteit van 2300/3200 kW
- Right-rear inductie: Doorsnede 180x210 millimeter met een capaciteit van 2300/3200 kW
- Right-front inductie: Doorsnede 180x210 millimeter met een capaciteit van 2300/3200 kW
- Middle-front : Doorsnede millimeter met een capaciteit van kW

Specificaties

Type
Inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
59,00
Uitvoering
Zwarte decorloze glasplaat
Productcode fabrikant
949596545
Merk
Electrolux
Soort
kookplaat
Kenmerken
Standaard nis 56x49 cm, Zoneloze inductie, Facet geslepen rand
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze inductie kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Aansluitwaarde elektra (kW)
7,40
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. I.v.m. de aansluitwaarde moet de kookplaat op een speciale perilex stopcontact worden aangesloten. Wij adviseren u dit door een erkend installateur te laten uitvoeren.
Buitenmaten ( h x b x d )
55 x 590 x 520 mm

Garantie

Op een ELECTROLUX kookplaat inductie inbouw EHL6540FOK ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket. Voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen worden dan dus vergoed.

Zelf oplossen van problemen
Voordat u uw storing aanmeldt, zijn er veel aspecten welke u zelf reeds kunt oplossen. Speciaal hiervoor heeft Electrolux per categorie een aantal praktische tips opgegeven. Als u u het probleem hiermee op kunt lossen, voorkomt u wachttijd van de monteur. Tevens betreffen dit veelal oplossingen waar een gebruikersfout en/of installatiefout aan vooraf gaat: zaken welke over het algemeen buiten de garantie vallen.
Bekijk de tips om zelf uw storing op te lossen
Garantie voorwaarden
Om onduidelijkheden over de garantie te voorkomen heeft Electrolux een duidelijk document opgemaakt met hierin de garantievoorwaarden vermeld. Hierin staat duidelijk weergegeven welke aspecten wel en welke niet onder garantie vallen. ELECTROLUX garantievoorwaarden
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail op info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Als dit niet mogelijk is, zullen wij contact opnemen met de service dienst van Electrolux Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens Electrolux service dienst:
Bij storingen kunt u desgewenst ook rechtstreeks contact opnemen met de Electrolux servicedienst. Deze is bereikbaar onder telefoonnummer (0172) 468 468. Desgewenst is het ook mogelijk om online contact met hen op te nemen via het contactformulier. Contacteer Electrolux service dienst

Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Totaal
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties
Prijs / kwaliteit

Klasse. Kom van gas af, maar inductie is super

Voor ons is dit de eerste inductiekookplaat - ik heb hiervoor decennia op gas gekookt.
Om te beginnen: koken op inductie is niet te vergelijken met keramisch, halogeen of op een traditionele elektrische kookplaat. Het opwarmen is (met name met een pan met een kleine diameter) iets trager dan op gas, maar wat voor mij heel belangrijk is: als je "gas terugneemt" koelt de pan net zo snel af als op gas! Je hebt het kook- of bakproces dus perfect onder controle. Vlees snel dichtschroeien en dan op een matig "vuurtje" doorbakken is geen probleem, ook niet als je aan gas gewend bent.
Wat echt een openbaring is voor iemand die z'n hele leven op gas gekookt heeft is het gemak van schoonmaken, en omdat de plaat zelf niet echt heet wordt, is het ook veel kindveiliger.

De reden dat ik deze kookplaat koos is simpel: ik kan in één oogopslag, zonder knoppen te moeten bedienen, van elke pit zien hoe hoog 'ie staat.
De vormgeving is doelmatig en fraai, en na enige maanden is er geen enkele sprake van uitwendige slijtage.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik, een voormalig-gasverslaafde zelfbenoemde keukenprins, zeer tevreden ben; ik hoef niet meer "aan het gas".
Hulde aan De Schouw voor de snelle en probleemloze levering.

Beoordeeld door op 7 februari 2015

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag