Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Een Zanussi droger biedt betaalbare kwaliteit

Het merk Zanussi positioneert zich onder merken als AEG en Bosch en biedt een goede kwaliteit voor een fraaie prijs. Daarnaast is het design modern en wordt veel aandacht besteed aan de bediening. Tel daarbij de lage verbruikerswaarden bij op en met de aankoop van een Zanussi droger heeft u een actueel apparaat voor een goede prijsstelling.

Zanussi LINDO drogers

De Lindo serie wasdrogers van Zanussi wordt gekenmerkt door de grote deur met bijbehorende vulopening waardoor wasgoed eenvoudig in- en uit de droger gehaald kan worden. De drogers hebben 7 of 8 kg. vulgewicht en zijn eenvoudig te bedienen door middel van een druktoetsen bedieningspaneel. Deze is ondersteund met Nederlandstalige tekst. Alle drogers beschikken over een afkoelfase waarbij - na afloop van het programma - het wasgoed in beweging gehouden wordt om zodoende kreukvorming te voorkomen.

Verschillende Zanussi wasdrogers

Het assortiment drogers van Zanussi is opgebouwd met enkele afvoerdrogers, condensdrogers en warmtepompdrogers. De Zanussi afvoerdrogers dienen op een afvoer naar buiten te worden aangesloten. Deze afvoer dient een diameter van 10 centimeter te hebben en kan door de muur of het dak geplaatst worden. Indien u deze mogelijkheid niet heeft kunt u kiezen voor de condensdroger. De condensdrogers kunnen vrijwel overal in huis geplaatst worden. U heeft slechts een randaarde stopcontact en voldoende ventilatie nodig. Indien gewenst kan deze droger via een condensafvoerset op een rioolafvoer worden aangesloten. Zodoende hoeft u niet na elke droogbeurt het reservoir handmatig te legen.

Energiezuinig alternatief: de warmtepompdroger

Ten slotte heeft Zanussi ook de warmtepompdroger beschikbaar. Deze droger is in aanschaf iets duurder dan een condensdroger, maar is veel zuiniger in energieverbruik. Dit is niet alleen interessant voor het milieu, maar ook voor uw portomonee. De luxere warmtepompdrogers van Zanussi zijn uitgevoerd met uitgestelde starttijd en weergave van de resterende looptijd. Praktisch verder is het programma Strijkvrij voor het verminderen van het aantal kreukels in uw wasgoed.