Bosch WTU87665NL droger warmtepomp met 8 kg. vulgewicht

* ACTIE * € 75,- cashback

ACTIE: € 75,- cashback
Koop t/m 30 juni deze BOSCH wasdroger en profiteer van € 75,- refund van Bosch
Bekijk actie

Nieuw: Betaal in 3 termijnen met KLARNA
Gratis bezorging in Nederland
Oude apparaat meegenomen

Meer opties

Nieuw: Betaal in 3 termijnen met KLARNA
Gratis bezorging in Nederland
Oude apparaat meegenomen

Beschrijving WTU87665NL

Lees verder

De Bosch WTU87665NL is een warmtepompdroger uitgevoerd met een trommelinhoud van 8 kg en een zeer zuinig energieklasse A+++ label.De draairichting van de deur van de wasdroger is rechts. Deze warmtepompdroger beschikt verder over praktische trommelverlichting , uitgestelde starttijd en weergave van de resterende looptijd.

Met de Bosch WTU87665NL warmtepompdroger bespaart u energie ten opzichte van een normale droger. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Daarnaast kan - door de lage aansluitwaarde - een warmtepompdroger tegelijkertijd met de wasmachine op dezelfde groep draaien.

Belangrijkste kenmerken op een rij:
- Energielabel A+++: energiezuinige drogers.
- Zelfreinigende condensor: houdt de condensor vrij van pluisjes om de hoogste A+++ energiezuinigheid te behouden.
- Auto Dry: droogt automatisch tot de gewenste droogtegraad.
- Warmtepompdroger: 50% tot 70% energiezuiniger dan een condensdroger.
- SuperKort 40: tot 2 kg wasgoed is binnen 40 minuten droog.

Energielabel A+++ - Droog energiezuinig met energielabel A+++
Vind je duurzaam wassen en drogen belangrijk? Dan is een droger met energlabel A+++ een goede keuze voor jou. Door efficiënt om te gaan met energie wordt dit hoge energielabel behaald. Zo weet je zeker dat je een duurzame keuze maakt.

Warmtepompdrogers met zelfreinigende condensor - Zelfreinigende condensor
Warmtepompdrogers met zelfreinigende condensor beschermen je kleding en blijven zeer energiezuinig. Dankzij de Self Cleaning Condenser-technologie wordt de condensor automatisch gereinigd, tot wel vier keer tijdens het droogproces. Zo droogt de machine cyclus na cyclus energiezuinig. De warmtepompdrogers van Bosch zijn ontworpen om efficiënt te werken en je kleding zacht en perfect te drogen.

Warmtepompdroger - Energiezuinig drogen dankzij de warmtepomp
Warmtepompdrogers zijn maar liefst 50% tot 70% energiezuiniger dan traditionele condensdrogers. Dit komt omdat de grootste energieslurper is weggelaten: het verwarmingselement. De lucht warmt op dankzij drukverschillen in de koelvloeistof. Dit is het grootste verschil met een condensdroger en maakt een wasdroger met een warmtepomp veel energiezuiniger.

Auto Dry - Detecteert automatisch wanneer je was droog is
Laad tot tien kilogram wasgoed in je droger of was-droogcombinatie en Auto Dry maakt je wasgoed precies zo droog als jij wilt: droog genoeg om te kunnen strijken of extra droog en klaar om op te vouwen. De sensoren meten continu de temperatuur en vochtigheid om je wasgoed te beschermen tegen hoge temperaturen en overmatig drogen. Perfect droog, elke keer weer.

Anti-Vibration Design - Bijzonder stil en duurzaam
De innovatieve Anti-Vibration zijpanelen zijn speciaal ontworpen voor meer stabiliteit en het optimaal verminderen van trillingen.Bovendien wordt geluid gedempt dankzij de verbeterde isolatie, waardoor Bosch drogers bijzonder stil zijn en voor een ongestoorde nachtrust zorgen.

65 dB geluidsniveau - Geniet van een stille droger
Waarom genoegen nemen met een wasdroger die veel geluid maakt? Onze drogers met maximaal 65 dB zijn ontworpen om de rust in huis te bewaren. Dankzij de verbeterde isolatie is het geluidsniveau van deze drogers op het meest luide punt slechts 65 dB. Dit meest luide punt is wanneer de droger centrifugeert.

Allergie Plus - Zacht voor je kleding. Zacht voor je huid
In kleding die niet goed wordt gewassen, zitten vaak allergiedeeltjes die huidirritaties kunnen veroorzaken. Daarom hebben we Allergie Plus ontwikkeld om zoveel mogelijk allergeenresten zo effectief mogelijk te verminderen. Dat betekent minder pollen, haar van huisdieren en huisstofmijt in je kleding. Dit programma is ideaal voor mensen met allergieën en een gevoelige huid.

Sensitive Drying System - Elke stof met zorg gedroogd
Het Sensitive Drying System droogt je wasgoed met zorg door milde, warme lucht uit alle richtingen de trommel in te laten stromen. Bovendien ligt het wasgoed nooit plat door de zachte, gebogen peddels in de trommel waardoor het niet kreukt. Het resultaat: zorgvuldig gedroogd wasgoed dat zacht, soepel en kreukvrij is.

SuperKort 40 - Extra snel droog
Droog tot 2 kg wasgoed in 40 minuten droog. Dit programma is ontworpen voor gebruik met het wasprogramma ExtraKort 15, wat betekent dat je wasgoed in minder dan een uur gewassen en gedroogd is.

DirectSelect Display - Gemakkelijke bediening met DirectSelect Display
De was doen kan soms best een klus zijn. Daarom beschikken onze drogers over een gebruiksvriendelijk DirectSelect Display. Deze functie maakt het eenvoudig om het juiste programma voor je wasgoed te kiezen. Met één draai aan de knop selecteer je het programma dat jouw kleding nodig heeft. Zo eenvoudig is het! Dus geen giswerk meer, maar elke keer mooie, gedroogde kleding.

Sportprogramma - Zacht voor sportkleding
Sportkleding heeft unieke eigenschappen die we willen behouden. Dankzij het droogprogramma speciaal voor sportkleding droog je ook deze kleding met een gerust hart. Het programma zorgt er namelijk voor dat de kwetsbare eigenschappen behouden blijven en je sportkleding in topconditie blijft.

Trommelverlichting - Een goed verlichte trommel
Niet langer zoeken naar een achtergebleven kledingstuk in je wasmachine. Dankzij trommelverlichting zie je duidelijk wat er in de trommel zit.

Dons drogen
Speciaal droogprogramma voor dons

Tijdprogramma warm - Een kort droogprogramma
Heb je voorgedroogd of licht vochtig wasgoed? Of is het wasgoed nog net niet helemaal droog? Dan is dit een kort droogprogramma om je wasgoed alsnog helemaal droog te maken. Dit programma is ook geschikt voor meerlaags, dik wasgoed. Bekijk dan na elk tijdprogramma hoe vochtig het wasgoed nog is en herhaal zo vaak als nodig dit korte tijdprogramma.

Sneldrogend - Sneller drogen
Uren wachten tot je wasgoed droog is is verleden tijd. Met deze droger is je was een stuk sneller droog dan een andere conventionele wasdroger.

Info van fabrikant

Bosch merk informatie Bosch WTU87665NL droger
WTU87665NL, Warmtepompdroger


Prestaties en verbruik:
- Energie-efficiëntieklasse¹: A+++
- Energieverbruik²: 177 kWh
- Capaciteit: 1 - 8 kg
- Programmaduur³: 148 min
- Condensatie efficiëntieklasse⁴: B
- Condensatie efficiëntie⁵: 87 %
- Geluidsniveau: 64 dB (A) re 1 pW

Programma's
- Speciale programma's: Mix, Handdoeken, Dekbed, Tijdprogramma warm, Tijdprogramma koud, Katoen, Kreukherstellend, Allergie Plus, Sport, Dons, SuperKort 40 min, Overhemden, Fijne was, Wol finish

Opties
- Anti-kreukfase 120 min na programma-einde
- Touch Control toetsen incl. LED indicatie: voorzichtig drogen, signaal, Start / Reload / Pause, Droogtegraad, Aan/uit-knop, Kinderslot 3 sec., "Antikreuk 60min", "Antikreuk 120min", myFavorite, 24 u eindtijduitstel

Comfort / Zekerheid:
- Zelfreinigende condensor: reinigt automatisch de condensor, garandeert hoge droogprestaties met laag energieverbruik.
- DUO-Tronic: continue vochtmeting
- Groot, overzichtelijk touch LED-display met de opties: voorzichtig drogen, signaal, eindtijduitstel, Droogtegraad, Aan/uit-knop, Kinderslot 3 sec., "Antikreuk 60min", "Antikreuk 120min", myFavorite
- Geheld, ergonomisch bedieningspaneel onderbouwbaar onder nishoogte 85 cm
- LED programmaknop met aan/uitschakelaar
- Grote roestvrijstalen trommel, Sensitive trommelbinnenwand, wasgoedmeenemers met Soft-design
- AntiVibration Design: meer stabiliteit en stilte
- Trommelverlichting: ideaal in een donkere omgeving
- Kinderbeveiliging op de deur
- Signaal einde programma
- Soepel deurslot voor het eenvoudig openen en sluiten van de deur
- Kleur deur: zilver-donkergrijs
- Korf: Nee
- Inclusief condenswaterafvoersysteem
- Warmtepomptechnologie met milieuvriendelijk koelmiddel R290

Technische specificaties:
- Afmetingen (hxbxd): 84.2 cm x 59.8 cm x 61.3 cm
- Signaal bij einde van het programma

Programma overzicht:
- Aanvullende programma's

Extra functies:
- Allergie Plus / Hygiene
- Blousen / overhemden
- Dekens
- Dons
- Extra snel 40'
- Fijne was
- Handdoeken
- Katoen
- Kreukherstellend
- Mix
- Sportkleding
- Tijdprogr. koud
- Tijdprogr. warm
- Wol programma

Specificaties

Type
Warmtepomp
Vulgewicht trommel
8 kg.
Geluidssignaal bij einde programma
Merk
Bosch
Soort
droger
Kleur
Wit
Kenmerken droger
Binnenverlichting trommel, Zelfreinigende condensor
Trommelverlichting
Uitgestelde starttijd
Weergave resttijd indicatie
Energieklasse
Energieklasse A+++
Energieverbruik
Aller zuinigste A+++ label
Wolprogramma
Anti-kreukfase
Draairichting deur
Rechtsdraaiend, om te zetten naar linksdraaiend
Optie condenswater via afvoer
Plaatsing op wasmachine mogelijk
Geluidsniveau (db)
64,00
Installatie
Sluit het elektra aan op een standaard geaard stopcontact. Door het lage verbruik van een warmtepompdroger mag dit op dezelfde groep als de wasmachine en kunnen beide tegelijkertijd draaien. LET OP: na plaatsing 4 uur wachten voor te gebruiken !
Buitenmaten ( h x b x d )
842 x 598 x 613 mm.

Garantie

Bij aankoop van een BOSCH droger warmtepomp WTU87665NL ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Dit betreft de volledige dekking van de voorrijkosten, het arbeidsloon en de eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen die veroorzaakt zijn door een gebruikersfout, vallen niet onder garantie. Tevens zijn de kunststof onderdelen uitgesloten van garantie. Bekijk de algemene garantievoorwaarden van Bosch voor het gehele overzicht.

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing van uw BOSCH droger warmtepomp WTU87665NL adviseren wij u contact op te nemen met De Schouw Witgoed via telefoonnummer (035) 69 18 115 of per e-mail. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met Bosch Nederland, maar dit heeft niet onze voorkeur aangezien wij kortere lijnen met de fabrikant hebben en wij u ook graag zelf willen helpen met uw storing. Op basis van onze expertise, onze eigen servicedienst, kunnen we bepalen hoe we uw storing het beste kunnen oplossen.

Contactgegevens Bosch service dienst:
Bosch heeft online een module ontwikkeld waarbij u eenvoudig en snel uw storingsaanvraag kunt ingeven. Houdt u er rekening mee dat u hiervoor het E-nummer van de machine, dat is het apparaat nummer, nodig heeft. U kunt Bosch desgewenst ook telefonisch bereiken op nummer 088 - 424 40 10 of per e-mail.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 inbouw apparaten in één keer kunt u de garantie kosteloos verlengen naar 5 jaar. U dient hiervoor uw bestelling te registeren via onderstaande link:
Registreer online uw 4 of meer inbouw apparaten voor verlening garantie

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

 • AEG TR979M8CS

  Verwacht 26-06-2024
  (4)
  Warmtepomp
  9 kg.
  Uitgestelde starttijd droger
  Aller zuinigste A+++ label

Ander merk of kleur

Huidig product

 • Bosch WTU87665NL

  Verwacht 16-07-2024
  Warmtepomp
  8 kg.
  Uitgestelde starttijd droger
  Aller zuinigste A+++ label

Voor meer

 • Bosch WQG245D7NL

  2-4 werkdagen
  Warmtepomp
  9 kg.
  Uitgestelde starttijd droger
  Aller zuinigste A+++ label
 • Bosch WQB246C9NL Exclusiv

  2-4 werkdagen
  Warmtepomp
  9 kg.
  Uitgestelde starttijd droger
  Aller zuinigste A+++ label
 • Bosch WQB245A5NL

  Op voorraad
  (2)
  Warmtepomp
  9 kg.
  Uitgestelde starttijd droger
  Aller zuinigste A+++ label

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Wij hebben hier een nieuw fornuis…

  1 april 2024
  N. Fruijtier


  Wij hebben hier een nieuw fornuis gekocht. De adviseur was niet alleen vriendelijk en behulpzaam maar ook deskundig, hij wist goed waar hij het over had, iets wat bij de grotere zaken nogal eens tegenvalt. Vlotte levering (alles op voorraad) en montage. Wij zijn zeer tevreden over de service van de Schouw
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Topp service!

  22 maart 2024
  Kornelis Bos


  Al eerder meerdere apperaten bij De Schouw Witgoed besteld en was / ben zeer tevreden.

  Nogmaals vriendelijke dank voor de bezorging in Groningen en een compliment voor de bezorger uiterst vriendelijk en een prima uitleg.
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Oldskool advies, beleving en service!

  20 maart 2024
  Klant


  We waren op zoek naar een goede oven voor een leuke prijs. Dat is goed gelukt. In de winkel werden we goed geïnformeerd door vriendelijk personeel. Binnen een week werd de oven thuis afgeleverd. Daar kan, wat ons betreft, geen online winkel tegenop.
  Lees op trustpilot.nl