Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Bosch HXA050E20N

4-pits gas fornuis

Korte beschrijving

Lees verder

De Bosch HXA050E20N is een gas fornuis uitgevoerd met 4 branders. en voorzien van een energieklasse A label. Dit vrijstaande fornuis is 60 centimeter breed en heeft een conventionele elektrische oven.

De oven heeft een inhoud van 71 liter en beschikt over onder- en bovenwarmte en is voorzien van een grill. Tevens zijn deze functies met elkaar te combineren. en 1 bakplaat

Op de kookplaat bevinden zich stabiele gietijzeren pandragers. Praktisch verder zijn de stabiele gietijzeren pandragers. Veilig is de thermokoppel op deze kookplaat. Indien tijdens het koken de vlam onverhoopt uitwaait, dan wordt het gas automatisch afgesloten.

Belangrijkste voordelen op een rij:
- Sterkbrander: koken tot max. 3,0 kW.
- Boven-/onderwarmte: perfecte resultaten op 1 niveau dankzij optimale warmteverdeling.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Bosch HXA050E20N fornuis
HXA050E20N, Wit Vrijstaand gascombifornuis


Algemene informatie:
- Energieklasse volgens EU-norm nr. 65/2014: A
- Multifunctie 3D Plus oven
- Vrijstaand gascombifornuis met 5 verwarmingssystemen: Boven- en onderwarmte, Onderwarmte
- Snel voorverwarmen
- Gaskookgedeelte
- Gaskookplaat met 2 normale, 1 sudder- en 1

Programma overzicht:
- Boven- en onderwarmte
- Conventional heat gentle
- Onderwarmte
- Vario-grootvlakgrill
- Vario-kleinvlakgrill

Specificaties

Breedte
60 cm breed
Aantal branders / zones
4-pits
Soort oven
Elektrische oven
EAN
4242005041848
Merk
Bosch
Soort
fornuis
Kleur
Wit
Soort kookgedeelte
Gas
Energieklasse
Energieklasse A
Inhoud
71 liter
Gebruik buiten Nederland
Dit fornuis heeft een Nederlands CE-keurmerk voor gebruik op aardgas. Buiten Nederland mag dit fornuis alleen op flessengas (butaan / propaan) worden aangesloten. Hiervoor dienen de benodigde sproeiers door een erkend installateur geplaatst te worden.
Installatie
De elektra dient op een standaard stopcontact (230 Volt) te worden aangesloten. Voor het gas adviseren wij u het hittebestendige gas aansluitpakket met veiligheidsslang (80 of 120 cm.), connecties en gas tape erbij te bestellen.
Buitenmaten ( h x b x d )
850 x 600 x 600 mm.

Garantie

Bij aankoop van een BOSCH fornuis HXA050E20N ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Dit betreft de volledige dekking van de voorrijkosten, het arbeidsloon en de eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen die veroorzaakt zijn door een gebruikersfout, vallen niet onder garantie. Tevens zijn de kunststof onderdelen uitgesloten van garantie. Bekijk de algemene garantievoorwaarden van Bosch voor het gehele overzicht.

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing van uw BOSCH fornuis HXA050E20N adviseren wij u contact op te nemen met De Schouw Witgoed via telefoonnummer (035) 69 18 115 of per e-mail. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met Bosch Nederland, maar dit heeft niet onze voorkeur aangezien wij kortere lijnen met de fabrikant hebben en wij u ook graag zelf willen helpen met uw storing. Op basis van onze expertise, onze eigen servicedienst, kunnen we bepalen hoe we uw storing het beste kunnen oplossen.

Contactgegevens Bosch service dienst:
Bosch heeft online een module ontwikkeld waarbij u eenvoudig en snel uw storingsaanvraag kunt ingeven. Houdt u er rekening mee dat u hiervoor het E-nummer van de machine, dat is het apparaat nummer, nodig heeft. U kunt Bosch desgewenst ook telefonisch bereiken op nummer 088 - 424 40 10 of per e-mail.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 inbouw apparaten in één keer kunt u de garantie kosteloos verlengen naar 5 jaar. U dient hiervoor uw bestelling te registeren via onderstaande link:
Registreer online uw 4 of meer inbouw apparaten voor verlening garantie

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag