Bosch HMT72M420 magnetron

Interesse? Vraag prijs aan!

Door ons brede aanbod van Bosch kunnen wij u een betere aanbieding doen!

Klik op de oranje button en vul uw naam en telefoonnummer in. Binnen 24 uur ontvangt u onze beste prijs.

   

Korte beschrijving

Lees verder

De Bosch HMT72M420 is een vrijstaande magnetron uitgevoerd in het wit. Deze eenvoudig te bedienen magnetron beschikt over twee draaiknoppen. Met de ene draaiknop kunt u het vermogen instellen, met de andere draaiknop de gewenste tijd.

De magnetron beschikt verder over een vermogen van 800 Watt, welke in 5 standen instelbaar is. De tijd knop kan tot maximaal 60 minuten ingesteld worden. De Bosch HMT72M420 is verder voorzien van een draaideur en beschikt over een glazen draaiplateaus met een diameter van 24,5 cm.

Info van fabrikant

Bosch magnetron HMT72M420
Serie | 4 Vrijstaande magnetron


Algemeen:
- 800 W magnetron
- 5 Magnetronstanden: 800 W, 600 W, 360 W, 180 W, 90 W
- Inhoud: 17 liter

Bediening:
- Tijdschakelaar tot 60 minuten met automatische uitschakeling
- Draaideur met kijkvenster
- Glazen draaiplateau Ø 24,5 cm
- Binnenverlichting

Technische specificaties:
- Afmetingen (hxbxd): 290 x 461 x 351 mm
- Aansluitwaarde 1,27 kW
- Aansluitkabel met stekker 130 cm
- Geschikt voor onderbouw

Specificaties

Kleur
Wit
Inhoud binnenruimte (liters)
17,00
EAN
4242002418971
Merk
Bosch
Soort
magnetron
Kenmerken
Met draaiplateau
Installatie
Pak de magnetron uit en plaats deze op een stabiele plaats. Een magnetron kan eigenlijk overal geplaatst worden, aangezien deze geen warmte produceert. Volg verder de bijgeleverde instructies voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
290 x 461 x 351 mm.

Garantie

Bij aankoop van een BOSCH magnetron wit HMT72M420 ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Dit betreft de volledige dekking van de voorrijkosten, het arbeidsloon en de eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen die veroorzaakt zijn door een gebruikersfout, vallen niet onder garantie. Tevens zijn de kunststof onderdelen uitgesloten van garantie. Bekijk de algemene garantievoorwaarden van Bosch voor het gehele overzicht.

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing van uw BOSCH magnetron wit HMT72M420 adviseren wij u contact op te nemen met De Schouw Witgoed via telefoonnummer (035) 69 18 115 of per e-mail. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met Bosch Nederland, maar dit heeft niet onze voorkeur aangezien wij kortere lijnen met de fabrikant hebben en wij u ook graag zelf willen helpen met uw storing. Op basis van onze expertise, onze eigen servicedienst, kunnen we bepalen hoe we uw storing het beste kunnen oplossen.

Contactgegevens Bosch service dienst:
Bosch heeft online een module ontwikkeld waarbij u eenvoudig en snel uw storingsaanvraag kunt ingeven. Houdt u er rekening mee dat u hiervoor het E-nummer van de machine, dat is het apparaat nummer, nodig heeft. U kunt Bosch desgewenst ook telefonisch bereiken op nummer 088 - 424 40 10 of per e-mail.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 inbouw apparaten in één keer kunt u de garantie kosteloos verlengen naar 5 jaar. U dient hiervoor uw bestelling te registeren via onderstaande link:
Registreer online uw 4 of meer inbouw apparaten voor verlening garantie

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag