Bosch HKA050020 keramisch fornuis

met 4 zones


Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Bosch HKA050020 is een keramische fornuis uitgevoerd met 4 zones. en voorzien van een energieklasse A label. Dit vrijstaande fornuis is 60 centimeter breed en heeft een conventionele elektrische oven.

De oven heeft een inhoud van 71 liter en beschikt over onder- en bovenwarmte en is voorzien van een grill. Tevens zijn deze functies met elkaar te combineren. en 1 bakplaat

. Houdt u bij plaatsing van deze fornuis rekening met de aansluitwaarde van 9.25 kW. Hiervoor is een meerfasen elektra aansluiting benodigd.

Belangrijkste voordelen op een rij:
- Boven-/onderwarmte: perfecte resultaten op 1 niveau dankzij optimale warmteverdeling.

Info van fabrikant

Bosch HKA050020 fornuis
HKA050020, Wit Vrijstaand elektro-elektro fornuis


Algemene informatie:
- Energieklasse volgens EU-norm nr. 65/2014: A
- Conventionele oven
- 5 Ovensystemen: Boven- en onderwarmte, Onderwarmte, Variable grootvlakgrill, Variabele kleinvlakgrill
- Keramische kookplaat
- 4 HighSpeed kookzones
- Linksvoor: Normale kookzone

Specificaties

Breedte
60 cm breed
Aantal branders / zones
4-pits
Soort oven
Elektrische oven
EAN
4242005042340
Merk
Bosch
Soort
fornuis
Kleur
Wit
Soort kookgedeelte
Keramisch
Energieklasse
Energieklasse A
Inhoud
71 liter
Aansluitwaarde elektra (kW)
9,25
Gebruik buiten Nederland
Aangezien dit keramische fornuis volledig elektrisch is, kan en mag dit fornuis zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Installatie
De elektra dient op een speciale perilex stopcontact aangesloten te worden. Wij adviseren u dit door een erkende installateur uit te laten voeren. Let hierbij op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de aanwezige elektrische voorzieningen in uw meterkast.
Buitenmaten ( h x b x d )
850 x 600 x 600 mm.

Garantie

Bij aankoop van een BOSCH fornuis keramisch HKA050020 ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Dit betreft de volledige dekking van de voorrijkosten, het arbeidsloon en de eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen die veroorzaakt zijn door een gebruikersfout, vallen niet onder garantie. Tevens zijn de kunststof onderdelen uitgesloten van garantie. Bekijk de algemene garantievoorwaarden van Bosch voor het gehele overzicht.

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing van uw BOSCH fornuis keramisch HKA050020 adviseren wij u contact op te nemen met De Schouw Witgoed via telefoonnummer (035) 69 18 115 of per e-mail. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met Bosch Nederland, maar dit heeft niet onze voorkeur aangezien wij kortere lijnen met de fabrikant hebben en wij u ook graag zelf willen helpen met uw storing. Op basis van onze expertise, onze eigen servicedienst, kunnen we bepalen hoe we uw storing het beste kunnen oplossen.

Contactgegevens Bosch service dienst:
Bosch heeft online een module ontwikkeld waarbij u eenvoudig en snel uw storingsaanvraag kunt ingeven. Houdt u er rekening mee dat u hiervoor het E-nummer van de machine, dat is het apparaat nummer, nodig heeft. U kunt Bosch desgewenst ook telefonisch bereiken op nummer 088 - 424 40 10 of per e-mail.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 inbouw apparaten in één keer kunt u de garantie kosteloos verlengen naar 5 jaar. U dient hiervoor uw bestelling te registeren via onderstaande link:
Registreer online uw 4 of meer inbouw apparaten voor verlening garantie

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag