Bosch

Bosch HBA11B150 oven

Korte beschrijving

De Bosch HBA11B150 is een scherp geprijsde inbouw oven uitgevoerd in het roestvrijstaal. Deze conventionele oven heeft vier verwarmingselementen waaronder onder/bovenwarmte en grill functie.
Lees verder

Inbouw oven rvs

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Bekijk specificaties
De Bosch HBA11B150 is een scherp geprijsde inbouw oven uitgevoerd in het roestvrijstaal. Deze conventionele oven heeft vier verwarmingselementen waaronder onder/bovenwarmte en grill functie.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Beschrijving

De Bosch HBA11B150 is een scherp geprijsde inbouw oven uitgevoerd in het roestvrijstaal. Deze conventionele oven heeft vier verwarmingselementen waaronder onder/bovenwarmte en grill functie.

De bediening is eenvoudig met behulp van drie draaiknoppen: een knop voor het instellen van de gewenste temperatuur, voor het programma en een kookwekker. De temperatuur is instelbaar van 50 tot 270 graden.

Praktisch verder is de ruime inhoud van 68 liter en de binnenverlichting.


Productinfo van fabrikant

Bosch oven HBA11B150
Serie | 4 Inbouw bakoven Roestvrij staal


Algemeen:
- Energieklasse A
- Energieverbruik A-20%: 20% zuiniger (0.79 kWh) dan de grenswaarde van Energieklasse A
- Oven: conventioneel (4 verwarmingssystemen: boven- en onderwarmte, onderwarmte, variabele grootvlakgrill en variabele kleinvlakgrill)

Bediening:
- Extra grote ovenruimte: 68 liter
- Ovenruimte met GranietEmail
- Afneembare klapdeur
- Mechanische temperatuurregeling: 50-270 °C
- Kookwekker
- Binnenverlichting
- Uitneembare inhangroosters voor bakplaten

Technische specificaties:
- Inbouwmaten (hxbxd): 575 x 560 x 550 mm
- Geforceerde koeling met naventilatie
- Aansluitwaarde: 2.35 kW

Accessoires:
- Telescopisch uittreksysteem, tegen meerprijs leverbaar

Specificaties

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
68,00
EAN
4242002468914
Merk
Bosch
Soort
oven
Kenmerken
Inschuifbare roosters
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.

Garantie

Bij aankoop van een BOSCH oven inbouw HBA11B150 ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Dit betreft de volledige dekking van de voorrijkosten, het arbeidsloon en de eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen die veroorzaakt zijn door een gebruikersfout, vallen niet onder garantie. Tevens zijn de kunststof onderdelen uitgesloten van garantie. Bekijk de algemene garantievoorwaarden van Bosch voor het gehele overzicht.

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing van uw BOSCH oven inbouw HBA11B150 adviseren wij u contact op te nemen met De Schouw Witgoed via telefoonnummer (035) 69 18 115 of per e-mail. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met Bosch Nederland, maar dit heeft niet onze voorkeur aangezien wij kortere lijnen met de fabrikant hebben en wij u ook graag zelf willen helpen met uw storing. Op basis van onze expertise, onze eigen servicedienst, kunnen we bepalen hoe we uw storing het beste kunnen oplossen.

Contactgegevens Bosch service dienst:
Bosch heeft online een module ontwikkeld waarbij u eenvoudig en snel uw storingsaanvraag kunt ingeven. Houdt u er rekening mee dat u hiervoor het E-nummer van de machine, dat is het apparaat nummer, nodig heeft. U kunt Bosch desgewenst ook telefonisch bereiken op nummer 088 - 424 40 10 of per e-mail.

Optioneel: 10 jaar motorgarantie bij Logixx 8 wasmachine
Heeft u een Bosch wasmachine uit de Logixx 8 serie gekocht met een EcoSilence Drive motor? Dan ontvangt u hier kosteloos 10 jaar motorgarantie op. U dient uw aankoop hiervoor te registreren om de 10 jaar garantie te ontvangen. Bij een servicebezoek dient u dit certificaat samen met een kopie van de aankoopnota aan de monteur te kunnen tonen.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 inbouw apparaten in één keer kunt u de garantie kosteloos verlengen naar 5 jaar. U dient hiervoor uw bestelling te registeren via onderstaande link:
Registreer online uw 4 of meer inbouw apparaten voor verlening garantie

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag


Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc