Bosch DWK87FN6RM afzuigkap wand model, zwart met randafzuiging

Meer opties

€ 1.079,00

Nieuw: Betaal in 3 termijnen met KLARNA
Gratis bezorging in Nederland
Liever later bezorgd? Geen enkel probleem

Beschrijving DWK87FN6RM

Lees verder

De Bosch DWK87FN6RM is een wand afzuigkap voorzien van een afzuigcapaciteit van 768 m3/uur en uitgevoerd in het zwart.

De DWK87FN6RM beschikt verder over een energieklasse A+ label en een maximaal geluidsniveau van 56 dB. Daarnaast beschikt deze afzuigkap over een bediening met touch control en een breedtemaat van 79 centimeter. Praktisch is het aluminium wasbaar filter.

Belangrijkste kenmerken op een rij:
- Eco Silence Drive: de efficiënte én energiebesparende motor voor je afzuigkap.
- Smart Hood Automatic: de afzuigkap die zich tijdens het koken automatisch aanpast aan de instellingen van jouw kookplaat.
- Hood Control: Bediening van de afzuigkap via je kookplaat
- Temperatuurlicht: stelt de ledverlichting temperatuur in van warm tot koel wit.
- Touch Select: wijzig de instellingen van je afzuigkap met een aanraking.

Eco Silence Drive - Energiezuinig en stil
Je afzuigkap hoeft geen storende factor te zijn. Eco Silence Drive maakt gebruik van sterke permanente magneten, waarbij er nauwelijks kracht verloren gaat als gevolg van wrijving. Dit maakt je afzuigkap niet alleen efficiënter, maar ook stiller en duurzamer. Bespaar energie en bewaar de rust in de keuken.

Smart Hood Automatic - Het bedienen van de afzuigkap was nog nooit zo eenvoudig
Zo kun jij je concentreren op het koken. De afzuigkap wordt automatisch aangestuurd door een bijpassende kookplaat en een aangesloten Home Connect-account. Dit gebeurt op basis van een algoritme dat jouw instellingen op de kookplaat overneemt tijdens het koken. Zodra je begint met koken, gaat de afzuigkap automatisch aan en wordt het afzuigvermogen aangepast. Je keuken is geur- en dampvrij en je hoeft nooit meer vingerafdrukken op de afzuigkap schoon te maken. Dat is de nieuwe, gemakkelijke manier van koken.

Hood Control - Alles binnen handbereik tijdens het koken
Bedien je afzuigkap eenvoudig vanaf je kookplaat en houd je handen vrij voor het koken. Doordat de afzuigkap en de kookplaat via wifi zijn verbonden, gaat de afzuigkap automatisch aan zodra je begint met koken, en blijft deze nog kort aanstaan wanneer je klaar bent. Wil je de afzuigkracht of de verlichting aanpassen? Dan is het bedieningspaneel letterlijk binnen handbereik. Meer controle, minder gedoe.

Temperatuurlicht - Ledverlichting voor elke stemming
Ga van warme naar koele verlichting in een oogwenk met ledverlichting voor je afzuigkap.

Touch Select-bediening - Ultra-efficiënte bediening van je afzuigkap
Met het nieuwe, gebruiksvriendelijke Touch Select-paneel kies je direct uit verschillende standen en afzuiginstellingen. Met het handige bedieningspaneel zet je met een simpele aanraking ook de verlichting aan of uit.

Info van fabrikant

Bosch merk informatie Bosch DWK87FN6RM afzuigkap
DWK87FN6RM, Wandschouwkap


Design:
- Ergo design
- Wandmontage
- Glasplaat: Met zwart bedrukt glas
- Geschikt voor luchtafvoer of recirculatie
- Bij recirculatiewerking ook zonder schacht mogelijk
- Voor recirculatie is een Clean Air Plus recirculatiekit (optioneel accessoire) nodig

Belangrijkste eigenschappen
- Efficiënte koolborstelloze EcoSilence Drive technologie
- 2 ST, LED, 3W, met instelbare kleurtemperatuur
- SoftLight : de verlichtingselementen gaan geleidelijk aan en uit
- Dimfunctie voor de verlichting met traploze instelling van de lichtsterkte : de helderheid van de verlichtingselementen kan worden aangepast
- Kleurtemperatuur: 3500 K
- Lichtintensiteit: 502 lux
- 2 opvangzones: voorkant en onderkant
- 2 metalen vetfilter(s).
- Comfort Features
- TouchSelect met achtergrondverlichting
- 3 standen + intensiefstand
- Automatische reset van intensief naar normale instelling na Intensiefstand met automatische terugschakeling na 6 minuten
- Automatische nalooptijd (10 minuten)

Digitale eigenschappen
- Home Connect: bedien, controleer en stel de voorkeuren van je afzuigkap in via smartphone of tablet
- Hood Control: stel de afzuigkap in vanaf de kookplaat: activeert automatisch de afzuigkap tijdens het koken, dankzij de WiFi-verbinding tussen de afzuigkap en de daarvoor geschikte kookplaat
- Smart Hood Automatic: de afzuigkap past automatisch de ventilatiesnelheid aan dankzij de kookplaat die continu kookgegevens doorgeeft (met bijpassende kookplaat en aangesloten Home Connect account)
- Volautomatische afzuigkap
- Spraakbesturing via populaire spraakassistenten mogelijk (alleen in landen waar de service beschikbaar is)
- Prestatieprofielen: kies tussen standaard-, prestatie- of stilteprofielen om de afzuigsnelheid te verhogen of het ventilatorgeluid te verminderen via de Home Connect App
- Ledverlichting met instelbare lichttemperatuur: Pas de lichttemperatuur aan aan je persoonlijke behoeften via de Home Connect App
- Verzadigingsindicator, instel- en resetfunctie voor vetfilter en geurfilter beschikbaar via Home Connect app
- Naloop-functie: beschikbaar via de Home Connect App
- Interval-functie: beschikbaar via de Home Connect App
- De Home Connect-functionaliteit kan worden uitgebreid door de integratie van talrijke applicaties van externe samenwerkingspartners.
- Apparaat kan worden bijgewerkt (beschikbaar met aangesloten Home Connect account): houd het apparaat altijd up-to-date met de nieuwste status van de software

Schoonmaakcomfort
- Grote openingshoek van de glasplaat met vergrendelfunctie voor een gemakkelijke toegankelijkheid van het filter en eenvoudige reiniging.
- Gemakkelijk te reinigen gladde oppervlakken en materialen.
- Metalen vetfilter(s) vaatwasserbestendig

Prestaties bij luchtafvoer
- Volgens EN 61591 en EN/ IEC 60704-2-13 kan jouw apparaat de volgende waarden bereiken in de afzuigmodus: Snelheid 1: Afzuigcapaciteit 223 m3/h; geluidsniveau 39 dB (A) re1pW Snelheid 2: Afzuigcapaciteit 319 m3/h; geluidsniveau 48 dB (A) re1pW Snelheid 3: Afzuigcapaciteit 431 m3/h; geluidsniveau 56 dB (A) re1pW Intensief 1: Afzuigcapaciteit 768 m3/h; geluidsniveau 68 dB (A) re1pW
- Energieklasse volgens EU-norm nr. 65/2014: A+
- (op een schaal van A+++ t/m D)
- Gemiddelde energieverbruik: 31.7 kWh/jaar
- Energieklasse ventilator: A
- Energieklasse verlichting: A
- Energieklasse vetfilter: C

Prestaties bij recirculatie
- Volgens EN 61591 and EN/ IEC 60704-2-13 kan jouw apparaat de volgende waarden bereiken in recirculatiemodus met een Clean Air plus recirculatiekit, voor installatie met schacht (verkrijgbaar als optioneel accessoire): Snelheid 1: Afzuigcapaciteit 208 m3/h; geluidsniveau 47 dB (A) re1pW Snelheid 2: Afzuigcapaciteit 309 m3/h; geluidsniveau 54 dB (A) re1pW) Snelheid 3: Afzuigcapaciteit 429 m3/h; geluidsniveau 62 dB (A) re1pW) Intensief 1: Afzuigcapaciteit 724 m3/h; geluidsniveau 74 dB (A) re1pW)
- Volgens EN 61591 and EN/ IEC 60704-2-13 kan jouw apparaat de volgende waarden bereiken in recirculatiemodus met een Clean Air plus recirculatiekit (verkrijgbaar als optioneel accessoire), voor installatie zonder schacht: Snelheid 1: Afzuigcapaciteit 210 m3/h ; geluidsniveau 46 dB (A) re1pW Snelheid 2: Afzuigcapaciteit 300 m3/h ; geluidsniveau 54 dB (A) re1pW) Snelheid 3: Afzuigcapaciteit 427 m3/h ; geluidsniveau 64 dB A) re1pW) Intensief 1: Afzuigcapaciteit 687 m3/h ; geluidsniveau 76 dB (A) re1pW)

Technische informatie en duurzaamheid
- Verbruiksgegevens
- Spanning: 220 - 240 V
- Aansluitwaarde: 140 W
- Duurzaamheid
- Geproduceerd in Duitsland op een CO2-neutrale productielocatie
- Milieuvriendelijke verpakking
- Meest efficiënte blower technologie op de markt
- Smart Hood Automatic voor de beste resultaten met minimaal energieverbruik

Planning en installatie Informatie
- Afmetingen luchtafvoer (hxbxd): 75.3 cm-99.6 cm x 79.0 cm x 43.3 cm
- Afmetingen recirculatie (hxbxd): 79.0 cm-108.3 cm x 79.0 cm x 43.3 cm
- Afmetingen recirculatie, zonder schacht (hxbxd): 360 mm x 790 mm
- x 433 mm
- Diameter luchafvoeraansluiting Ø 150 mm
- Lengte aansluitsnoer 1.3 m
- Terugslagklep

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
768,00
Breedte afzuigkap (cm)
79,00
Energieklasse
Energieklasse A+
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
Merk
Bosch
Soort
afzuigkap
Kleur
Zwart
Kenmerken afzuigkap
LED verlichting, Randafzuiging, Schuin anti-hoofdstoot model, Uitvoering met glas
Geluidsniveau (db)
56,00
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
320 x 790 x 433 mm.

Garantie

Bij aankoop van een BOSCH afzuigkap wand zwart DWK87FN6RM ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Dit betreft de volledige dekking van de voorrijkosten, het arbeidsloon en de eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen die veroorzaakt zijn door een gebruikersfout, vallen niet onder garantie. Tevens zijn de kunststof onderdelen uitgesloten van garantie. Bekijk de algemene garantievoorwaarden van Bosch voor het gehele overzicht.

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing van uw BOSCH afzuigkap wand zwart DWK87FN6RM adviseren wij u contact op te nemen met De Schouw Witgoed via telefoonnummer (035) 69 18 115 of per e-mail. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met Bosch Nederland, maar dit heeft niet onze voorkeur aangezien wij kortere lijnen met de fabrikant hebben en wij u ook graag zelf willen helpen met uw storing. Op basis van onze expertise, onze eigen servicedienst, kunnen we bepalen hoe we uw storing het beste kunnen oplossen.

Contactgegevens Bosch service dienst:
Bosch heeft online een module ontwikkeld waarbij u eenvoudig en snel uw storingsaanvraag kunt ingeven. Houdt u er rekening mee dat u hiervoor het E-nummer van de machine, dat is het apparaat nummer, nodig heeft. U kunt Bosch desgewenst ook telefonisch bereiken op nummer 088 - 424 40 10 of per e-mail.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 inbouw apparaten in één keer kunt u de garantie kosteloos verlengen naar 5 jaar. U dient hiervoor uw bestelling te registeren via onderstaande link:
Registreer online uw 4 of meer inbouw apparaten voor verlening garantie

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

 • Pelgrim DSG881MAT

  Prijs op aanvraag

  Op voorraad
  Afzuigcapaciteit (m3): 694
  Breedte afzuigkap (cm): 80
  Zwart
  Energieklasse A+

Ander merk of kleur

Huidig product

 • Bosch DWK87FN6RM

  2-4 werkdagen
  Afzuigcapaciteit (m3): 768
  Breedte afzuigkap (cm): 79
  Zwart
  Energieklasse A+

Voor meer

 • Bosch DWJ81AN60

  2-4 werkdagen
  Afzuigcapaciteit (m3): 0
  Breedte afzuigkap (cm): 79
  Zwart
 • Bosch DWK81AN60

  2-4 werkdagen
  Afzuigcapaciteit (m3): 915
  Breedte afzuigkap (cm): 79
  Zwart
  Energieklasse A+

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Wij hebben hier een nieuw fornuis…

  1 april 2024
  N. Fruijtier


  Wij hebben hier een nieuw fornuis gekocht. De adviseur was niet alleen vriendelijk en behulpzaam maar ook deskundig, hij wist goed waar hij het over had, iets wat bij de grotere zaken nogal eens tegenvalt. Vlotte levering (alles op voorraad) en montage. Wij zijn zeer tevreden over de service van de Schouw
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Topp service!

  22 maart 2024
  Kornelis Bos


  Al eerder meerdere apperaten bij De Schouw Witgoed besteld en was / ben zeer tevreden.

  Nogmaals vriendelijke dank voor de bezorging in Groningen en een compliment voor de bezorger uiterst vriendelijk en een prima uitleg.
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Oldskool advies, beleving en service!

  20 maart 2024
  Klant


  We waren op zoek naar een goede oven voor een leuke prijs. Dat is goed gelukt. In de winkel werden we goed geïnformeerd door vriendelijk personeel. Binnen een week werd de oven thuis afgeleverd. Daar kan, wat ons betreft, geen online winkel tegenop.
  Lees op trustpilot.nl