Boretti

Boretti PFGK1201IX gas kookplaat

Korte beschrijving

120 cm. brede tussenbouw / opbouw gaskookplaat geschikt voor plaatsing tussen twee delen van het aanrechtblad. De Boretti PFGK1201IX wordt geleverd met 6 branders en een frytop bakplaat.
Lees verder

Inbouw 6-pits gas kookplaat met frytop

Soort
Gas
Aantal branders / zones
6-pits + frytop bakplaat
Vermogen wokbrander (gas)
5,0 kW
Bekijk specificaties

Bekijk in winkel

Adres en openingstijden

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en druk op de 'klik en bestel' button.

Alle opties weergeven

UITVERKOOP IVM VERBOUWING

uitverkoop ivm verbouwing

Wij gaan verbouwen en hebben ruimte nodig. Profiteer nu en bekijk aanbod !Bekijk opruimingen

120 cm. brede tussenbouw / opbouw gaskookplaat geschikt voor plaatsing tussen twee delen van het aanrechtblad. De Boretti PFGK1201IX wordt geleverd met 6 branders en een frytop bakplaat.

Beschrijving

120 cm. brede tussenbouw / opbouw gaskookplaat geschikt voor plaatsing tussen twee delen van het aanrechtblad. De Boretti PFGK1201IX wordt geleverd met 6 branders en een frytop bakplaat.

Een van de zes branders is een Dual Fuel wokbrander: bij deze brander kan de binnenste en buitenste ring apart van elkaar ontstoken worden. Zodoende kunt u deze dual fuel brander als wokbrander op zeer hoog vermogen gebruiken, maar ook als sudderbrander op zeer laag vermogen (indien u alleen de binnenste kleine ring ontsteekt).

De PFGK1201IX is verder uitgevoerd met gietijzeren pandragers, automatische vonkontsteking bij het opendraaien van de knoppen en thermokoppel vlambeveiliging: geen vlam = geen gas.


Verbouwingopruiming

Opruiming winkel model met krasjes

Dit betreft een opruiming van het winkel model, natuurlijk met de volledige opgegeven garantie. Kom naar onze winkel voor een advies op maat of om dit product te bekijken. Zie de extra foto's om de kleine krasjes te bekijken.

Zoekt u iets anders? Bekijk dan het volledige overzicht van alle verbouwingsuitverkoop artikelenProductinfo van fabrikant

Boretti PFGK1201IX gaskookplaat, 120 cm
Tussenbouw / opbouw kookplaat
Gietijzeren pandragers
Roestvrijstaal- RVS
- 1 Dual fuel wokbrander 5,00 kW
- 1 wokbrander 5,00 kW
- Fry-Top, 3,1 kW
- 3 Branders 2,60 kW
- 1 Brander 1,80 kW
- Gietijzeren pandragers
- Thermokoppelbeveiliging
- Automatische vonkontsteking
- Wordt geleverd met aansluitsnoer zonder stekker

Specificaties

Type
Gas
Aantal branders / zones
6-pits + frytop bakplaat
Vermogen wokbrander (gas)
5,0 kW
Breedte kookplaat (cm)
120,00
Uitvoering
Roestvrijstaal
Productcode fabrikant
PFGK-1201 IX
Merk
Boretti
Soort
kookplaat
Kenmerken
Met gietijzeren pandrager, Tussenbouw model
Gebruik buiten Nederland
Deze kookplaat heeft een Nederlands CE-keurmerk voor gebruik op aardgas. Voor flessengas dienen speciale sproeiers besteld en geinstalleerd te worden. Voor gebruik op het Belgische aardgas kan door ons een speciaal type van deze kookplaat besteld worden.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de kookplaat uit, plaats deze in de nis en monteer de kookplaat volgens de bijgeleverde montage voorschriften. Sluit vervolgens het gas en het elektra (voor de vonkonsteking indien aanwezig) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
85 x 1200 x 650 mm.

Garantie

Boretti geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI kookplaat tussenbouw PFGK1201IX. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

5 jaar garantie
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van het Boretti HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van Boretti.
Boretti HiFive garantieplan
Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Bekijk in winkel

Wij hebben deze Boretti PFGK1201IX in onze winkel staan !
Kom langs om een beter beeld te krijgen van deze kookplaat.

Nieuwe Brink 20 te Bussum

Maandag13.00 uur - 18.00 uur
Dinsdag09.00 uur - 18.00 uur
Woensdag09.00 uur - 18.00 uur
Donderdag09.00 uur - 18.00 uur
Vrijdag09.00 uur - 18.00 uur
Zaterdag09.00 uur - 17.00 uur
ZondagGesloten