Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

Boretti MFBI901IX inductie fornuis met 4 zones, rvs

Belangrijke kenmerken

Breedte
90 cm breed
Aantal branders / zones
4-pits
Soort oven
Elektrische oven
Bekijk specificaties

Alle opties weergeven

Beschrijving MFBI901IX

Lees verder

De Boretti MFBI901IX is een scherp geprijsd inductie fornuis van 90 cm. breed uitgevoerd in het roestvrijstaal. Dit inductiefornuis heeft 4 zones met daaronder een ruime oven.

Het fornuis beschikt over een zuinig energieklasse A label en is verstelbaar tot een maximale hoogte van 97,5 cm. Het kookgedeelte is voorzien van 4 zones waarbij de grootste zone 2 boosterfuncties heeft.

Multifunctionele oven
De oven temperatuur is instelbaar van 50 tot 250 graden en kan in verschillende standen ingesteld worden. Handig is de telescopische geleider in de oven waarmee bakplaat / rooster gemakkelijk in- en uitgeschoven kunnen worden. Standaard wordt een draaispit voor plaatsing in de oven meegeleverd. Onder de oven bevindt zich een opbergruimte waar bakplaten / roosters welke niet gebruikt worden in geplaatst kunnen worden.


Tip: zowel op 2 als 3-fasen 16 Ampere aan te sluiten

De volledige Boretti Milano inductie fornuizen zijn zowel op 2- als op 3-fasen aan te sluiten. Zelfs bij de varianten met dubbele oven. Indien deze elektro technische op 2-fasen wordt aangesloten dan zal het fornuis - indien alles tegelijk ingeschakeld worden - zichzelf terugschakelen zodat het totale vermogen binnen de aanwezige aansluiting blijft.

Info van fabrikant

Boretti merk informatie Boretti MFBI901IX fornuis
Inductie fornuis
Roestvrijstaal- Afmetingen: 90cm
- Collectie: Milano
- Type Fornuis: Inductie
- Aantal Kookzones: 4 inductiezones
- Aantal Ovens: 1
- Afmetingen Oven 1: 87L
- Type Ovenruit: Puro
- Beslag: RVS/Zwart
- Vangschaal: Emaille
- Zones 1: 2x ø 160mm 1400W
- Zones 2: 2x ø 200mm 2300/3000W
- Verlichting: ja
- Koele deur: ja
- Digitale Timer: ja
- Telescopische Geleiders: ja
- Opbergruimte: Opbergvak
- Features Fornuis: Draaispit
- Aansluitwaarde: 10,45kW
- Energieklasse: A

Specificaties

Breedte
90 cm breed
Aantal branders / zones
4-pits
Soort oven
Elektrische oven
EAN
8715775150929
Productcode fabrikant
MFBI-901 IX Milano
Merk
Boretti
Soort
fornuis
Kleur
Rvs
Fornuis in hoogte verstelbaar
Klopt, met behulp van een apart bestelbare verhogingsset kan de maximaal opgegeven hoogte bereikt worden
Soort kookgedeelte
Inductie
Energieklasse
Energieklasse A
Ovenfuncties
Inhoud
87 liter
Kenmerken fornuis
Opbergruimte onder oven
Boretti assortiment lijnen
Milano
Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
Locatie gas aansluting
n.v.t.
Aansluitwaarde elektra (kW)
7,40
Gebruik buiten Nederland
Aangezien dit inductie fornuis volledig elektrisch is, kan en mag dit fornuis zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Installatie
De elektra dient op een speciale perilex stopcontact aangesloten te worden. Wij adviseren u dit door een erkende installateur uit te laten voeren. Let hierbij op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de aanwezige elektrische voorzieningen in uw meterkast.

Garantie

Boretti geeft 5 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI fornuis inductie rvs Milano MFBI901IX. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere Boretti

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (1)

Vraag:
Vraag:

kan dit inductiefornuis aangesloten worden op 2 fase en wat is dan de werking. Met andere woorden hoe is dan het gebruik.

Antwoord:

Ja, dat is zeker mogelijk bij dit fornuis. En de vraag naar de werking is een hele goede. Het aansluiten van een 90 cm. breed inductie fornuis op 2 fasen in plaats van de gebruikelijke 3 fasen heeft namelijk zeker consequenties. Niet voor de oven, maar wel voor het kookgedeelte. U heeft namelijk minder vermogen beschikbaar waardoor de kookplaat sneller terugschakelt en dat gaat u merken in dagelijks gebruik.

Het is dus zeker mogelijk een fornuis als deze met 2-fasen te gebruiken, maar alleen als het heel duidelijk is en u verwacht dat u met die 'beperkingen' ook goed kunt koken. Indien dat niet het geval is, zal de aankoop tegenvallen en dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Indien u de mogelijkheid heeft om naar de winkel te komen dan kunnen we u stap voor stap de verschillen tussen 2- en 3-fasen koken laten zien.
Stel uw eigen vraag

Overtuigd?

Fornuis wordt netjes binnen bezorgd

Wij dit fornuis ook bij ingepakte bestelling voor u binnen brengen? Veel bedrijven bezorgen dit fornuis buiten op de stoep...


Google Review Widget