Boretti MFBG902AN b-keuze gas fornuis

met 5 branders, antraciet

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Boretti fornuis hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

De Boretti MFBG902AN is een 90 cm. breed fornuis uitgevoerd in de kleur antraciet en voorzien van twee ovens. Onder deze ovens is een opbergruimte geplaatst.

Het fornuis is uitgevoerd met telescopische poten en kan daarmee eenvoudig tot een maximale hoogte van 97,5 cm. gesteld worden. Praktisch verder bij dit Milano fornuis is de geforceerde mantelkoeling waardoor het fornuis strak tussen twee keukenkasten of in een kookeiland geplaatst kan worden.

5-pits kookgedeelte
Bovenop het fornuis zijn 5 gasbranders geplaatst waaronder een Dual Fuel wokbrander in het midden. Bij deze brander kan de binnenste en buitenste ring apart van elkaar bediend worden. Daarmee kan deze brander als sudderbrander (kleine ring) maar ook als wokbrander (bij ontsteken beide ringen) gebruikt worden. De brander heeft een maximaal vermogen van 4,0 kW.

De branders beschikken verder over een thermokoppel vlambeveiliging (geen vlam = geen gas) en automatische vonkontsteking in de knoppen.

Ovens
Onder het kookgedeelte bevinden zich twee ovens beide voorzien van een energieklasse B label. De oven links heeft een inhoud van 70 liter en beschikt over een hetelucht, grill en onder-boven warmte functie. In deze oven kan op meerdere niveaus tegelijkertijd gerechten bereid worden. De kleine oven rechts heeft een inhoud van 45 liter en is conventioneel. Deze oven heeft alleen onder/bovenwarmte en grill functie.


LET OP: DIT BETREFT EEN B-KEUZE MODEL

Op dit fornuis is ongeveer 2-3 maanden op gekookt zijn, maar deze is retour gekomen van de klant. Vandaar deze op=op prijs. Fornuis heeft gewoon de resterende garantie termijn.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Boretti MFBG902AN fornuis

- Afmetingen: 90cm
- Collecties_specs: Milano
- Type fornuis: Gas
- Aantal Kookzones: 5 branders
- Aantal Ovens: 2
- Afmetingen Oven 1: 70L
- Afmetingen Oven 2: 45L
- Type Ovenruit: Puro
- Beslag: RVS/Zwart
- Vangschaal: Emaille/RVS
- Dual Fuel Standaard/Optioneel: Standaard
- Gietijzeren Pandragers: ja
- Profesionele Branders (Messing): ja
- Aantal Wokbranders: 1
- Vermogen Wokbrander: 4,0kW
- Aantal Dual Fuel Wokbranders: 1
- Vermogen Dual Fuel Wokbrander: 4,0kW
- Brander 1,75kW: 2
- Brander 1,0kW: 1
- Verlichting: ja
- Koele deur: ja
- Digitale Timer: ja
- Telescopische Geleiders: ja
- Opbergruimte: Opbergvak
- Features Fornuis: Draaispit
- Aansluitwaarde: 3,70kW
- Energieklasse: B/B

Specificaties

Breedte
90 cm breed
Aantal branders / zones
5-pits
Vermogen wokbrander (gas)
4,0 kW
Soort oven
Elektrische oven
EAN
8715775150868
Productcode fabrikant
MFBG-902 AN Milano
Merk
Boretti
Soort
fornuis
Kleur
Antraciet
Fornuis in hoogte verstelbaar
Klopt, met behulp van een apart bestelbare verhogingsset kan de maximaal opgegeven hoogte bereikt worden
Soort kookgedeelte
Gas
Energieklasse
Beide ovens B
Inhoud
70 liter
Kenmerken fornuis
Meerdere ovens, Opbergruimte onder oven
Boretti assortiment lijnen
Milano
Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
Ovenfuncties 2e oven (kleine oven)
Inhoud tweede oven
45 liter
Locatie gas aansluting
Rechts boven (als u voor het fornuis staat)
Aansluitwaarde elektra (kW)
3,70
Gebruik buiten Nederland
Dit fornuis heeft een Nederlands CE-keurmerk voor gebruik op aardgas. Buiten Nederland mag dit fornuis alleen op flessengas (butaan / propaan) worden aangesloten. Hiervoor dienen de benodigde sproeiers door een erkend installateur geplaatst te worden.
Installatie
De elektra dient op een standaard stopcontact (230 Volt) te worden aangesloten. Voor het gas adviseren wij u het hittebestendige gas aansluitpakket met veiligheidsslang (80 of 120 cm.), connecties en gas tape erbij te bestellen.

Garantie

Boretti geeft 5 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI fornuis Milano MFBG902AN. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

5 jaar garantie
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van het Boretti HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van Boretti.
Boretti HiFive garantieplan
Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere Boretti

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag