Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

Boretti MESSINAOM keukenkraan inbouw messing

4.5/5  (2 ingevulde reviews)

  Belangrijke kenmerken

  Kleur
  Messing
  EAN
  8715775080028
  Merk
  Boretti
  Bekijk specificaties

  Ervaring klant

  Het is nog niet aangesloten

  A. Roelofs

  Bekijk reviews

  Meer opties

  Beschrijving MESSINAOM

  Lees verder

  De Boretti MESSINAOM is een zeer klassiek vormgegeven keuken kraan uitgevoerd in het messing en voorzien van twee hendels met witte details voor het mengen van koud en warm water.

  Deze tweehendel mengkraan heeft een hoge uitloop (gemakkelijk met het vullen van de waterkoker of het schoonmaken van groente) en is voorzien van een keramische afsluiting. Deze is onderhoudsvrij en voorkomt lekkages. De MESSINAOM is verder voorzien van twee filterstopkranen.

  Info van fabrikant

  Boretti merk informatie Boretti keukenkraan MESSINAOM

  - Number of levers: 2 levers
  - Filterstop: ja
  - Kraangat Max.: 28mm
  - Binnenwerk: Keramisch
  - Exclusief aansluitslangen

  Specificaties

  Kleur
  Messing
  EAN
  8715775080028
  Merk
  Boretti
  Soort
  keukenkraan
  Boretti assortiment lijnen
  Milano

  Garantie

  Boretti geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI keukenkraan messing MESSINAOM. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

  Garantie bepalingen
  Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
  Registratie van uw aankoop
  Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
  Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

  Wat te doen bij een storing?
  Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

  Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
  Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

  Reviews (2)

  Loading...
  Wacht a.u.b...

  Sorteer op wijzig sorteer volgorde

  2 review(s)

  per pagina
  Prijs / kwaliteit
  Design / vorm
  Gebruiksgemak
  Prestaties

  Tevreden

  Mooi gebruiksvriendelijk en makkelijk te monteren

  Beoordeeld door op 23 juli 2020
  Prijs / kwaliteit
  Design / vorm
  Gebruiksgemak
  Prestaties

  Nog niet in gebruik

  Het is nog niet aangesloten

  Beoordeeld door op 27 maart 2019

  Alternatieven

  Best verkocht in klasse

  Huidig product

  Voor meer

  Luxere Boretti

  Maattekening


  Tip: Klik op maattekening voor vergroting

  Product vragen (0)

  Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

  Stel uw eigen vraag

  Overtuigd?
  Wat klanten over ons zeggen...

  • Beoordeling klanten op Trustpilot Begrip wordt zeer op prijs gesteld
   16 april 2023
   De netbeheerder concludeerde op de dag van het plaatsen van 2 of 3 keer 25 Ampere- de inductie kookplaat was telefonisch op 4 maart reeds besteld - dat de hoofdkabel van de straat naar het huis moest worden vernieuwd. Schouwing heeft inmiddels plaats gevonden door firma Van Gelder. Ik wacht op bericht wanneer men start met de werkzaamheden. Duurt lang!!!!

   De inductiekookplaat wordt voor mij door Witgoed bewaard tot Electra aanpassing is gerealiseerd.
   Lees verder
  • Beoordeling klanten op Trustpilot Een zaak om terug te komen

   1 april 2023
   Ik kwam aanvankelijk voor reparatie van de afwasmachine in de zaak. Onderdelen niet meer te krijgen. Ik werd heel goed en op een prettige wijze geadviseerd over een alternatief, een nieuw apparaat De levering was super snel inclusief inbouw. Ook toen zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Het was veel meer werk waar de Schouw niks aan kon doen en daar werd geen enkel probleem van gemaakt. Ook moest er nog een veer geplaatst op de deur, dit is ook snel gedaan.
   Lees verder
  • Beoordeling klanten op Trustpilot Een website met technische gegevens van…
   29 maart 2023
   Een website met technische gegevens van de apparatuur (ongeevenaard in vergelijking met vele andere aanbieders waarvan ik de website heb bezocht). Prima contact met de Schouw over enkele vragen die ik had. Goed geregeld met bestellen en de tijd die we nodig hadden voor het vinden van een electricien. Alles keurig afgeleverd en geplaatst (vandaag). Top.
   Lees verder