Boretti BIKP79 inductie kookplaat inbouw, met 4 zones

Belangrijke kenmerken

Soort
Inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
78,00
Bekijk specificaties

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

78 cm. brede inductie kookplaat uitgevoerd met 4 zones waarbij de pannen in welke maat of vorm dan ook op de door u gewenste plaatst neergezet kan worden. Enig aandachtspunt is het feit dat de pan 1 van de 4 'blokjes' moet raken.

Uniek: mega booster 5500 Watt
De Boretti BIKP79 is voorzien van een super sterke booster van 5500 Watt waarmee u op zeer snelle wijze kunt wokken e.d.

De BIKP79 heeft een slider bediening welke snel en direct ingesteld kan worden. Het zijkanten van de Boretti inductie kookplaat beschikken over facet geslepen randen.

Info van fabrikant

Boretti BIKP79 inductie kookplaat
78 cm breed
Slider bediening
Met mega booster 5500 Watt
Facet geslepen randen- Facet geslepen randen
- 4 boosterzones
- 2 zones 2000/2400 W (LV/RA)
- 2 zones 1100/1500 W (LA/RV)
- Mega Booster 5500 Watt !
- Timer functie per zone
- Automatische kookfunctie
- Pauze functie
- Overkookbeveiliging
- Restwarmteindicatie per zone
- Slider bediening

- Kinderslot
- Aansluitwaarde: 7,4 kW
- 2-fasen aansluiting
- Wordt geleverd zonder aansluitsnoer

Specificaties

Type
Inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
78,00
Uitvoering
Zwarte decorloze glasplaat
EAN
8715775117113
Merk
Boretti
Soort
kookplaat
Kenmerken
Zoneloze inductie, Facet geslepen rand
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze inductie kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Aansluitwaarde elektra (kW)
7,40
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. I.v.m. de aansluitwaarde moet de kookplaat op een speciale perilex stopcontact worden aangesloten. Wij adviseren u dit door een erkend installateur te laten uitvoeren.
Buitenmaten ( h x b x d )
49 x 780 x 520 mm
Inbouwmaten ( h x b x d )
49 x 750 x 490 mm

Garantie

Boretti geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI kookplaat inductie BIKP79. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag