Boretti BTG100 gas kookplaat inbouw, met 4 branders

Belangrijke kenmerken

Soort
Gas
Aantal branders / zones
4-pits
Vermogen wokbrander (gas)
4,0 kW
Bekijk specificaties

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Boretti BTG100 is een 100 cm. brede inbouw kookplaat uitgevoerd met 4 branders naast elkaar. Deze horizontale opstelling is uitermate geschikt voor plaatsing in een kookeiland.

De BORETTI kookplaat BTG100 heeft een sterke wokbrander van 4,0 kW aan de linkerzijde en is uitgevoerd met een eenvoudig te reinigen glasplaat als ondergrond.

Tiptoets bediening
De BTG100 kookplaat van BORETTI is uitgevoerd met tiptoets bediening, hetgeen het design en het schoonmaken ten goede komt. Eveneens is de veiligheid met kinderen en oudere mensen eenvoudig te waarborgen door een aan/uit knop.

Info van fabrikant

Boretti BTG100 gas kookplaat
100 cm breed
Uitgevoerd met touch control bediening
Vitro keramisch glas- Vitro-keramisch glas (slijt en krasvast)
- 1 Wokbrander 4,00 kW
- 1 Brander 3,00 kW
- 1 Branders 1,65 kW
- 1 Brander 1,00 kW
- Gietijzeren pannendragers
- Thermokoppelbeveiliging
- Tiptoetsbediening
- Automatische vonkontsteking
- Auto restart
- Kinderslot
- Timer functie per brander
- Ook leverbaar in flessengas uitvoering.
- Wordt geleverd met aansluitsnoer zonder stekker

Specificaties

Type
Gas
Aantal branders / zones
4-pits
Vermogen wokbrander (gas)
4,0 kW
Breedte kookplaat (cm)
100,00
Uitvoering
Gas op glas
EAN
8715775093875
Merk
Boretti
Soort
kookplaat
Boretti assortiment lijnen
Veneto
Kenmerken
Met gietijzeren pandrager, Tiptoets bediening, Facet geslepen rand, Kan op butaan/propaan gas
Gebruik buiten Nederland
Deze kookplaat heeft een Nederlands CE-keurmerk voor gebruik op aardgas. Voor flessengas dienen speciale sproeiers besteld en geinstalleerd te worden. Voor gebruik op het Belgische aardgas kan door ons een speciaal type van deze kookplaat besteld worden.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de kookplaat uit, plaats deze in de nis en monteer de kookplaat volgens de bijgeleverde montage voorschriften. Sluit vervolgens het gas en het elektra (voor de vonkonsteking indien aanwezig) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
55 x 1000 x 400 mm
Inbouwmaten ( h x b x d )
55 x 950 x 365 mm

Garantie

Boretti geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI kookplaat gas-op-glas BTG100. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag