Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Boretti CANTABBINVS

side-by-side koelkast rvs

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
In rondom roestvrijstaal, Met aparte wijn zone, Met apart regelbare temp., Met icemaker voor ijsblokjes
Model
Side-by-side
Energieklasse
Energieklasse A+
Bekijk specificaties

Alle opties weergeven

Verwachte levertijd: 4-6 weken
Lange levertijd i.v.m. productie op bestelling.
Exacte levertijd op aanvraag.

€ 7.541,00

Gratis bezorging in Nederland
Oude apparaat meegenomen

Interesse? Vraag prijs aan

Wij doen u graag een passende aanbieding voor deze Boretti side-by-side koelkast.

Klik op de oranje button en vul uw naam en telefoonnummer in. Binnen 24 uur ontvangt u onze aanbieding.

Verwachte levertijd: 4-6 weken
Lange levertijd i.v.m. productie op bestelling.
Exacte levertijd op aanvraag.
Bel 035-6918115 of mail ons

   

Korte beschrijving

Lees verder

De Boretti CANTABBINGS is een vrijstaande side-by-side koelkast van roestvrijstaal met niet alleen een koelgedeelte en een vriesgedeelte, maar ook een wijnklimaatkast. De inhoud van de koelkast is 378 liter, de inhoud van de vrieskast 214 liter. In het wijngedeelte dat ernaast zit kunnen wel ca. 160 flessen. Tegen meerprijs in elke gewenste kleur mogelijk.

Koelgedeelte
De koelkast is voorzien van legplateaus die in hoogte verstelbaar zijn. Waarom dit zo handig is? Zodat u zelf kunt kiezen hoe u de koelkast in wil delen. Heeft u ruimte nodig voor grote pannen of bakken? Of juist veel planken voor veel kleine verpakkingen? Geen probleem, u bepaalt het zelf. Het koelgedeelte is voorzien van LED verlichting, zo heeft u altijd goed zicht in de koelkast. Het ontdooien van de koelkast gebeurt automatisch, hier hoeft u zich dus niet mee bezig te houden. Dat scheelt tijd, moeite en zorgen!.

Vriesgedeelte
NoFrost: doordat de vochtige lucht afgevoerd wordt, vormt er zich geen ijs aan de wanden van de vriezer. Ontdooien is hierdoor niet meer nodig en wordt zo verleden tijd! Door de CANTABBINGS aan te sluiten op de waterleiding ontstaat de ijsblokjesfunctie. Doordat de koelkast automatisch water krijgt, hoeft u hier niet naar om te kijken. Altijd een lading heerlijk koele ijsblokjes!

Wijnklimaatkast
De wijnklimaatkast bestaat uit twee gedeeltes: bovenin het 5-10 graden deel voor ca. 60 flessen, en daaronder het 10-18 graden deel voor wel ca. 100 flessen!

De CANTABBINGK is apart in te stellen voor elke ruimte, de temperatuurregeling is per koelgedeelte apart, bij zowel het koelen, vriezen, als bij de wijnkast. De kast heeft het zuinige energielabel A+. Deze inbouwkast is uitgevoerd met stanggrepen.

Info van fabrikant

Boretti CANTABBINVS side-by-side koelkast


Algemene informatie:
-

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
In rondom roestvrijstaal, Met aparte wijn zone, Met apart regelbare temp., Met icemaker voor ijsblokjes
Model
Side-by-side
Energieklasse
Energieklasse A+
Buitenmaten ( h x b x d )
1860-1875 x 1535 x 700 mm.
EAN
8715775085108
Merk
Boretti
Soort
side-by-side koelkast
Kleur
Rvs
Soort koelkast
Vrijstaand
Positie vriesgedeelte
Vriesgedeelte links
Inhoud koelgedeelte (liters)
378,00
Inhoud vriesgedeelte (liters)
214,00
No-Frost vriessysteem
No-Frost: niet ontdooien
Installatie
Haal de koelkast uit verpakking en zet deze op de plaats. Sluit - indien bij dit model beschikbaar - het water voor de ijsblokjesautomaat aan. Zorg ervoor dat de koelkast stabiel staat en stel deze waterpas. Wacht 4 uur alvorens de koelkast aan te zetten.
Boretti assortiment lijnen
Veneto

Garantie

Boretti geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI side-by-side koelkast rvs CANTABBINVS. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

5 jaar garantie
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van het Boretti HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van Boretti.
Boretti HiFive garantieplan
Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag