Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Boretti BVW653

inbouw vaatwasser, 47 dB en volledig geintegreerd

Specificaties

Geluidsniveau (db)
47,00
Energieklasse
Energieklasse A+
Bestek plaatsen in
Bestekmand in onderkorf
Bekijk specificaties

Ervaring klant

Alles tegelijk kapot, je zult het maar beleven.. We wilden daarom een niet te dure afwasmachine maar natuurlijk wel er een van goede kwaliteit. Het is uiteindelijk de Borati geworden. Deze is (...)

D. wobo

Bekijk reviews

Korte beschrijving

Lees verder

Luxe inbouw vaatwasser uitgevoerd met een A+AA label en voorzien van een geluidsniveau van 47 dB. De Boretti BVW653 is uitgevoerd met 5 programma's en is voorzien van uitgestelde starttijd en resttijd indicatie.

De BVW653 heeft een inhoud van 12 couverts. Daarnaast is de kuip voorzien van LED verlichting en heeft deze vaatwasser 5 programma's.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Boretti BVW653 inbouw vaatwasser
LED verlichting in de kuip
Inhoud 12 couverts- 12 couverts
- 5 programma’s
- 4 temperaturen: 40/50/55/65 ºC
- Geluidsarm 47 dB
- Energieklasse A+
- Wasresultaat A
- Droogresultaat A
- Aansluitwaarde 2,2 kW
- Bestekmand

- Uitgestelde starttijd
- Resttijdindicatie
- Verstelbare bovenkorf
- LED verlichting in de kuip

Specificaties

Geluidsniveau (db)
47,00
Energieklasse
Energieklasse A+
Bestek plaatsen in
Bestekmand in onderkorf
EAN
8715775116871
Merk
Boretti
Soort
vaatwasser
Soort inbouw vaatwasser
Volledig geintegreerd
Type
Inbouw - volledig geintegreerd
Afwasresultaat
A
Droogresultaat
A
Aantal couverts
12 couverts
Neerklapbare steunen
Halve belading
Verstelbare bovenkorf
Aquastop (waterbeveiliging)
Volledige waterbeveiliging
Aantal programma's
5 programma's
Optie afwassen in 1/2 of 1/3 van de tijd
Maximale reinigingstemperatuur
65 graden
Uitgestelde starttijd
Weergave resttijd indicatie
Kenmerken vaatwasser
Kuip van roestvrijstaal
Breedte
Standaard - 60 cm breed
Inbouw model: nis hoogte
Normaal - nis 82 tot 87 cm
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen en type (half of volledig geintegreerd). Pak de vaatwasser uit en installeer deze volgens de voorschriften. Sluit elektra, water en afvoer aan. Monteer uiteindelijk uw eigen keukendeur op de inbouw vaatwasser.
Buitenmaten ( h x b x d )
815-875 x 596 x 570 mm
Inbouwmaten ( h x b x d )
815-875 x 600 x 600 mm

Garantie

Boretti geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI vaatwasser inbouw BVW653. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

5 jaar garantie
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van het Boretti HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van Boretti.
Boretti HiFive garantieplan
Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Prestaties
Prijs / kwaliteit
Totaal
Design / vorm
Gebruiksgemak

Goede vaatwasser voor weinig geld

Alles tegelijk kapot, je zult het maar beleven.. We wilden daarom een niet te dure afwasmachine maar natuurlijk wel er een van goede kwaliteit. Het is uiteindelijk de Borati geworden. Deze is makkelijk in te laden en te bedienen. Tot nu toe is alles er altijd schoon uitgekomen. Wat ook erg prettig is, is dat het apparaat minder lawaaierig is dan onze vorige machine. Het afwasprogramma kan zo worden gekozen dat alles snel schoon is, wat handig kan zijn als je snel weer spullen nodig hebt. Andere mogelijkheden zijn er natuurlijk ook. Wij hadden nog nooit van Borati gehoord maar zijn dus tevreden met deze Borati inbouw afwasmachine.

Beoordeeld door op 30 oktober 2013

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag