Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Boretti BPWKN45AN L/R

inbouw koelkast nis ± 45 cm,

Specificaties

Model
Wijnkoelkast
Buitenmaten ( h x b x d )
455 x 594 x 533 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
min 458 x 560 x 510 mm.
Bekijk specificaties

Ervaring klant

Vervanger van oude wijnkoeler, de nieuwe is stiller en koelt beter.

Ben

Bekijk reviews

Korte beschrijving

Lees verder

De Boretti BPWKN45AN is een inbouw wijn koelkast van 45 cm. hoog uitgevoerd in de kleur antraciet. Deze wijn koelkast heeft een capaciteit van 24 flessen welke op houten massieven flessendragers geplaatst kunnen worden.

Met de tiptoets bediening kan vervolgens de gewenste temperatuur tussen de 5 en 20 graden ingeregeld worden. Praktisch verder bij deze wijnkoelkast is de mogelijkheid om de koelkast met de gewenste draairichting te bestellen: rechtsdraaiend (standaard) of linksdraaiend). Bij uw bezorgoptie (boven de klik en bestel button) kunt u uw keuze bepalen.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Boretti BPWKN45AN L/R wijn koelkast
Inbouw nis hoogte 45 cm.
Antraciet- Antraciet
- Tiptoetsbediening
- Capaciteit 24 flessen
- Temperatuur instelbaar van 5 tot 20 graden
- Verlichting
- Massief houten flessendragers
- Aansluitwaarde 120 W
- Wordt geleverd met aansluitsnoer zonder stekker
- Voor inbouw in hoge kast

Specificaties

Model
Wijnkoelkast
Buitenmaten ( h x b x d )
455 x 594 x 533 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
min 458 x 560 x 510 mm.
EAN
8715775148216
Merk
Boretti
Soort
koelkast
Kleur
Antraciet
Soort koelkast
Inbouw
Positie vriesgedeelte
Zonder vriesgedeelte
Nishoogte inbouw (cm)
± 45 cm
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen en bevestigingssysteem (sleep / deur-op-deur). Pak de koelkast uit en installeer deze volgens de voorschriften. Monteer uw eigen keukendeur(en) op de koelkast. Wacht vervolgens 4 uur voordat u de koelkast aanzet.
Boretti assortiment lijnen
Milano

Garantie

Boretti geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI koelkast inbouw wijn antraciet BPWKN45AN L/R. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

5 jaar garantie
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van het Boretti HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van Boretti.
Boretti HiFive garantieplan
Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Prijs / kwaliteit
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

Werkt goed

Vervanger van oude wijnkoeler, de nieuwe is stiller en koelt beter.

Beoordeeld door op 15 juli 2019

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag