Boretti BPOP75IX oven

inbouw rvs

  Helaas!

  Dit artikel is uit het assortiment.

  Bekijk direct welke Boretti oven hiervoor de opvolger is.

  Korte beschrijving

  Lees verder

  'Amerikaanse' inbouw oven uitgevoerd in een breedte van 75 cm. en een hoogte van 70,7 cm. De Boretti BPOP75IX heeft daarmee een zeer ruime inhoud van 123 liter. De oven beschikt verder over 14 functies waaronder hetelucht, grill, onder- en bovenwarmte en diverse combinaties van deze functies.

  De BPOP75IX heeft een energieklasse A label en tiptoets bediening.
  Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

  Info van fabrikant

  Boretti BPOP75IX inbouw oven
  Multifunctioneel
  Roestvrijstaal
  Zelfreinigende pyrolyse oven  - Roestvrijstaal
  - Tiptoets bediening
  - 14 functies o.a. hetelucht/grill/onder- en bovenwarmte
  - Bakplaten / rooster met telescopische geleiders
  - Mantelkoeling
  - Energieklasse A
  - Aansluitwaarde 3,7 kW
  - Inhoud oven 123 liter
  - Wordt geleverd met aansluitsnoer zonder stekker
  - Voor inbouw in hoge kast

  Specificaties

  Kleur
  Rvs
  Energieklasse
  Energieklasse A
  Inhoud binnenruimte (liters)
  123,00
  Merk
  Boretti
  Soort
  oven
  Kenmerken
  Inschuifbare roosters, Zelfreinigend pyrolyse
  Installatie
  Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.
  Buitenmaten ( h x b x d )
  707 x 754 x 590 mm.
  Inbouwmaten ( h x b x d )
  692 x 722 x 610 mm.

  Garantie

  Boretti geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI oven pyrolyse inbouw BPOP75IX. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

  Garantie bepalingen
  Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
  Registratie van uw aankoop
  Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
  Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

  5 jaar garantie
  Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van het Boretti HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van Boretti.
  Boretti HiFive garantieplan
  Wat te doen bij een storing?
  Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

  Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
  Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

  Reviews (0)

  Loading...
  Wacht a.u.b...

  Er zijn nog geen reviews over dit product

  Vragen

  Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

  Stel uw eigen vraag