Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Boretti BPOL60IX

inbouw oven rvs

Korte beschrijving

Lees verder

Soms kun je verrast zijn als je de introductie van nieuwe producten krijgt. De Boretti BPOL60IX is zo'n fantastisch product die ons deed verbazen. Een super gaaf vormgegeven inbouw oven welke niet onder, maar in het aanrecht ingebouwd wordt. Met 1 druk op de knop kunt u de oven vervolgens naar 'boven' laten komen. Praktisch, veilig en ruimtebesparend.

De BPOL60IX inbouw oven van BORETTI is daarnaast technische gezien nog zeer goed geavanceerd. Met 13 functies, telefonische geleiders, een energieklasse A label en tiptoets bediening voldoet deze oven geheel aan alle moderne eisen.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Boretti BPOL60IX inbouw oven
Oven in aanrechtblad
Roestvrijstaal
Tiptoets bediening- Roestvrijstaal
- Bediening door middel van tiptoetsen - Digitale aanduiding van temperatuur - 13 verschillende ovenfuncties waaronder hetelucht, grill, onder- en bovenwarmte etc - glazen bakplaten en roosters - telescopische geleiders - mantelkoeling - energieklasse A - Inhoud oven 50 liter

Technische eigenschappen:
- Wordt geleverd met aansluitsnoer zonder stekker

Specificaties

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A
Inhoud binnenruimte (liters)
50,00
EAN
8715775113979
Merk
Boretti
Soort
oven
Kenmerken
Inschuifbare roosters
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
400 x 590 x 510 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
595 x 560 x 560 mm.

Garantie

Boretti geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI oven inbouw BPOL60IX. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

5 jaar garantie
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van het Boretti HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van Boretti.
Boretti HiFive garantieplan
Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag