Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Boretti BPMD60IXL oven

Korte beschrijving

Lees verder

De Boretti BPMD60IXL heeft een zuinig energieklasse A label. Uniek aan dit model is de draaideur. De oven is multifunctioneel en zodoende uitgevoerd met hetelucht, grill, onder-boven warmte en diverse combinatie functies. Meerwaarde daarbij is de functie voor het grillen met braadspit.

Dit model heeft een linksdraaiende deur, de oven met rechtsdraaiende deur is echter ook verkrijgbaar. De oven wordt geleverd met twee bakroosters en een geëmailleerde vangschaal. De klok van de oven is digitaal programmeerbaar.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Boretti oven BPMD60IXL
Roestvrijstaal
Draaideur
Linksdraaiende uitvoering
Voorzien van 9 bakfuncties- Roestvrijstaal
- 9 bakfuncties
- Digitale programmeerbare klok
- Mantelkoeling
- Koele deur
- 2 bakroosters
- 1 geëmailleerde vangschaal
- Voor inbouw in hoge kast en onderbouw
- Energieklasse A
- Aansluitwaarde 3,2 kW
- Deur rechts of linksdraaiend te bestellen
- Wordt geleverd met aansluitsnoer zonder stekker

Specificaties

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
58,00
EAN
8715775116307
Merk
Boretti
Soort
oven
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
591 x 597 x 525 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
587-590 x 560 x min. 550 mm.

Garantie

Boretti geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI oven rvs inbouw BPMD60IXL. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

5 jaar garantie
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van het Boretti HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van Boretti.
Boretti HiFive garantieplan
Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Vragen

Vraag:
Goedemiddag, ik ben geïnteresseerd in deze oven, maar wil hem graag met rechtsdraaiende deur. Is dat ook mogelijk?

groet, Wim te Niet
1
Ja zeker, dan heeft u de BPMD60IXR nodig. Dit is het typenummer van de rechtsdraaiende uitvoering.
Stel uw eigen vraag